.

MIXOStsi έγραψε:τι? τιμονιέρα?
...

red_monster έγραψε:Τα μισά τέλη του fiesta για να ένα παιχνίδι με αυτοκίνητα
NickTG έγραψε:red_monster έγραψε:Τα μισά τέλη του fiesta για να ένα παιχνίδι με αυτοκίνητα
Και πάλι θέλει τα άλλα μισά, ασφάλεια, ποιος ξέρει ποσά για να έρθει σε κατάσταση κυκλοφορίας, βενζίνη.
Γενικά καμία σχέση η σύγκριση.
edmond έγραψε:NickTG έγραψε:red_monster έγραψε:Τα μισά τέλη του fiesta για να ένα παιχνίδι με αυτοκίνητα
Και πάλι θέλει τα άλλα μισά, ασφάλεια, ποιος ξέρει ποσά για να έρθει σε κατάσταση κυκλοφορίας, βενζίνη.
Ναι εντάξει, τα υπόλοιπα που λες είναι 2 ζευγάρια NIKE και 2 ρολόγια. Ευκολάκια δηλαδή.

corsair έγραψε:edmond έγραψε:NickTG έγραψε:red_monster έγραψε:Τα μισά τέλη του fiesta για να ένα παιχνίδι με αυτοκίνητα
Ναι εντάξει, τα υπόλοιπα που λες είναι 2 ζευγάρια NIKE και 2 ρολόγια. Ευκολάκια δηλαδή.
Ξεχασες και τα σωβρακα με την υπογραφη πρωην οδηγου αγωνων...
Ποιος συνφορουμιτης εχει τοσο ωραια ποδια; Πεστε του οτι το νυχι θελει περιποιηση πιο συχνα......
μεγαλωσαμε με τα τραγουδια του, ειχε τοτε την Σιλβι Βαρταν για συζηγο
του αρεσαν και τα αυτοκινητα (ειχε τρακαρει με μια Μιουρα τοτε και η Σιλβι εκανε πλστικη για να ξαναφτιαξει το προσωπο...) χωρις πολλες φανφαρες ειχε βοηθησει πολυ κοσμο, τελευταια ειχε υιοθετησει και 2 παιδια απο Βιετναμ νομιζω... Ειχε πουλησει τοτε και 100 εκατ. δισκους ομως !!!!
αλλες εποχες.... και γουστα
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]