Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Morx
#46218 LEL :lol:

Ειχα ξεχασει τα bitrate ενος DVDRIP ακομα και την αναλυση!! :s_biggrin

Θα περιμενω 1080p στα 18mbit bitrate.... κριμα την τηλεοραση και τα optimization που εκαψα τα ματια μου στο MPCHC και MadVR :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#46219 δε νομίζω να αξιζει τέτοια ταινία να τη δεις σε yify και κάτω!
Άβαταρ μέλους
By Morx
#46222 Αυτο κανω ΠΑΝΤΑ.

Κανω υπομονη και την "αγοραζω" σε υψηλο Bitrate 1080p να την απολαυσω οσο περισσοτερο γινεται.
Το θεωρω χαζομαρα να τη βλεπεις σε τηλεοραση 48" σε αναλυσεις περασμενων δεκαετιων...
Απορω μαλιστα με μερικους, πως σκατα βλεπουν τις "CAM" ποιοτητες ... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
GeorgT έγραψε:δε νομίζω να αξιζει τέτοια ταινία να τη δεις σε yify και κάτω!

Γενικά πλέον δεν αξίζει να βλέπεις οτιδήποτε σε <hd. :lol:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
cmarin έγραψε:Είδα το IDA του Πάβελ Παβλικόφσκι. Aκίνητα πλάνα που εγκλωβίζουν τους ήρωες. Μία γνήσια κινηματογραφική ματιά. Το σινεμά που αξίζει να βλέπεις σε μια κινηματογραφική αίθουσα. Με εξαίρεση, τις κυρίες που κάθονταν στις τελευταίες σειρές και βασανιστικά έτρωγαν τα πατατάκια τους. Στην αρχη φοβήθηκα ότι θα δω καμια κουλτουροβαρετη ταινία, αλλά διαψεύστηκα. Οι σινεφίλ να τη δουν όπως και δήποτε.

Indeed, ταινιαρα.

Φοβερα πλανα και προσωπικα μου αρεσε και η μουσικη :)
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geo f1 έγραψε:Θελω να δω το Απο ερωτα του Αθεριδη.

Send from my Note 3

Και;

ταπαταπαλκ!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#46274 Αυριο το πρωι πηγαινε στα ΚΕΠ και ζητα τους βεβαιωση παραιτησης απο ανδρας.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#46359 Valhalla Rising : το 5,9 του IMDB απλά απέχει το ...11/10 που το βαθμολογώ εγώ :metalo: !
Είδα και το We Need to Talk About Kevin, όπου δύο γονείς ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ το βιαίου χαρακτήρα παιδί τους να γίνεται έφηβος (και η βιαιότητά του να γιγαντώνεται), χωρίς να κάνουν τίποτα. Δεν συστήνεται σε γονείς, που ασχολούνται με τον ...θόρυβο που παράγει το πληκτρολόγιό τους κατά το πάτημα των πλήκτρωνε :roll: ...