Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Dimitris_P έγραψε:kilo δεν είχες πάρει το gear ? Το έστειλες πίσω;
Ναι το έχω και πολύ ευχαριστημένος είμαι, ψάχνω άλλο για τη γυναίκα η το παιδί
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#461383 Είδες, άμα δε δώσεις τα σωστά requirements....
Επίσης σημαντικό να μετράει ανέβα κατέβα με altimeter... Τα παραπάνω δεν το κάνουν.
Έχω παρατηρήσει ότι ανεβοκατέβαινω καμία 20άρια ορόφους τη μέρα, κυρίως λόγω διαμόρφωσης σπιτιού
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#461422 Λίγα έχουν μετρητή παλμών και βαρόμετρο για να μετράνε ύψος. Δεν θα είναι entry level και θα έχει οθόνη και δεν θα είναι φτηνό.

Άλλη συσκευή η Huawei Watch 2 που βγαίνει και σε έκδοση με sim οπότε κάνεις και τηλέφωνα. Σε καλές τιμές.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#461425 Ένας από τους λόγους που κατέληξα στο Gear S3, ήταν η περιστροφική στεφάνη του.
Εν τω μεταξύ, σε οποιοδήποτε review είχα δει στο net, έλεγαν αυτό το πράγμα.
Δεν στέκεται σε χρηστικότητα για παράδειγμα το Huawei watch 2 δίπλα στο Samsung.
Το είχα σκεφτεί και αυτό σοβαρά, αλλά από τα reviews κατάλαβα ότι δεν υπάρχει καν λόγος να ασχοληθώ μαζί του παραπάνω τη στιγμή που υπάρχει το GS3.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#461451 η περιστρεφομενη στεφανη ειναι απολυση στο Gear S3
εχω ακουμπησει ελαχιστες φορες την touch screen παρα μονο εκει που δε γινεται αλλιως
Άβαταρ μέλους
By dimik
#461506 Ήρθε το Fenix 3 HR, έπαιξα μαζί του μερικές ώρες και.... το πούλησα στον αδερφό μου που το ήθελε διακαώς και παρήγγειλα το sapphire στα 300 ευρώ

Θετικά

Τα πάντα για fitness, μετράει απλά τα πάντα

Ακριβές στις μετρήσεις, μέχρι και τα βήματα έχουν μεγάλη ακρίβεια όπως και τα σκαλιά που μέτρησα.

GPS που τα σπάει

Παραμετροποιηση σε τέραστιο βαθμό

Ενώνεται με εξωτερικά Apps, το ένωσα με λογαριασμό Office365 της δουλειάς και μου έφερε ημερολόγιο και ειδοποιήσεις. Επίσης ενώνεται με Strava και fitnesspall.

Φέρνει όλες τις ειδοποιήσεις του τηλέφωνο και μάλιστα τις διαβάζεις από το ρολόι. πχ FB messenger

Ελέγχεις την μουσική από το ρολόι

Μπορείς να αλλάζεις skin ρολογιού κι έχει αρκετά για κατέβασμα

Ωραία στιβαρή κατασκευή, μεταλλική στεφάνη.

Μειονέκτηματα

Μεγάλο μέγεθος, θέλει αντρικιο χέρι

Πλαστικό λουράκι αλλά παίζει και καδενα στο εμπόριο φυσικά με έξτρα κόστος

Λίγο σπορτιφ για να φοριέται με κοστούμι για αυτό παρήγγειλα το sapphire με το σκούρο γκρι χρώμα όπου θα μπει και καδενα

Σε αυτή την τιμή είναι κλεψιά....

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
dimik έγραψε:Ήρθε το Fenix 3 HR, έπαιξα μαζί του μερικές ώρες... Σε αυτή την τιμή είναι κλεψιά....
Και ναι είναι καλό, όχι ότι κάνει πολλά παραπάνω από τα υποδεέστερα μοντέλα (235, 735) αλλά τα κάνει καλύτερα. Πχ ποιοτικότερη κατασκευή, αδιάβροχο μέχρι 100μ και όχι 50 όπως τα άλλα, έχει και wifi, η μπαταρία κρατάει παραπάνω, πολλά μικρά κολπάκια που στους πολλούς δεν θα λείψουν αλλά σε μερικούς χρειάζονται. Πάντως για μουσική πρέπει να κουβαλάς άλλη συσκευή.
Επειδή έχει βγάλει πιο φρέσκο μοντέλο μπορείς να βρεις καλές ευκαιρίες. Το είχα βρει σε πολύ καλή τιμή αλλά στα 51 x 51 x 15.5 mm απλά δεν γίνεται.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#461536 Ναι το μέγεθος είναι ένα θέμα, εμείς βέβαια αγοράσαμε 3 στην παρέα και είμαστε όλοι πάνω από 1,80 και 90kg.

Το Fenix 5 είχα στο μάτι μέχρι που ψάχνοντας είδα ότι δεν αξίζει τα έξτρα χρήματα.

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#462246 Ήρθε και το xiomi mi band 2 , το δοκιμάζει η γυναίκα τελευταία
Ειναι μικρουλι, διακριτικό
Τα βασικά τα κάνει Track αξιοπρεπώς αλλά θελουμε λίγο καιρό να τσεκάρουμε ακρίβεια μετρήσεων .
Παίζει με ενα δικό του app Mi Fit το οποίο οκ, καλό ειναι αλλά s Health δεν ειναι ....
Το μεγάλο του πλεονέκτημα ειναι η μπαταρία....ενα μήνα κρατάει λένε
Πάντως για ~30€ φαίνεται καλή αγορά γιατι κάνει αυτό που πρέπει .
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
mirage έγραψε:Re-inventing the wheel?

< >

Άσε τον άνθρωπο να χαρεί μωρέ.

Μεγειές Πειραιώτη.
Τόσο αυτό, όσο το Honor band 3 ή το huawei που πήρε ο Στέφαν, είναι ιδανικά για αθλοπαιδιές λόγω μεγέθους, βάρους.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimitris_P έγραψε:https://www.currys.co.uk/gbuk/smart-tech/smart-tech/smart-watches-and-fitness/smart-watches/samsung-gear-s3-classic-silver-universal-10168157-pdt.html#srcid=11026

ραντεβού έξω από τα Curry's στην Tottenham road για group buy

Ανέβηκε η τιμή :( Εξανεμίστηκαν οι όποιες πιθανότητες να το έπαιρνα :innocent: . Ήταν 246 πριν .
Άλλη φορά.. δεν καιγόμαστε κιόλας :iconcool: