Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
REALZEUS έγραψε:@Scotch: Ο συν-Διας (Κων/νος) κι εγώ σε παρακαλούμε να κατεβάσεις την φωτό του μαγαζιού μας. :innocent:

Έχει και βόρεια zeas; (ή τόσο συχνά κατεβαίνεις; :lol: )
Άβαταρ μέλους
By g8777
Νίκος Παππάς έγραψε:Μα καλά 3 ελιές; 3;

Από το Redmi Note 4

Ήταν 13, έφυγαν με τη σαλάτα πριν.
REALZEUS έγραψε:Γιατί πετάξατε τα "ζιλοτέιπς" πάνω στην χωριάτικη πίτα; Κι αυτά τα κόκκινα τι είναι; :roll:

Αυτό το θεωρώ ότι πέταξα ότι μου περίσσευε στο ψυγείο πάνω στο ζυμάρι και δεν το φούρνισα καν... :s_sarcastic

Δια πίτσα με μπριζόλα πάνω ε; :s_laughat
Εντάξει Δια, μάλλον έτσι θα είναι η σωστή πίτσα. Θα του το πω νεξτ ταιμ.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Scotch έγραψε:
REALZEUS έγραψε:@Scotch: Ο συν-Διας (Κων/νος) κι εγώ σε παρακαλούμε να κατεβάσεις την φωτό του μαγαζιού μας. :innocent:

Έχει και βόρεια zeas; (ή τόσο συχνά κατεβαίνεις; :lol: )

Που είναι αυτή που έβαλες;
Εδώ είναι η δική μας

https://www.google.gr/maps/@37.9315987, ... 6656?hl=el
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Scotch έγραψε:Έχει και βόρεια zeas; (ή τόσο συχνά κατεβαίνεις; )

Δυστυχώς δεν κατεβαίνω όσο συχνά θα ήθελα στην αγαπημένη μου Αθήνα, αλλά θα είμαι το άλλο ΣΚ εκεί για μια εκδήλωση της Σχολής Αξιωματικών Τεθωρακισμένων όπου και προσεκλήθην. :iconcool:

g8777 έγραψε:Εντάξει Δια, μάλλον έτσι θα είναι η σωστή πίτσα. Θα του το πω νεξτ ταιμ.

Αν σου πω για πίτσα με κιμά ή ακόμα και σάλτσα καρμπονάρα πάνω θα πάθεις κοκομπλόκο, ε Τζιάκο; Ξέρεις τι είναι η καρμπονάρα ή δεν έφτασε ακόμα στα Γιάννινα από την Μπολόνια; :s_bye
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 09 Δεκ 2017, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Giuseppe Busso έγραψε:Που είναι αυτή που έβαλες;
Εδώ είναι η δική μας
https://www.google.gr/maps/@37.9315987, ... 6656?hl=el

Εδώ.
Πειραιά δεν έχω καθίσει ποτέ. Κάποιοι μου έλεγαν κάποτε ότι της Νέας Σμύρνης είναι πιο νόστιμη :hmmm: (πράγμα που βόλευε γιατί ήταν πολύ κοντά μου).
Πάντα σ' εκείνο το σημείο ήταν στον Πειραιά; Νομίζω πως κάποτε είχε καλύτερη/μεγαλύτερη αίθουσα.
Τελευταία επεξεργασία από Scotch και 09 Δεκ 2017, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#462773 Όχι βρε Δια που να ξέρω. Λογικά θα είναι συστατικό μπουγάτσας. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Όχι βρε Δια που να ξέρω. Λογικά θα είναι συστατικό μπουγάτσας. :hmmm:

Μπουγάτσα με αυγό! :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#462784 @Σκοτς
Παλιά ήταν πιο ωραία, σίγουρο αυτό.
Ναι, κάτι άλλο είχε παλιά αλλά πάνε πολλά χρόνια. Δεν θυμάμαι καν.

@όλους

Πείτε καμιά ταβέρνα για θαλασσινά στη Χαλκίδα.
Να πάω προς Νέα Λάμψακο καλύτερα και μετά καφέ στη γέφυρα;
Άβαταρ μέλους
By belgarion
g8777 έγραψε:Speaking of Pizza, La Tavola Calda στην Κέρκυρα. Επική ζύμη. :s_yummy
Μικρός, σωστός κατάλογος, φρέσκα υλικά, ευγενέστατη προσωπικό.
Λίγο ψυχρός ο χώρος για τα γούστα μου αλλά οκ.
Να λες πάλι καλά που πήγες χειμώνα και έπεσες στο σωστό κατάλογο, για ξαναδοκιμασε καλοκαίρι....

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
#462878 Για Πολιτικη Κουζινα εχθες δοκιμασαμε την Ταβερνα Σισλι!!! Μεσογειων 376 απεναντι απο τα παλια γραφεια της ΕΛΠΑ.
Ειλικρινα οι γευσεις της δεν παιζονται!!! σουτζουκακια, γιαουρτλου, λαχανοντολμαδες, κολοκυθακια τηγανιτα στικς!!! πατατες τηγανιτες σωστες, Σαλατα Ταμπουλε... οπως ειναι η σωστη ... ειμασταν 8 ατομα και ολοι παραδεχτηκαν οτι τετοιες γευσεις μονο σε σπιτια ειχαν βρει... Γλυκα δε Κιουνεφε!!!! με βουβαλισιο βουτηρο και ψημενο εκεινη την στιγμη (αναμονη 10 λεπτα) μπακλαβαδακια απαιχτα, (τα φερνει απο την Πολη!!!! το φυλλο μονο να δεις καταλαβαινεις...), εκμεκ με παγωτο .... και ενα αλλο πιατο που δεν θυμαμαοιονομα αλλα ηταν κριθαρακι με κιμα αποπανω (το παραγγειλαμε 2 φορες!!!! αλοιφες, χομους μελιτζανοσαλατς κ.λ.π. κοστος 22 το ατομο αλλα πραγματικα ολοι δεν μπορουσαν να σηκωθουν.... απο το τραπεζι... Το κτηριο ηταν παλιο κασσαδικο πετρινο και γραφει απ'εξω κρασσια Παπαγεωργιου οι περι την Αγ. Παρασκευη θα το θυμουνται... απο παλια.. ανοιξε τωρα παλι ετσι αλλα πουλαει και κρασι δικο του...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#462882 Θα ήθελα την προσοχή σας για το καλύτερο εστιατόριο του Λονδίνου, μια προσπάθεια απο κοινού του g8777 και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

https://www.vice.com/en_uk/article/434g ... ripadvisor
I Made My Shed the Top Rated Restaurant On TripAdvisor

:s_roses

And then served customers Iceland ready meals on its opening night.

:s_crazy
Άβαταρ μέλους
By belgarion
rx8_drifter έγραψε:Θα ήθελα την προσοχή σας για το καλύτερο εστιατόριο του Λονδίνου, μια προσπάθεια απο κοινού του g8777 και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

https://www.vice.com/en_uk/article/434g ... ripadvisor
I Made My Shed the Top Rated Restaurant On TripAdvisor

:s_roses

And then served customers Iceland ready meals on its opening night.

:s_crazy
Κορυφαίο κοινωνικό πείραμά. Και από προσωπική εμπειρία θα πω , ότι τουλάχιστον για Ελλάδα, τα reviews στο tripadvisor είναι αντικειμενικά στο περίπου 50%, έχω φάει και καλά έχω φάει και μεγάλες φόλες. Σαφώς καλύτερα να εμπιστεύεσαι το φόρουμ μας.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
belgarion έγραψε:Κορυφαίο κοινωνικό πείραμά. Και από προσωπική εμπειρία θα πω , ότι τουλάχιστον για Ελλάδα, τα reviews στο tripadvisor είναι αντικειμενικά στο περίπου 50%, έχω φάει και καλά έχω φάει και μεγάλες φόλες. Σαφώς καλύτερα να εμπιστεύεσαι το φόρουμ μας.

Το πρόβλημα με τις γνώμες των άλλων είναι οι προσλαμβάνουσες αλλά και τα γούστα τους σε σύγκριση με τα δικά μας. Πρέπει να γνωρίζεις τον άλλον για να εκτιμήσεις αν η άποψή του ταιριάζει με τα δικά σου θέλω. Ισχύει στα πάντα αυτό.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#462969 https://www.tripadvisor.com.gr/Restaura ... reece.html

Αφήνω αυτό εδώ

Εικόνα

Το βρήκα κατά τύχη. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό περιβάλλον. Ό,τι πήραμε ήταν υπέροχο.
Είδικα οι γαρίδες σαγανάκι λεμονάτο, σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, ενώ είχε και τις κλασσικές κοκκινιστές.

Πλωμάρι
Ψωμί
Νερό εμφιαλωμένο
Πικροράδικα
Πατάτες τηγανιτές
Σαγανάκι γαρίδες λεμονάτο
Γόνος καλαμάρι
Χταπόδι ψητό πλοκάμι
Κυδώνια

47.00 ευρώ με απόδειξη και κέρασμα χαλβά σιμιγδαλένιο (2 άτομα)

Θέλω να ξαναπάω. Ήσυχα, αλάνα για πάρκινγκ, χαζεύεις τη θάλασσα. Υπέροχα με μια λέξη.