Σε πειράζω καμιά φορά, ξέρω ότι ανεβάζεις θερμοκρασία.
Εδώ δεν κρατάω κακία εγώ στο Ντίνο που πέταξε μπηχτή, ΜΠΗΧΤΗ ΛΕΓΩ, για το Γκολφ...
Giuseppe Busso έγραψε:|λογοκρισία| μου τόσα χρόνια με ξέρεις στα φόρουμ, ακόμη να καταλάβεις πως σκέφτομαι.

corsair έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:|λογοκρισία| μου τόσα χρόνια με ξέρεις στα φόρουμ, ακόμη να καταλάβεις πως σκέφτομαι.
ειδικα μετα το Leon αδυνατω να καταλαβω πως σκεφτεσαι...
REALZEUS έγραψε:Προς κ.κ. Κορσε και HF (και οιονδήποτε άλλον κατέχει Xiaomi) ενταύθα: Διάβασα ιστορίες τρόμου για διακοπές στις κλήσεις (κυρίως θέμα μικροφώνου αν κατάλαβα καλά). Μεμονωμένες περιπτώσεις ή γενικευμένο θέμα; Το κινητό για μένα είναι πάνω από όλα τηλέφωνο και αν δεν τα πάει καλά στις κλήσεις (και τα μηνύματα) τρώει άκυρο. Μπορώ να ανεχθώ μέτρια features αλλά όχι κακή ποιότητα κλήσης (μικρόφωνο, ακουστικό, λήψη). PleaseΚαμιά φορά πατιεται το κουμπί σιγασης μικροφωνου όταν μιλάς στο κινητό. Γι'αυτό και γίνονται οι διακοπές. Γενικά μάλλον δεν πιάνει καλά ο μπροστα αισθητήρας κι έτσι ανοίγει η οθόνη. Είναι κάπως ενοχλητικό είναι η αλήθεια.!!!
Y.V έγραψε:Λεω να διαθεσω το ανωτερο μεχρι 280 ευρω για κινητο.
O υιος μου προτεινε το Samsung A5 2017
Το χτυπαω ή υπαρχει κατι καλύτερο; (Για αγορα εντος Ελλαδος)
Y.V έγραψε:Λεω να διαθεσω το ανωτερο μεχρι 280 ευρω για κινητο.
Νίκος Παππάς έγραψε:Y.V έγραψε:Λεω να διαθεσω το ανωτερο μεχρι 280 ευρω για κινητο.
https://www.skroutz.gr/s/12709085/Xiaomi-Mi-A1.html
Aυτο στα 230€ απο Skroutz η στα 299€ απο την επισημη εισαγωγικη

Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]