- 30 Νοέμ 2014, 19:01
Corto Maltese έγραψε:Γιαννικ ο Ρωμανός έχει καταδικαστεί για "μίσος προς την κοινωνία"; Εχω την αμυδρά υποψία ότι δεν έχει καταδικαστεί κάν για τρομοκρατία. Οπότε ένα ευνομούμενο κράτος πρέπει να τον αντιμετωπίσει όπως θα αντιμετώπιζε κάθε κρατούμενο που έχει καταδικαστεί για τα εγκλήματα του Ρωμανού.
Συμφωνω corto σε οσα γραφεις , μεχρι στιγμης λοιπον εχει καταδικαστει μονο για ληστεια. Προφανως η μετεπειτα της πραξης του συμπεριφορα του στερει αυτο που ζηταει..Γιατι ληστης (που λεει ο λογος) ειναι κ αυτος , ληστης ειναι ομως κ αυτος που αν θυμασαι καποτε ειχε επισκευθει μια eurobank στο κεντρο της Αθηνας επειδη δεν ειχε γαλα να δωσει στο παιδι του..
Εγω αν θες την γνωμη μου αν ημουν κρατος θα του εδινα αυτο που ζηταει , φορωντας του ειδικο βραχιολακι γνωριζοντας αν πασα sec που τριγυρναει..Αν αρνιοταν αυτη τη προυποθεση , κλαιν μαιν , αστον να κλαιει..
Για τον Κωστη20 νομιζω που ειπε οτι πρεπει το κρατος να κανει κατι να μην πεθανει , ηδη ο εισαγγελεας διεταξε υποχρεωτικη συτιση , η οποια απο την αντιδικη πλευρα θεωρηθηκε βασανιστηριο...:shock: