REALZEUS έγραψε:@Scotch: Ο συν-Διας (Κων/νος) κι εγώ σε παρακαλούμε να κατεβάσεις την φωτό του μαγαζιού μας.
Έχει και βόρεια zeas; (ή τόσο συχνά κατεβαίνεις;
)
REALZEUS έγραψε:@Scotch: Ο συν-Διας (Κων/νος) κι εγώ σε παρακαλούμε να κατεβάσεις την φωτό του μαγαζιού μας.
)
Νίκος Παππάς έγραψε:Μα καλά 3 ελιές; 3;
Από το Redmi Note 4
REALZEUS έγραψε:Γιατί πετάξατε τα "ζιλοτέιπς" πάνω στην χωριάτικη πίτα; Κι αυτά τα κόκκινα τι είναι;![]()
Αυτό το θεωρώ ότι πέταξα ότι μου περίσσευε στο ψυγείο πάνω στο ζυμάρι και δεν το φούρνισα καν...
Scotch έγραψε:REALZEUS έγραψε:@Scotch: Ο συν-Διας (Κων/νος) κι εγώ σε παρακαλούμε να κατεβάσεις την φωτό του μαγαζιού μας.
Έχει και βόρεια zeas; (ή τόσο συχνά κατεβαίνεις;)
Scotch έγραψε:Έχει και βόρεια zeas; (ή τόσο συχνά κατεβαίνεις; )
g8777 έγραψε:Εντάξει Δια, μάλλον έτσι θα είναι η σωστή πίτσα. Θα του το πω νεξτ ταιμ.
Giuseppe Busso έγραψε:Που είναι αυτή που έβαλες;
Εδώ είναι η δική μας
https://www.google.gr/maps/@37.9315987, ... 6656?hl=el
(πράγμα που βόλευε γιατί ήταν πολύ κοντά μου).
g8777 έγραψε:Όχι βρε Δια που να ξέρω. Λογικά θα είναι συστατικό μπουγάτσας.
g8777 έγραψε:Speaking of Pizza, La Tavola Calda στην Κέρκυρα. Επική ζύμη.Να λες πάλι καλά που πήγες χειμώνα και έπεσες στο σωστό κατάλογο, για ξαναδοκιμασε καλοκαίρι....![]()
Μικρός, σωστός κατάλογος, φρέσκα υλικά, ευγενέστατη προσωπικό.
Λίγο ψυχρός ο χώρος για τα γούστα μου αλλά οκ.
I Made My Shed the Top Rated Restaurant On TripAdvisor
And then served customers Iceland ready meals on its opening night.
rx8_drifter έγραψε:Θα ήθελα την προσοχή σας για το καλύτερο εστιατόριο του Λονδίνου, μια προσπάθεια απο κοινού του g8777 και της Μαριάννας ΒαρδινογιάννηΚορυφαίο κοινωνικό πείραμά. Και από προσωπική εμπειρία θα πω , ότι τουλάχιστον για Ελλάδα, τα reviews στο tripadvisor είναι αντικειμενικά στο περίπου 50%, έχω φάει και καλά έχω φάει και μεγάλες φόλες. Σαφώς καλύτερα να εμπιστεύεσαι το φόρουμ μας.
https://www.vice.com/en_uk/article/434g ... ripadvisorI Made My Shed the Top Rated Restaurant On TripAdvisor
And then served customers Iceland ready meals on its opening night.
belgarion έγραψε:Κορυφαίο κοινωνικό πείραμά. Και από προσωπική εμπειρία θα πω , ότι τουλάχιστον για Ελλάδα, τα reviews στο tripadvisor είναι αντικειμενικά στο περίπου 50%, έχω φάει και καλά έχω φάει και μεγάλες φόλες. Σαφώς καλύτερα να εμπιστεύεσαι το φόρουμ μας.

Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]