Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#460129 Ακόμα δεν έχω διαβάσει εξάψαλμο ποπολάρου για τις 18" και ανησυχώ.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#460131 Εγώ νομίζω ότι θα είναι ταλαίπα ρε φίλε, θα παίζεις τέτρις με τις λακκούβες γαμώ τους δρόμους μας γαμώ. :( Τί να λέμε όμως, αφού αρέσουν στο ομορφάντρα μας, γιόλο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#460136 Βρε όχι λέμε. Μη μασάς. Από αυτή την κατηγορία και πάνω όσα έχουν καλές αναρτήσεις (ακα ανεξάρτητη πίσω) αντέχουν μέχρι 18αρια. Ακόμα καλύτερα να είχε DCC βέβαια αλλά ΟΚ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#460137 Εγώ θα προβληματιζόμουν για τις 18" για δυο λόγους:
- ευαισθησία ζάντας στους καρόδρομους (εδώ οι 17" έχουν θέμα)
- κόστος αντικατάστασης ελαστικού

Το παρακάτω είναι πιο σημαντικό βέβαια

αφού αρέσουν στο ομορφάντρα μας, γιόλο
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#460149 Σημειωτέον, την παρατήρηση για τις 18άρες την έκανα λόγω πιθανών φθορών, όχι γιατί θα κοπανάνε και θα τον πιάσει η μέση του τον πούσσο. :lol:
Θα χρειαστεί πουχού προσοχή για να αποφευχθούν στραβώματα, chips κλπ. γαμησιάτικα. Το αυτό και για τα λάστιχα.
Ακριβότερη αντικατάσταση, μικρότερο πέλμα (90mm λαίμαι), ευκολότερα σκισίματα, σκασίματα, φθορές κτλ.
Η ουσία φυσικά είναι όντως αυτή

αφού αρέσουν στο ομορφάντρα μας, γιόλο

όπως επίσης και το ότι ΕΝΑ τιμημένο ανορθόγραφο ποστίδιο να κάνω, θα το κουοτάρει κάποιος. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#460153 Και η clk με τα 18ρια δεν είχε θέμα άνεσης. Βέβαια ήθελε προσοχή γιατί το κλατάρισμα παραμόνευε στους ελληνικούς δρόμους. Αυτά έλεγαν και στο εξουσιοδοτημένο που το πήγαινα. Ναι μεν εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα, το ελαστικό όμως καταλαβαίνει.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#460154 Να το χε καμιά γκόμενα που είναι πέρα βρέχει ΟΚ. Πούσσος θα χει το νου του λίγο παραπάνω και νο προμπ. Εξάλλου ο πολυχρονεμένος δήμαρχος πειραιώς έχει τους δρόμους σε άψογη κατάσταση. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#460159 Το οτι οι κατασκευαστες σεταρουν τις αναρτησεις με συγκεκριμενες διαστασεις δεν μας απασχολει ετσι? Κολλαμε μονο στα νουμερα :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#460160 ^Δεν έχει σεταριστεί η ανάρτηση του Leon με 17";
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#460161 Θαρρώ για τέτοιες διαφορές (17" σε 18") δεν πρέπει να μπαίνει κάνας κατασκευαστής σε τέτοιο κόπο, ειδικά σε αυτές τις κατηγορίες. Πχ ένα Q5 που προσφέρεται με 17-18-19-20" έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια ψαλίδια, σινεμπλόκ, αμορτισέρια και ελατήρια. Αμφιβάλλω επίσης αν έχει διαφορές στη γεωμετρία ανάλογα τη διασταση που θα επιλέξει ο κάτοχος. :hmmm:

Τώρα το να έχει προβλέψει εξαρχής ο κατασκευαστής και να έχει ρυθμίσει μία ανάρτηση με τις μικρότερες δυνατές υποχωρήσεις όσο αλλάζουν τα μεγέθη, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.