Giuseppe Busso έγραψε:Επίσης ανακάλυψα ότι κάτω από το κάθισμα του οδηγού, έχω μυστικό ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα.
Giuseppe Busso έγραψε:Επίσης ανακάλυψα ότι κάτω από το κάθισμα του οδηγού, έχω μυστικό ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα.Ψάξε ψάξε και διάβαζε καλά το εγχειρίδιο, μπορεί να βρεις διάφορα κόλπα.
Επίσης, μέσα στο manual γράφει για κάτι κωδικούς σέρβις.
Και να τσεκάρω τι είδους κωδικό έχει γραμμένο στο βιβλίο συντήρησης (έχει 2 κουτάκια ---> ένα με longlife, ένα με προγραμματισμένη συντήρηση)
Αν γράφει ένα συγκεκριμένο κωδικό, τότε το αμάξι μου είναι για LongLife συντήρηση, αν γράφει κάποιους άλλους κωδικούς, τότε είναι για προγραμματισμένη συντήρηση κάθε 15.000km ή 1 έτος (όποιο έρθει πρώτο).
Ανέτρεξα στο βιβλίο συντήρησης που μου έδωσαν και κανένα από τα 2 κουτάκια δεν είναι κλικαρισμένο και άρα δεν ξέρω για τι είδους συντήρηση είναι προβλεπέ να γίνει στο δικό μου. Θα τους ρωτήσω όταν πάω για τον 1ο δωρεάν έλεγχο στα 1000 διανυθέντα χλμ.
Πάντως μέσα γράφει, ότι το αμάξι έρχεται με ειδικά λάδια από το εργοστάσιο και ότι είναι καλό να μην αλλαχθούν γρήγορα.
Ο άνθρωπος που μου το παρέδωσε, μου είπε να κάνω 15.000χλμ με αυτά.
Giuseppe Busso έγραψε:@ΓΚ
Δεν πρέπει να είναι ο 2ης γενιάς ο δικός μου.
Μέσα στα λινκ που έβαλες, αναφέρει τον 2ης γενιάς με τους 118KW που είναι τα 160 άλογα.
Οπότε είναι ο παλιός 1.8.
Ο δικός μου είναι ο 3ης γενιάς και ας είναι με 250Nm ροπής. Λογικά θα υπάρχει όριο ροπής κιβωτίου εικάζω.
Toν ίδιο κινητήρα φοράει και το ΤΤ mk3.
Anonymous Founder έγραψε:Πολύ καλό αυτό, το κάνει αγνώριστο, είχα πάθει πλάκα με το πόσο ωραία δούλευε το Q2 στην MITO.

Focusman91 έγραψε:Να πετάξω και γω το άσχετο ότι βλέποντας τη φωτό που παρατηρούμε τον κλιματισμό κλπ, πιστεύω πως όντως κάτι πιο σπορ σε πενταλια το χρειάζεται.
< Note >

elteo έγραψε:Ωχ μυρίζομαι πολλά έξοδα στο μέλλον....

Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]