Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By foniko_sou_vla_ki
#458228 Δεν νομίζω να έχει και τόσο σχέση με την τιμή η ακρίβεια μέτρησης των σφυγμών.
Εγώ είχα πάρει από Λιντλ ένα Sanitas με 17 ευρώ που μέτραγε και καρδιακούς παλμούς.
Η μέτρηση ήταν ακριβέστατη (το έλεγξα πολλές φορές συγκρίνοντας με 'χειρωνακτική μέτρηση')!!
Αλλά δεν ήταν συνεχής, γινότανε μόνο όταν πατούσες το κουμπί για τους παλμούς που είχε. Και μιλάω στον αόριστο, γιατί το ρολογάκι το $άμησα όταν πήγα να του αλλάξω μπαταρία :s_blush.
Τι να κάνουμε, όταν πιάνω μηχανήματα στα χέρια μου κάτι παθαίνουνε... :oops:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
dimik έγραψε:Η αδιάβροχη garmin για κολύμπι είναι στα 70 ευρώ

< >
Δώσε μου κατάστημα, γιατί στο skroutz το βλέπω στο 100ρικο. Hrm - tri

.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#458295 Βγήκα μια χαλαρή βόλτα στη γειτονιά (πιο πολυ χάζευα τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που έχουνε κανεί οι γείτονες έξω απο τα σπίτια τους) να τεστάρω το ρολόι, μια ποδηλατάδα με έλεγχο μόνο μέσω ρολόγιου .
Νομίζω η μέτρηση σφυγμων ειναι νορμαλ, προς το τέλος σπινταρισα κάπου και το βλέπω και στο διάγραμμα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimik
kyr80 έγραψε:
dimik έγραψε:Η αδιάβροχη garmin για κολύμπι είναι στα 70 ευρώ

< >
Δώσε μου κατάστημα, γιατί στο skroutz το βλέπω στο 100ρικο. Hrm - tri

.

Amazon κοίταζα το πρωί με φίλο,

η TRI είναι ακριβότερη

85€
https://www.amazon.co.uk/Garmin-Heart-R ... 2D8KKFVSQ0

https://www.amazon.es/Garmin-HRM-Tri-Pu ... B012H8IPQS

αλλά διάβαζα σε reviews ότι δεν είναι και πολύ καλή για πισίνα, περισσότερο για ανοικτή θάλασσα
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#458307 Όταν μιλάμε για τιμές, δεν αναφερόμαστε σε Amazon και ebay. Να βάλουμε και τα μτχ τότε.
Anyway δε με νοιάζει η πισίνα, έτσι και αλλιώς.
Θάλασσα μόνο.
Αυτήν την εβδομάδα μάλλον θα κάνω το τελευταίο μπάνιο για φέτος. Κρυωσε πολύ.

.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
elteo έγραψε:Πως είναι στο χέρι σε ενοχλεί; Η αυτονομία του;

Ειναι μικρότερο από οτι Φοβόμουνα, μια χαρά το βρισκω δε φαίνεται αφύσικο.
Δεν ενοχλεί καθόλου

Ειναι νωρίς ακόμα, απο αύριο όπου θα το φοράω με πουκάμισα κοστούμια κτλ θα δουμε και αυτη τη διάσταση .

Για αυτονομία τα ίδια, θα δείξει. Το φόρτισα χθες βράδυ πρώτη φορά , σήμερα το εχω λιώσει, αυτη τη στιγμή ειναι στο 77%
Άβαταρ μέλους
By dimik
kyr80 έγραψε:Όταν μιλάμε για τιμές, δεν αναφερόμαστε σε Amazon και ebay. Να βάλουμε και τα μτχ τότε.
Θάλασσα μόνο.

.
Σόρρυ, ψωνίζω σχεδόν αποκλειστικά από εκεί.

< >
Άβαταρ μέλους
By corsair
kyr80 έγραψε:Όταν μιλάμε για τιμές, δεν αναφερόμαστε σε Amazon και ebay. Να βάλουμε και τα μτχ τότε.
Θάλασσα μόνο.

.

Υπαρχει καποιος αγραφος κανόνας που λεει οτι οι αγορες γενικα στον πλανητη γινονται μονο απο την γεωγραφικη περιοχη της Ελλαδας? Λιγο ακατανοητο... σορρυ ετσι...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#458359 1) οι περισσότεροι πλέον θέλουν με τις αγορές να χτίσουν αφορολόγητο= αγορές από Ελλάδα.
2) το γεγονός ότι σε κάποιο μέρος του πλανήτη πουλιέται κάτι φθηνότερα, αυτό δε σημαίνει ότι αυτή είναι και η τιμή του παγκόσμια.
3) προχθές ήταν βλακ φράιντεϊ. Και βρήκα ένα ζευγάρι kayano 24 στα 82€ με δωρεάν μεταφορικά από Αγγλία. Να πω ότι αυτή είναι η τιμή τους; Ακόμα και στις εκπτώσεις δεν πέφτουν κάτω από 100ρικο. Ούτε στα ιντερνετικά(μιλάμε να υπάρχουν νούμερα), δεν τα πουλάνε τόσο. Επίσης πριν από 2 χρόνια πήρα air max 90 με 45$ από ebay.
4) καλώς ή κακώς οι ελληνικές μηχανές αναζήτησης προϊόντων(skroutz, bestprice κλπ), είναι ένας μπούσουλας για τις φθηνότερες τιμές. Αν το συγκεκριμένο προϊόν(garmin hrm-tri) είναι στο 100ρικο η φθηνότερη τιμή του στο skroutz, φαντάσου πόσο θα έχει στο φυσικό κατάστημα.
5) υπάρχει πολύς κόσμος, που δεν αγοράζει τίποτα από ίντερνετ. Θέλει την προσωπική εξυπηρέτηση ενός καταστήματος.
6) πουθενά δεν είπα να μην αγοράζουμε από ίντερνετ ή από εξωτερικό κλπ. Άλλωστε το κάνω και εγώ συνέχεια. Προχθές μέχρι και πλακέτα για ένα κωλοψυγείο που χαλάει συνέχεια, πήρα από Ιταλία.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#458459 Και εγένετο Xiaomi Amazfit black. :inlove:

(+) η always on display :inlove:
(+) η αυτονομία (5 μέρες στο χαλαρό)
(+) η ποιότητα και στιβαρότητα
(+) IP67 Waterproof and Dustproof
(+) ωραία μενού και skins
(+) GPS
(+) η τιμή (133€)
(+) δεν ενοχλεί στο χέρι

(-) δεν παίρνει apps
(-) η θέαση στον ήλιο ίσως ενοχλήσει λιιιιγο
(-) ο τρόπος φόρτισης (πλαστικό κλιπ)

Κατά τα άλλα amazing...!

(oι φωτό δεν είναι δικές μου)

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#458484 Καλοφορετο
Στα υπόψην γιατι η σύζυγος ψαρώσει με το δικό οκ και ενδιαφέρεται.

Σε πουκάμισο με μανικετόκουμπα , δύσκολα χωραει το ρολόι...
(Δηλαδή δε χωράει, τέλος)