Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
JimClark έγραψε:έλα ρε σας βολεύει κινητό να πααίνει πάνω κάτω φάρτα φούρτα;

Μα έχω πάνω μου το κινητό, ούτως ή αλλιώς. Καλοκαίρι δε διανοούμαι, να μην είμαι σε επαφή με τη δουλειά μου. Και πλέον λόγο παιδιών, το έχω και το χειμώνα. Επιπλέον το έχω για να ακούω μουσική.
Και μιλάμε για τρέξιμο. Για το ποδήλατο δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε.

Πορεύτηκα αρκετά χρόνια με το polar. Μέχρι το σημείο που έγινα εντελώς ερασιτέχνης και το φορούσα χωρίς τη ζώνη στήθους. Σαν απλό ηλεκτρονικό.
Όταν έσκασαν τα πρώτα suunto και garmin, περίμενα μέχρι να βγει κάποιο για ανοιχτή θάλασσα. Βγήκε το 920ΧΤ και τέλος. Για να βελτιώσω ρυθμό και τεχνική στο κολύμπι. Μέχρι να σαπίσει θα το έχω. Πρόβλημα όπως γράφτηκε οι μπαταρίες και η φόρτιση. Χίλιες φορές το polar, που άλλαζα μια μπαταρία το 2μηνο.

PeterPan έγραψε:Το κινητό σε διάδρομο νομίζω πως δε λειτουργεί...
Το Garmin ναι

< >

Μετράει βήματα, άρα μάλλον λειτουργεί. Επιπλέον οι σύγχρονοι διάδρομοι μετράνε τα πάντα. Τι να το κάνεις το ρολόι;;;
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#457830 Σωστό κ αυτό. Γω κινητό κ τρέξιμο ποτέ. Αν είναι να έχω τη μικρή άρρωστη ξερω γω και περιμένω τηλ το αφήνω στην τσάντα και κάθε τέταρτο παίρνω μια ματιά αν χτύπησε (κάνω γύρους)

Χαζεύω κ το gear fit pro 2. Εχει λέει υποστήριξη για τους κολυμπάδες και η μονη διαφορά με το fit 2 ειναι κάποια features και (αισίως) η βελτιωμένη ανθεκτικότητά του.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
kyr80 έγραψε:
PeterPan έγραψε:Το κινητό σε διάδρομο νομίζω πως δε λειτουργεί...
Το Garmin ναι

< >

Μετράει βήματα, άρα μάλλον λειτουργεί. Επιπλέον οι σύγχρονοι διάδρομοι μετράνε τα πάντα. Τι να το κάνεις το ρολόι;;;

στους διαδρόμους μου την σπάει που για να δω τους παλμούς μου (τουλάχιστο σε αυτούς που έχω δει μέχρι τώρα) πρέπει να βάλεις τις 2 παλάμες πάνω στα ηλεκτρόδια.
επίσης το ρολόι καταγράφει στατιστικά, στον διάδρομο χάνονται...

εγώ παρατηρώ πως πλέον έχω κατεβάσει σφυγμούς, ευτυχώς η καρδιά ακόμη προσαρμόζεται.

τα λεφτά που έδωσα για τα μπλουζάκια, παπούτσια, σορτσάκια τρεξίματος (αυτά τα dry fit που δε συγκαίουν κτλ) κ το ρολόι έχουν πιάσει τόπο κ χαλάλι!
αισθάνομαι άλλος άνθρωπος :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#457846 Α, ρε Πέτρο... Τα ίδια λέω και στη μικρή τη δικιά μου... ΓΙΑΤΙ διάδρομο;;; Τόσα πάρκα και τόσες διαδρομές υπάρχουν στις Γερμανικές πόλεις.
Βγες έξω, και θα με θυμηθείς.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
kyr80 έγραψε:Α, ρε Πέτρο... Τα ίδια λέω και στη μικρή τη δικιά μου... ΓΙΑΤΙ διάδρομο;;; Τόσα πάρκα και τόσες διαδρομές υπάρχουν στις Γερμανικές πόλεις.
Βγες έξω, και θα με θυμηθείς.

έξω έτρεχα το καλοκαίρι κ βαριέμαι. αξίζει μόνο αν έχεις παρέα.
κυριάκο αφενός νυχτώνει νωρίς πλέον, αφετέρου έχει κρύο. βροχές δεν τις αναφέρω καν.
τέταρτον, κ αυτό μου το έχουν πει Γερμανοί, σε διαδρομές σε πάρκα/δάση κτλ πέφτουν σε γυναίκες μέχρι κ βι@σμοί... δεν κάνω πλάκα... :(

μεγάλο ατού στο γυμναστήριο τα βάρη κτλ για ανω άκρα.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#457858 Τι βιασμοί ρε συ;;; Στο Χάρλεμ μένεις;
Με 2-3 ροχαλάκια ακόμα είσαι αρχηγός. Σαν το τρέξιμο στη βροχή δεν έχει.
Για τα όργανα πάω πάσο. Αλλά δεν είπα να κόψεις το γυμναστήριο. Το τρέξιμο στο διάδρομο είναι που δεν μου αρέσει.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
kyr80 έγραψε:Τι βιασμοί ρε συ;;; Στο Χάρλεμ μένεις;
Με 2-3 ροχαλάκια ακόμα είσαι αρχηγός. Σαν το τρέξιμο στη βροχή δεν έχει.
Για τα όργανα πάω πάσο. Αλλά δεν είπα να κόψεις το γυμναστήριο. Το τρέξιμο στο διάδρομο είναι που δεν μου αρέσει.

συμβαίνουν κ στις καλύτερες περιοχές...

http://www.lokalkompass.de/dortmund/dor ... igung.html

δες εδώ πόσα λίνκ βγάζει...

https://www.google.de/search?q=wald+ver ... e&ie=UTF-8
πχ
https://www.welt.de/regionales/thuering ... ltigt.html

άκου με που σου λέω, ας τη να πάει σε ένα fit-x, καλύτερη αλυσίδα-γυμναστήριο δεν υπάρχει.
τέλεια όργανα, προγράμματα με 15€ το μήνα...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#457866 :lipsealed:

Μλκα τι γίνεται;;; Δεν είχα ιδέα. Και βγαίνει η γυναίκα μου και τρέχει πάντα βράδυ. Όπως και εγώ, αλλά σε άλλη διαδρομή.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#457869 Ρε σεις τι σκατα μετραει αυτο? Το ξερω οτι μετραει ανεξαρτητως ρυθμου αλλα ειναι δυνατον τετοια αποσταση σε 5χ5? :hmmm:Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By kyr80
Deleted User 1 έγραψε:Ρε σεις τι σκατα μετραει αυτο? Το ξερω οτι μετραει ανεξαρτητως ρυθμου αλλα ειναι δυνατον τετοια αποσταση σε 5χ5? :hmmm:Εικόνα

< >

160 σφυγμούς το λεπτό μέση τιμή;;;; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#457920 Αν οι σφυγμοί είναι κανονικοί, και όχι λάθος, δεν τον βλέπω καρδιοκατακτητή για πολύ καιρό ακόμα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#457921 Καλά, δεν μπορείς να βασιστείς απόλυτα στα δεδομένα αυτών των μαραφετιών.
Πάντως το 160άρι είναι πολύ.