Δεν θα ξεχάσω τον παλιό φορουμίτη (και κολλητό μου φίλο προ forum καν) rallycards που όταν μπήκα με παααααάρα πολλά σε μια στροφή με το 106 GTi του στην Αρναία (και τον Hunter πίσω) να φωνάζει: "ΓΚΑΖΙΙΙΙΙΙ!!! ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ!!!".
REALZEUS έγραψε:Όπως είπαμε και οι δύο Ντίμη μου, μεταξόνιο!!! Ίσως και μετατρόχια.
REALZEUS έγραψε:Δεν είναι θέμα υστερούντων (που όντως είναι πολύ... συμμετοχικοί), αλλά πολύ κοντού μεταξονίου του 206. Στο Xedos με ίδια τυπολογία και παθητική τετραδιεύθυνση, ένιωθες τον κώλο να ανοίγει αλλά επειδή είχε μεγάλο μεταξόνιο ήταν "σχετικά" εύκολα ελέγξιμο. Ο άσχετος βέβαια απλά πατούσε φρένο και έφερνε σβούρες...![]()
Εντελώς δική μου θεωρία βέβαια (και η αξία της πιθανότατα είναι μηδενική
), με βάση αυτά που διάβαζα κατά διαστήματα και το πως ένιωθα το 206 (που προφανώς είχε μεγαλύτερο μεταξόνιο από το 106, όπως και ελαφρώς πιο μαλακή ανάρτηση από το 106 rallye). REALZEUS έγραψε:Δεν θα ξεχάσω τον παλιό φορουμίτη (και κολλητό μου φίλο προ forum καν) rallycards που όταν μπήκα με παααααάρα πολλά σε μια στροφή με το 106 GTi του στην Αρναία (και τον Hunter πίσω) να φωνάζει: "ΓΚΑΖΙΙΙΙΙΙ!!! ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ!!!".
Πόσο μάλλον να πατήσεις φρένο...

224v έγραψε:Ναι σιγουρα πρεπει να ειναι κατι κοντα στην Ελιζ λογω βαρους... και πολυ διασκεδαστικη, στην ποιοτητα ισως οχι ομως... Ειναι καλο να υπαρχουν επιλογες......
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]