Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#463788 Καταρχάς να σε συγχαρώ για την επιλογή και να σου πω ένα welcome to the club και στην μέγαλη αγκαλιά της μαμάς Volkswagen.
Επειδή εμείς στον Πειραιά φοράμε παντελόνια.

Όταν έγραψες ότι μέχρι το ΣΚ πρέπει να έχεις αποφασίσει, ήθελα να σου γράψω ένα αλλιώς. Αλλιώς ανοίγω θέμα "Premium SUV (Volume III). :lol:

Δεύτερον, ευτυχώς που με άκουσες. Δεν θέλω να ψάξω να βρω ποστ μου, αλλά ισχύει ότι είχα γράψει πως εφόσον στην εξίσωση παίζει Porsche Macan, τότε τι συζητάμε. Τώρα εφόσον μιλάμε για Macan S, τελειώνει το θέμα μια και καλή.
Μόνος σου έβαλες τον εαυτό σου σε μια δίνη ότι σώνει και καλά το Volvo πρέπει να είναι sport ή το παράλλο πάει καλά εκτός δρόμου ή το ένα ή το άλλο και το παράλλο. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν γιατί λέγεται φιλοσοφία εταιρίας. Με λίγα λόγια η επιλογή ήταν πολύ πιο εύκολη και δεν θα έπαιρνε 2 χρόνια, αν ήσουν κατασταλλαγμένος εξ αρχής για το τι είδους φιλοσοφίας κατασκευή θες, που είσαι διατεθειμένος να συμβιβαστείς αλλά και κατά πόσο βαθιά θα βάλεις το χέρι στην τσέπη. Αυτό είναι το Α και το Ω ουσιαστικά.

Τρίτον, θέλω να με ακούσεις άλλη μια φορά και να πάρεις το αυτοκίνητο σωστό.
Θα πάρεις Porsche. Ζηλεύω (με την καλή έννοια). Όνειρο ζωής για πολλούς. Θα πάρεις SUV. Θα πάρεις όχημα για πολλά χρόνια.
Να έχεις υπόψη σου ότι οι καλύτερες επιλογές, είναι οι πεπατημένες και δοκιμασμένες.

Χρώμα παίζεις εδώ:

Εικόνα

Δεν υπάρχει δεύτερη επιλογή εδώ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. :iconcool:

Εσωτερικό παίζεις εδώ:

Εικόνα

Σχεδόν μονόδρομος. Αφήνω ένα 10% να το επιλέξεις και ολόμαυρο, ας είναι και πλαστικά για να γλιτώσεις λεφτά από το τελικό κόστος.

Μην την ψάξεις αλλού. Ο παραπάνω συνδυασμός είναι η καλύτερη επιλογή.

Κλείνω και θα σου πω ότι έστω και αργά, έκανες την καλύτερη επιλογή.
Αυτά. Από έναν ΜΗ φανμπόι. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#463800 Η Macan s δεν έχει τα bi xenon στανταρ στον εξοπλισμό πρέπει να μπουν ως έξτρα;;; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#463801 Μαύρο SUV... ό,τι πρέπει για χωματόδρομους... :s_sarcastic
(όχι ότι και το μπλε είναι πολύ καλύτερο βέβαια)
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#463804 Το ανοιχτοχρωμο πανω μερος στο ταμπλώ ειναι πολύ ενοχλητικο στην οδηγηση, γιατι αντανακλα εντονα στο τζαμι!
Και την οθονη βρισκω χαμηλα, για να την ελεγχεις με ανεση και ασφαλεια, αλλα αυτο δεν αλλαζει :lol:
Άβαταρ μέλους
By nass
#463808 Σωστό :s_thumbsup

Εικόνα

Η Porsche προειδοποιεί κιόλας στο prospectus του αυτοκινήτου σε 2-3 σημεία για το φαινόμενο.

(Ισχύει για οποιοδήποτε ανοιχτόχρωμο ταμπλό όχι μόνο το μπεζ)
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
funkyreverend έγραψε:Macan και από μένα. Και εγώ που βρέθηκα το καλοκαίρι στο ίδιο δίλημμα, κάπως έτσι σκέφτηκα.

Χαίρομαι nass που με άκουσες και πήρες τη σωστή απόφαση. Καλοτάξιδος!

σ.σ. επέστρεψαν και οι καρδιές μερικών φορουμάδων στη θέση τους, το άγχος είχε ανέβει κατακόρυφα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
funkyreverend έγραψε:
funkyreverend έγραψε:Macan και από μένα. Και εγώ που βρέθηκα το καλοκαίρι στο ίδιο δίλημμα, κάπως έτσι σκέφτηκα.

Χαίρομαι nass που με άκουσες και πήρες τη σωστή απόφαση. Καλοτάξιδος!

σ.σ. επέστρεψαν και οι καρδιές μερικών φορουμάδων στη θέση τους, το άγχος είχε ανέβει κατακόρυφα. :lol:

Κ εσυ Macan πηρες πατερ; :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By nass
Nikos! έγραψε:Πάντως Nass, όταν το πάρεις και σου λείψει το evo...να μιλήσουμε ε? :lol: :lol:

Βάζω πάνω Hankook λάστιχο :rtfm: και σε πάω μία Σέρρες :superman: :s_yes
Εσύ με το Skoda :ninja: :lol:

GTS έγραψε:Σπορ εξατμιση μπηκε στα εξτρα;

Οχι φυσικά. €3Κ :svivhaha: και καμία διαφορά στην απόδοση :rtfm:, μόνο στον ήχο (κλαπέτα κιετς) δε βλέπω το λόγο. Αρκετή αναβάθμιση θα έχω από το αδιάφορο ηχητικά 4κύλινδρο στο V6 :metalo: δεν χρειάζομαι άλλη.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#463855 Μας κατουρησε ο Ελβετος.Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#463858 Με το καλό να το παραλάβεις, φανταστικό αυτοκίνητο φαίνεται , αν και δεν εχω μπει ποτέ μέσα.
Το δίχρωμο εσωτερικό (ναι αυτό με τα 300) φαίνεται αρκετά καλό , σε αυτό θα εμένα και εγώ.

Περιμένουμε εντυπώσεις ως κάτοχος .
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#463871 Ε, ναι αφού μακαν, μόνο S..τι να λέμε τώρα!
Καλή αναμονή τώρα (αλήθεια ποσό καιρό θα κάνει; Ποτέ θα ξέρεις παραγωγή;) και πλακέτα ευεργέτη με την παραλαβή! :lol:

Πάντως μεγάλο ρεύμα ανανέωσης στο φόρουμ!! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#463884 Με το καλό να το παραλάβεις και να το ευχαριστηθείς. Όπως λες είναι η καλύτερη επιλογή και καλύπτει όλα όσα ήθελες με μόνο μείον τα κυβικά και την τιμή. Και σε τόσα λεφτά να πάρεις τετρακύλινδρο κάθεται κάπως...

Κάποιο μαύρο ή ποντικί ή μπλε με μπέζ δέρμα για μένα. Επίσης έχω δει (σε 911 και Cayenne) ότι η Porsche βγάζει κι ένα πολύ ωραίο καφέ αλλά είναι όντως ειδική επιλογή. Καλό για να κρύβεσαι στα δάση-χωματόδρομους και ταιριάζει χρωματικά με τη λάσπη. :innocent:
Χρώμα ουρανού διαλέγεις; Μου αρέσει ο σκούρος ουρανός, δίνει ένα πιο μυστικιστικό ύφος. Και η ηλιοροφή λέει.
Υπέρ του δίχρωμου ταμπλώ και καλύτερα το πάνω μέρος του ταμπλώ να είναι μαύρο, προσφέρει το μικρότερο ρίσκο αντανάκλασης στο παρμπρίζ. Αλλά δεν μου αρέσουν τα δίχρωμα καθίσματα.
Το γκρί εσωτερικό δεν το μπορώ με τίποτα, κρύο και νεκρόφιλο...
Δεν μπορώ να νιώσω κανένα πλεονέκτημα στα δέρματα πέραν των καθισμάτων. Εκτός αν τα πληρώνει άλλος....

Σιγουρευτείτε ότι το φαινομενικά ηλίθιο σύστημα επιλογών (σχετικά με το αλκαντάρα κλπ) είναι όπως νομίζετε και δεν έχει όρους, συνδυασμούς, υπολογισμούς και αποκλεισμούς που δεν έχετε αντιληφθεί.
Επίσης πάντα υπάρχουν πολλά άλλα μικρά έξτρα που δεν τελειώνουν με τίποτα. Δεν μιλάω συγκεκριμένα για τη Μακάν αλλά πιο γενικά και πέρα από τα σχετικά βασικά, πχ: διάφορα επίπεδα ήχου και συνδεσιμότητας, επίπεδα κλιματισμού, μπρίζες εμπρός πίσω, προετοιμασία κοτσαδόρου, φυμέ κουρτινάκια κλπ, πορτπαγκάζ που κλείνει με κουμπί, συρόμενη επιφάνεια χώρου αποσκευών, κρυφές θήκες, τεμπέληδες, 2 μόνο καθίσματα πίσω, τρίγωνα, έξτρα μπαταρία, φωτισμοί κρυφοί φανεροί κλπ, τραπεζάκια, χώρισμα/κάγκελο για να φορτώνεις μέχρι πάνω ή αν έχεις ζώο, χρώμα μετάλλων εκτός λαμαρίνας, αεροδυναμικά/στυλ, είδος αυτόματου πιλότου, ενσωματωμένο τηλεκοντρόλ γκαράζ....