g8777 έγραψε:Το μεγαλύτερο θέμα δεν είναι ούτε η μπαταρία ούτε τα bezels. Η τρισπαναθλια υλοποίηση του Android είναι που κάνει ανυπόφορο ένα Sony.
near stock είναι
βεβεαια περάστηκε κατευθείαν nova και ήρθε ακριβώς στα μέτρα που θέλουμε

g8777 έγραψε:Το μεγαλύτερο θέμα δεν είναι ούτε η μπαταρία ούτε τα bezels. Η τρισπαναθλια υλοποίηση του Android είναι που κάνει ανυπόφορο ένα Sony.

Anonymous Founder έγραψε:g8777 έγραψε:Το μεγαλύτερο θέμα δεν είναι ούτε η μπαταρία ούτε τα bezels. Η τρισπαναθλια υλοποίηση του Android είναι που κάνει ανυπόφορο ένα Sony.
Δεν έχω δει κάποιο Sony τελευταία, παλιότερα ήταν σχετικά καθαρό το Android τους.
Τα bezels είναι τεράστιο πρόβλημα, όταν υποτίθεται αγοράζεις το συγκεκριμένο για το compact μέγεθος!

mirage έγραψε:Ποιά θέματα με το Bluetooth?
< >

Anonymous Founder έγραψε:
ΗΠΕΙΡΟΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ![]()
![]()
![]()
![]()

-Σλιπ ου Γρηγορς μαρη Μπελλα;
-Αsimouuuuuuuuuuu
Dimitris_P έγραψε:Από την 6 (ή μήπως ήταν η 5;) και μετά έχω θέματα με το bluetooth στο αυτοκίνητο. Ξεκίνησε μη αναγνωρίζοντας τη μουσική, δεν έδειχνε τα tracks στην οθόνη. Δοκίμασα αρκετούς players αλλά δεν. Το ξεπέρασα ακυρώνοντας τη multimedia σύνδεση και έχοντας μόνο κλήσεις.Έχεις κάνει κανένα factory reset από τότε που άλλαξε έκδοση;
Με την έλευση της 7 οι εντολές άρχισαν να καθυστερούν. Οι πρώτες εντολές είναι οκ, αλλά με το πέρασμα της ώρας καθυστερούν αρκετά. Ούτε το phonebook δεν μπορώ να κάνω scroll από το αυτοκίνητο.
Άλλοι έχουν και battery drain issues, εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι
Μια ιδέα εδώ https://www.theandroidsoul.com/fix-noug ... th-issues/
Δεν πάλευε έτσι κι αλλιώς κανονικά το WP αλλά το είχα πληρώσει €300 για άθραυστο και θα το κρατούσα κανένα χρόνο ακόμα...
Αντί για το τυφέκιο (
) θα πάρω την Android |λογοκρισία| μου φαίνεται για τα Xmas...
Πες μου ένα android στα 150 € περίπου. Θέλω να είναι απροβλημάτιστο στη χρήση, κοντά στις 5 ίντσες, με αξιοπρεπή κάμερα, οπωσδήποτε με FM Radio και πάνω από όλα χωρίς κολλήματα. Το πιο εύκολο σε χρήση για μένα τον χαζό. Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]