Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#42903 Εγώ πάλι λέω ότι απλά είχε πιο κλειστό διάφραγμα. Στην μεσαία μάλιστα άνοιξε και λίγο τα shadows εκ των υστέρων.
Άβαταρ μέλους
By BOYT
#42913 οι συγκεκριμενες ειναι με 35αρη 1.8 χωρις φιλτρο τραβηγμενες και επεξεργασια με lightroom και color efex plugin της nik software
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#46069 Από πρόσφατη εξόρμηση Φλώρινα, Νυμφαίο.

ΕικόναIMGP7787 by Axel12p, on Flickr

ΕικόναIMGP7850 by Axel12p, on Flickr

ΕικόναIMGP7852 by Axel12p, on Flickr

ΕικόναIMGP7932 by Axel12p, on Flickr

ΕικόναIMGP7946 by Axel12p, on Flickr
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Χρήστος Λάππας έγραψε:Γνώμη μου: Αμαρτία να κάνεις τόσο τραγικό downsizing.

Χρήστο να υποθέσω πως αναφέρεσαι στο μέγεθος των φωτογραφιών στο flickr; Συνήθως μειώνω την ανάλυση τους και τις κάνω save for web ώστε να έχουν μικρότερο μέγεθος.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#46249 Αν φοβάσαι ότι κάποιος θα σου τις κλέψει/χρησιμοποιήσει χωρίς την άδεια σου, ok, το καταλαβαίνω. Αλλά άλλο λόγο δεν βλέπω.

Εγώ βέβαια είμαι και παράξενος, γουστάρω να βλέπω τις εικόνες σε full size και να απολαμβάνω τις λεπτομέρειες σε αυτές.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#46253 Αρχικά να σου πω την αλήθεια το έκανα για αυτό, και για να φορτώνουν πιο γρήγορα οι φωτογραφίες. Τώρα βέβαια, όταν βλέπω τον Νίκο για παράδειγμα να έχεις τις φωτογραφίες του στο flickr σε υψηλή ανάλυση, έχω αρχίσει να το ξανασκέφτομαι :lol:

Ευχαριστώ για την παρατήρηση!
Άβαταρ μέλους
By IKE
#46294 Μια ρομαντική πικουλίνα αφιερωμένη σε όλα τα ρομαντικά καρδουλίνια:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#46792 Γνωρίζει μήπως κανείς γιατί δεν αφήνει το flickr να τοποθετήσεις τις φωτογραφίες σου στον χάρτη; Ήταν πολύ βολικό αυτό, αλλά φαίνεται να το έχουν σταματήσει. :(

Για "τουριστικές" φωτογραφίες, είναι καλύτερο το panoramio που τις εμφανίζει και στο google maps; :hmmm: