224v έγραψε:Μια νεα μελετη σηματοδοτησης θα ελυνε αυτα τα τεχνικα θεματα... σιγα το προβλημα, αλλα βλεπεις, και την Μαραθωνος ποσο συγχρονισμενα εχει τα 60+ φαναρια μεχρι τον Μαραθωνα...
funkyreverend έγραψε:224v έγραψε:Μια νεα μελετη σηματοδοτησης θα ελυνε αυτα τα τεχνικα θεματα... σιγα το προβλημα, αλλα βλεπεις, και την Μαραθωνος ποσο συγχρονισμενα εχει τα 60+ φαναρια μεχρι τον Μαραθωνα...
Αλήθεια είναι αυτό;
.
224v έγραψε:Κοίτα, ήταν να ειναι φαρδυς ώστε να περνάει και γραμμή τραμ για Ραφήνα, αλλα τα ψηφουλακια που ζουν κατά μήκος δεν ήθελαν για να μην χάνουν πελάτες απο τα διερχόμενα. Έγινε λοιπόν στενός και χωρίς παράδρομο ώστε αυτοί που μπαίνουν η βγαίνουν απο τα μαγαζιά πλέον κινδυνεύουν απο διερχόμενους. τέλος το μοίρασέ το έργο το υπουργείο, σε 3 εργολαβίες φιλικές τους, που όμως δεν είχαν δυνατότητες κατασκευής. Τελικά το ανεθεσαν στην J&P AVAX.
junior gt έγραψε:224v έγραψε:Κοίτα, ήταν να ειναι φαρδυς ώστε να περνάει και γραμμή τραμ για Ραφήνα, αλλα τα ψηφουλακια που ζουν κατά μήκος δεν ήθελαν για να μην χάνουν πελάτες απο τα διερχόμενα. Έγινε λοιπόν στενός και χωρίς παράδρομο ώστε αυτοί που μπαίνουν η βγαίνουν απο τα μαγαζιά πλέον κινδυνεύουν απο διερχόμενους. τέλος το μοίρασέ το έργο το υπουργείο, σε 3 εργολαβίες φιλικές τους, που όμως δεν είχαν δυνατότητες κατασκευής. Τελικά το ανεθεσαν στην J&P AVAX.
Ναι. Δούλευαν νυχθημερόν, τρεις βάρδιες, πληρώνονταν το ένα, πεντε τοτες. Σουφλιας speaking. Το που θα γίνει διασταύρωση το αποφάσιζαν το πρωί στο εργοτάξιο.
Σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητο της είχε, χθες, η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, καθώς συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα.
Η Βάνα Μπάρμπα επέστρεφε στο σπίτι της χθες το βράδυ, όταν συγκρούστηκε το αυτοκίνητό της με ένα άλλο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή διάσειση και κάταγμα στη λεκάνη.
Η ηθοποιός, σήμερα αναρρώνει στο σπίτι της και σε δηλώσεις στο protothema.gr δηλώνει πως ζει από θαύμα, ενώ παραδέχεται πως εκείνη έφταιγε, καθώς πέρασε με Stop.
«Αν δείτε το αυτοκίνητο θα καταλάβετε. Ζω από θαύμα και ευχαριστώ το Θεό που δεν έμεινε το παιδί μου ορφανό. Εγώ φταίω! Πέρασα με Stop και χτύπησα ένα άλλο αυτοκίνητο που το οδηγούσε μια γυναίκα. Εκείνη με έβγαλε λιπόθυμη από το αυτοκίνητο. Έπαθα σοβαρή διάσειση και κάταγμα λεκάνης, είμαι με πατερίτσες.
Θέλω να πω σε όλον τον κόσμο να προσέχει και να μην τρέχει να τα προλάβει όλα. Θα το ξαναπώ! Ευχαριστώ το Θεό που δεν σκοτώθηκα. Αισθάνομαι ευγνώμων», είπε χαρακτηριστικά στο protothema.gr.
Geo f1 έγραψε:Εκείνη με έβγαλε λιπόθυμη από το αυτοκίνητο. Έπαθα σοβαρή διάσειση και κάταγμα λεκάνης, είμαι με πατερίτσες.
Scotch έγραψε:1) Κάταγμα λεκάνης και είναι με πατερίτσες;![]()
) γι'αυτο τετοια δυναμη ψυχης!!
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]