Επειδή εμείς στον Πειραιά φοράμε παντελόνια.
Όταν έγραψες ότι μέχρι το ΣΚ πρέπει να έχεις αποφασίσει, ήθελα να σου γράψω ένα αλλιώς. Αλλιώς ανοίγω θέμα "Premium SUV (Volume III).
Δεύτερον, ευτυχώς που με άκουσες. Δεν θέλω να ψάξω να βρω ποστ μου, αλλά ισχύει ότι είχα γράψει πως εφόσον στην εξίσωση παίζει Porsche Macan, τότε τι συζητάμε. Τώρα εφόσον μιλάμε για Macan S, τελειώνει το θέμα μια και καλή.
Μόνος σου έβαλες τον εαυτό σου σε μια δίνη ότι σώνει και καλά το Volvo πρέπει να είναι sport ή το παράλλο πάει καλά εκτός δρόμου ή το ένα ή το άλλο και το παράλλο. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν γιατί λέγεται φιλοσοφία εταιρίας. Με λίγα λόγια η επιλογή ήταν πολύ πιο εύκολη και δεν θα έπαιρνε 2 χρόνια, αν ήσουν κατασταλλαγμένος εξ αρχής για το τι είδους φιλοσοφίας κατασκευή θες, που είσαι διατεθειμένος να συμβιβαστείς αλλά και κατά πόσο βαθιά θα βάλεις το χέρι στην τσέπη. Αυτό είναι το Α και το Ω ουσιαστικά.
Τρίτον, θέλω να με ακούσεις άλλη μια φορά και να πάρεις το αυτοκίνητο σωστό.
Θα πάρεις Porsche. Ζηλεύω (με την καλή έννοια). Όνειρο ζωής για πολλούς. Θα πάρεις SUV. Θα πάρεις όχημα για πολλά χρόνια.
Να έχεις υπόψη σου ότι οι καλύτερες επιλογές, είναι οι πεπατημένες και δοκιμασμένες.
Χρώμα παίζεις εδώ:

Δεν υπάρχει δεύτερη επιλογή εδώ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Εσωτερικό παίζεις εδώ:

Σχεδόν μονόδρομος. Αφήνω ένα 10% να το επιλέξεις και ολόμαυρο, ας είναι και πλαστικά για να γλιτώσεις λεφτά από το τελικό κόστος.
Μην την ψάξεις αλλού. Ο παραπάνω συνδυασμός είναι η καλύτερη επιλογή.
Κλείνω και θα σου πω ότι έστω και αργά, έκανες την καλύτερη επιλογή.
Αυτά. Από έναν ΜΗ φανμπόι.

και σε πάω μία Σέρρες
και καμία διαφορά στην απόδοση
δεν χρειάζομαι άλλη.