Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#458256 Έτσι όπως τα παρουσιάζουν μερικοί είναι σαν δεχόμαστε ότι μερικές εταιρειες στην ουσία ορίζονται εγκληματικές οργανώσεις και κάθε μέρα έχουμε νεκρούς από άτυχους μαλακές που βάζουν συγκεκριμένα λάστιχα που τάχα μου δήθεν δεν κρατάνε σε νορμάλ συνθήκες.

Άρα και εγώ έπρεπε να έχω πεθάνει ίσα με 2.000 τουλάχιστον φορές.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#458262 Σαν κλασικά Bridgestone θέλουν ζέσταμα όταν ο καιρός είναι ψυχρός. Όταν ζεσταθούνε κρατάνε πολύ καλά. Σε θερμό καιρό δεν χρειάζονται ζέσταμα. Επίσης σαν κλασικά Bridge έχουν πλαϊνά-μπετόν αρμέ με αποτέλεσμα την πολύ καλή πληροφόρηση στο τιμόνι και άμεσες αντιδράσεις.

Το πιο πιθανό βέβαια είναι να σου έρθει με άλλα λάστιχα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Nikos! έγραψε:Τόσο στη BMW όσο και στο cupra μου άρεσαν πολύ τα pzero.

< >

Δεν υπάρχει καλύτερο λάστιχο από το νέο P Zero 4 στις κατηγορίες που συμμετέχει (σπορ το απλό, σέμι αλλά με έμφαση στον δρόμο το Corsa - καθαρόαιμο πιστάδικο είναι το Trofeo).

Σχετικά με τα Bridge, είναι λάστιχο που πρέπει να δουλευτεί για να δείξει το καλό του πρόσωπο. Πολύς κόσμος δεν το καταλαβαίνει μάλλον αυτό...
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
popolaros έγραψε:
GTS έγραψε:Αργει να ζεσταθει ή και δυσκολα ζεσταινεται...αρα δεν κραταει σε νορμαλ συνθηκες.

οταν επιτελους θα μαθετε απο λαστιχα, τοτε να μιλατε.

αν θελει νορμαλ so called λαστιχα με νορμαλ συνθηκες ας παρει σμαρτ.

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Μιλησε ο τιτανιομεγιστος, ο ΤHE RUBBER WHISPERER!!! :yahoo:

Παροτι στην χωρα μας εχουμε σχετικα υψηλοτερη -εξωτερικη- θερμοκρασια απο τον μεσο ορο των περισσοτερων Ευρωπαικων χωρων (παραγοντας που βοηθαει σε ενα βαθμο για να ερθουν συντομοτερα τα ελαστικα στην ιδανικη τους θερμοκρασια...)
ταυτοχρονα εχουμε κυριως σαπουνε προς μετριας προσφυσης οδοστρωματα, οποτε και τα συγκεκριμενα ελαστικα, για τις δικες μας συνθηκες, ερχονται λιγο πιο αργα στην ιδανικη τους θερμοκρασια, σε σχεση τουλαχιστον με τα μισελεν και Pirelli, σε αυτα που βρισκονται σε παρομοια κατηγορια, χαρακτηριστικων και κοστους...
Απο την αλλη, τα Bridge αντεχουν συγκριτικα περισσοτερο στην φθορα πελματος και πλαινων...

Οποτε ειναι κυριως θεμα προτιμησης... :whistlink:

P.S ..Οταν πιασουν θερμοκρασια τα S001 λετουργουν σχεδον σαν αγωνιστικα ελαστικα, το θεμα ειναι...μεχρι να την πιασουν...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#458285 Όποιος κυκλοφορεί εντός πόλης και με μικρές ταχύτητες δεν θέλει Bridge ή Pirelli που είναι σχετικά αγωνιάρικα (μιλάμε για τα σπορ μοντέλα τους, όχι τα καθημερινά). Ένα Eagle F1 ή ένα Sport Maxx για παράδειγμα είναι προτιμότερο σε αυτές τις συνθήκες.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#458291 Τα Pirelli μια χαρά ζεσταίνονται μετά απο λίγα χιλιόμετρα πάντως.
Τα θεωρώ καλύτερα από τα Dunlop MAXX RT2 σ'αυτόν τον τομέα.
Τη Δευτέρα αλλάζω τα P7 με F1 στο Golf. Βασικό παράπονο στα Pirelli ο θόρυβος κύλισης σε ορισμένα οδοστρώματα. Έχουν 44Κ χιλιόμετρα.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Κίκιζας . έγραψε:
popolaros έγραψε:
GTS έγραψε:Αργει να ζεσταθει ή και δυσκολα ζεσταινεται...αρα δεν κραταει σε νορμαλ συνθηκες.

οταν επιτελους θα μαθετε απο λαστιχα, τοτε να μιλατε.

αν θελει νορμαλ so called λαστιχα με νορμαλ συνθηκες ας παρει σμαρτ.

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Μιλησε ο τιτανιομεγιστος, ο ΤHE RUBBER WHISPERER!!! :yahoo:

Παροτι στην χωρα μας εχουμε σχετικα υψηλοτερη -εξωτερικη- θερμοκρασια απο τον μεσο ορο των περισσοτερων Ευρωπαικων χωρων (παραγοντας που βοηθαει σε ενα βαθμο για να ερθουν συντομοτερα τα ελαστικα στην ιδανικη τους θερμοκρασια...)
ταυτοχρονα εχουμε κυριως σαπουνε προς μετριας προσφυσης οδοστρωματα, οποτε και τα συγκεκριμενα ελαστικα, για τις δικες μας συνθηκες, ερχονται λιγο πιο αργα στην ιδανικη τους θερμοκρασια, σε σχεση τουλαχιστον με τα μισελεν και Pirelli, σε αυτα που βρισκονται σε παρομοια κατηγορια, χαρακτηριστικων και κοστους...
Απο την αλλη, τα Bridge αντεχουν συγκριτικα περισσοτερο στην φθορα πελματος και πλαινων...

Οποτε ειναι κυριως θεμα προτιμησης... :whistlink:

P.S ..Οταν πιασουν θερμοκρασια τα S001 λετουργουν σχεδον σαν αγωνιστικα ελαστικα, το θεμα ειναι...μεχρι να την πιασουν...
Τι πίνεις;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#458332 Ξεκολλάτε ρε αμφότεροι. :iconcool:

Έψαξα λίγο και στη Michelin.
Ένας φίλος μου πρότεινε το Pilot Sport 4S <--- με S δηλαδή
αλλά αυτό δεν βγαίνει στη διάστασή μου.
Στο 225/40/18 βγαίνει το PS4.

Για το PS4 έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Τα Pirelli μια χαρά ζεσταίνονται μετά απο λίγα χιλιόμετρα πάντως.
Τα θεωρώ καλύτερα από τα Dunlop MAXX RT2 σ'αυτόν τον τομέα.
Τη Δευτέρα αλλάζω τα P7 με F1 στο Golf. Βασικό παράπονο στα Pirelli ο θόρυβος κύλισης σε ορισμένα οδοστρώματα. Έχουν 44Κ χιλιόμετρα.

με 44κ χλμ τα πιρελλια και 0 τα γκουντγιαρ είναι αδικο να συγκρινεις την ησυχια.Οποιοδηποτε καινουριο είναι πιο ησυχο από οποιοδήποτε ελαστικο με 44κ χλμ στην πλατη του.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#458343 Τα ps4 είναι κλασική αξία.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#458361 Το 4s αντικατεστησε το super sport-> ακριβο λαστιχο για high end αυτοκινητα και supercars. Ουτε για το δικο μου εχει σε διαστασεις. Το 4 απλο ειναι ποιο φθηνο απο το S001 run flat και οπως ειπα τα εχει δοκιμασει και σε δρομο και σε πιστα με 118 και τα εχει βρει καλυτερα.