Άρα και εγώ έπρεπε να έχω πεθάνει ίσα με 2.000 τουλάχιστον φορές.
Άρα και εγώ έπρεπε να έχω πεθάνει ίσα με 2.000 τουλάχιστον φορές.
Nikos! έγραψε:Τόσο στη BMW όσο και στο cupra μου άρεσαν πολύ τα pzero.
< >
popolaros έγραψε:GTS έγραψε:Αργει να ζεσταθει ή και δυσκολα ζεσταινεται...αρα δεν κραταει σε νορμαλ συνθηκες.
οταν επιτελους θα μαθετε απο λαστιχα, τοτε να μιλατε.
αν θελει νορμαλ so called λαστιχα με νορμαλ συνθηκες ας παρει σμαρτ.
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Κίκιζας . έγραψε:Τι πίνεις;popolaros έγραψε:GTS έγραψε:Αργει να ζεσταθει ή και δυσκολα ζεσταινεται...αρα δεν κραταει σε νορμαλ συνθηκες.
οταν επιτελους θα μαθετε απο λαστιχα, τοτε να μιλατε.
αν θελει νορμαλ so called λαστιχα με νορμαλ συνθηκες ας παρει σμαρτ.
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Μιλησε ο τιτανιομεγιστος, ο ΤHE RUBBER WHISPERER!!!![]()
Παροτι στην χωρα μας εχουμε σχετικα υψηλοτερη -εξωτερικη- θερμοκρασια απο τον μεσο ορο των περισσοτερων Ευρωπαικων χωρων (παραγοντας που βοηθαει σε ενα βαθμο για να ερθουν συντομοτερα τα ελαστικα στην ιδανικη τους θερμοκρασια...)
ταυτοχρονα εχουμε κυριως σαπουνε προς μετριας προσφυσης οδοστρωματα, οποτε και τα συγκεκριμενα ελαστικα, για τις δικες μας συνθηκες, ερχονται λιγο πιο αργα στην ιδανικη τους θερμοκρασια, σε σχεση τουλαχιστον με τα μισελεν και Pirelli, σε αυτα που βρισκονται σε παρομοια κατηγορια, χαρακτηριστικων και κοστους...
Απο την αλλη, τα Bridge αντεχουν συγκριτικα περισσοτερο στην φθορα πελματος και πλαινων...
Οποτε ειναι κυριως θεμα προτιμησης...
P.S ..Οταν πιασουν θερμοκρασια τα S001 λετουργουν σχεδον σαν αγωνιστικα ελαστικα, το θεμα ειναι...μεχρι να την πιασουν...
Anonymous Founder έγραψε:Τα Pirelli μια χαρά ζεσταίνονται μετά απο λίγα χιλιόμετρα πάντως.
Τα θεωρώ καλύτερα από τα Dunlop MAXX RT2 σ'αυτόν τον τομέα.
Τη Δευτέρα αλλάζω τα P7 με F1 στο Golf. Βασικό παράπονο στα Pirelli ο θόρυβος κύλισης σε ορισμένα οδοστρώματα. Έχουν 44Κ χιλιόμετρα.
Στο λέω από τώρα πάντως. Μην ελπίζεις πολλά στο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]