Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
KiloMeater έγραψε:Ποτε το φορτίζεις; Εγώ το βράδυ πχ θέλω να το φοράω γιατί καταγράφει τον ύπνο μου. Μέσα στη μέρα δεν υπάρχουν δύο ώρες που να είμαι ακίνητος οποτε πρεπει να κάνω κάποια παραχώρηση, break of service.

Κατά τα άλλα γύρισα πριν από λίγο από το πρωινό τρέξιμο, χωρίς κινητό μαζί:-)
Μια χαρά καταγράφει τα πάντα και μετά Όταν γυρίσεις και κάνει synch μπορεις να δεις λεπτομέρειες.

Αυτό που δεν πιάνει με πολύ ακρίβεια είναι οι αλλαγές ορόφων. Το σπίτι μου είναι σε τρία πατώματα και ανεβοκατέβαινω άπειρες φορές όλη τη μέρα.. Ε δεν τα πιάνει όλα

Οποτεδήποτε βρω χρόνο εφόσον είναι κάτω από 30%
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#459535 Για όσους βάζουν φωτογραφίες αλλά και γενικότερα όταν αναφέρονται στατιστικά κλπ αν σας είναι εύκολο μπορείτε να αναφέρετε και τη συσκευή/λογισμικό αν διαφορετικό. Εϊναι όπως πρέπει να αναφέρουμε μοντέλο αυτοκινήτου κλπ στις καταναλώσεις. Βοηθάει τους άλλους να σχηματίσουν καλύτερη εντύπωση για τη συσκευή και την προσπάθεια. Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#459914 Για το gear fit 2 ήτανε, είχα γράψει εγώ.

Το οποίο στο χωρίς gps στίγμα αρχίζει και έχει μεγάλες παρεκκλίσεις, μετά και από τη σπασμένη οθόνη του κτλ.

Σημερα με το κινητό αυτόματα κατέγραψε 2.36 ωρες περπάτημα, από Πυλαία ως Καλοχώρι στα 13κ κάτι χλμ που ήταν πολύ κοντά στο πραγματικό, το φιτ κατέγραψε 10μισό.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
elteo έγραψε:η always on οθόνη του Xiaomi Amazfit είναι όλα τα λεφτά!!! :inlove: :metalo:

προτιμώ να ειναι σβηστό και να ανοίγει αυτόματα οταν το κοιτας με το gesture.
Το gear s3 εχει κάποια δυνατότητα always on αλλά δεν εχω δοκιμάσει καν πως και αν δουλεύει
Άβαταρ μέλους
By elteo
KiloMeater έγραψε:
elteo έγραψε:η always on οθόνη του Xiaomi Amazfit είναι όλα τα λεφτά!!! :inlove: :metalo:

προτιμώ να ειναι σβηστό και να ανοίγει αυτόματα οταν το κοιτας με το gesture.
Το gear s3 εχει κάποια δυνατότητα always on αλλά δεν εχω δοκιμάσει καν πως και αν δουλεύει

Ούτε στον εχθρό μου. Γιατί ανοίγει συνεχώς σε άσχετες στιγμές και γιατί όταν θες να δεις την ώρα πολλές φορές καθυστερεί.
Ολα τα ευρώ λέμε.... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#460399 Η δίκη μου εμπειρία ειναι διαφορετική
Ανάβει σταθερά ,και γρήγορα, κάθε φορά .

Ναι μπορεί να ανάψει (σπάνια) στιγμιαία χωρίς να το θες οταν κανείς κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις.... Ε και;