Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:Ντίμη...
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridg ... -RE71R.htm
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridg ... sition.htm

Το πρώτο φαίνεται καλό. Ενδιαφέρον το review του τύπου με το WRX STI.

Δεν μου λεει κατι το ριβιου του Σουμπαρουδακια.Το ότι είναι καλυτερο στο στεγνο το 071,μπορει να στεκει εάν λαβουμε υποψιν τις επιδοσεις του 070 ,που θα είναι καλυτερο σαν αντικαταστατης του. Δεν το εχω οδηγησει το 071,δεν μπορω να ξερω αν στεκει το ότι κραταει τις επιδοσεις του πολύ παραπανω από το 30% του γιοκοχαμα.Συνηθως και τα μπριτζεστον ετσι συμπεριφερονται. Ο σκληρος παλι σκελετος των μπριτζστον είναι απολαυστικος στο στεγνο όταν πας γρηγορα,αλλα απολυτος στο βρεγμενο.Ασε που δεν μπορεις να τα φερεις σε θερμοκρασια λειτουργιας σε βρεγμενο ΠΟΤΕ.Το εχω βιωσει με 070 και με 050Α.Να εχει αλλαξει τοσο πολύ στο 071? μπορει....μπορει να λεει και πιπες όμως ο σουμπαρουδακιας.
Το ζητουμενο όμως εδώ δεν είναι να βρουμε το καλυτερο στο στεγνο,γιατι το ξερουμε ποιο είναι αυτό(τροφεο/μισλεν καπ) αλλα αυτό που θα τα κανει όλα καλα στο κάθε μερα.
Δεν το εχω οδηγησει αυτό το ελαστικο για να ξερω από πρωτο χερι,ουτε καποιος γνωστος μου το εχει φορεσει.
γενικα τα ριβιους από το νετ θελουν προσοχή στην αξιολογηση,και σιγουρα να διαβασεις πολλα ώστε να βγαλεις μια σουμα σχετικα παντα ασφαλη.

S-04??

050A είχα...μακριά.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#455806 Νίκο, καπηλεύομαι λίγο το θέμα σου (και να με συμπαθάς για αυτό) και δηλώνω ότι κι εγώ σήμερα έδωσα προκαταβολή για μεταχειρισμένο Ιάπωνα.
Ήταν μια αναζήτηση που είχε κρατήσει κάμποσο καιρό, με πάρα πολύ διάβασμα στο ίντερνετ (γνώμες κατόχων, βλάβες, καταναλώσεις), είδα και κάποια μοντέλα από κοντά. Είχα πολλή ανησυχία γιατί τα περισσότερα μοντέλα ήταν πολύ προβληματικά από ζημιές αλλά δόξα τω Θεώ, νομίζω ότι βρέθηκε η καλύτερη δυνατή λύση. Τζαπάν= εγγύηση!

Μη βαυκαλιζόμαστε για φτερούγες, ιπποδυνάμεις και τετρακίνηση από το Group A. Ο δικός μου Ιάπωνας έχει επτά θέσεις, χαμηλή κατανάλωση και 5 αστέρια στις στούκες. Αυτά είναι τα δυνατά του σημεία κι αυτά ακριβώς που έψαχνα. Ανθρωπομεταφορέα ασφαλή κι οικονομικό, αξιόπιστο και ποιοτικό.
Η χαρά μου δεν είναι μικρότερη από του Νίκου, παρά το ξενέρωτο του οχήματος γιατί είναι κάτι που το ήθελα χρόνια. Απορώ πώς θα καταφέρω να κλείσω μάτι από την υπερένταση, αν θέλετε το πιστεύετε. Είναι κι ο τρόπος που προέκυψε. Από το πουθενά...

Και πάλι συγγνώμη από το Νίκο κι από εσάς, που μολύνω το πιο petrolhead θέμα του φόρουμ (και μάλιστα με το πιο αδιάφορο όχημα). Έχω όμως μεγάλη χαρά και κάπου ήθελα να τα πω. Ευχαριστίες σε Otso, Mirage, Dstou, Μαρκοβάγγο, Σκωτσέζο, Elvet, Belgarion που διαφώτισαν, συμβούλευσαν. Ειδικά στον πρώτο, με όσα έγραψε για το C4 Grand Picasso και το Ford C-max, νιώθω ότι χρωστάω χάρη. Θα του πρότεινα κέρασμα όποτε κατέβει στην Αθήνα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θέλει να είναι συνδαιτυμόνας με κάποιον που είναι ταυτόχρονα ΚΑΙ ΔΥ ΚΑΙ εκπαιδευτικός. Δύσκολα τα πράγματα...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:

S-04??

050A είχα...μακριά.

to s04 είναι απλο ελαστικο σπορ.
Το Ντάνλοπ που φοραγε πρωτη τοποθετηση δεν ηταν κατι τετοιο. Παντα τα ΕΒΟ φοραγαν ``ειδικα ελαστικα``
το ΕΒΟ 7 ας πουμε φοραγε γιοκοχαμα A046,παλι στην ιδια φιλοσοφια ,με ντουβαρι σκελετο,και χαμηλο treadwear.
Eσυ θελεις να βαλεις σε ποδοσφαιριστη γοβες. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Dimsabas έγραψε:Νίκο, καπηλεύομαι λίγο το θέμα σου (και να με συμπαθάς για αυτό) και δηλώνω ότι κι εγώ σήμερα έδωσα προκαταβολή για μεταχειρισμένο Ιάπωνα.
Ήταν μια αναζήτηση που είχε κρατήσει κάμποσο καιρό, με πάρα πολύ διάβασμα στο ίντερνετ (γνώμες κατόχων, βλάβες, καταναλώσεις), είδα και κάποια μοντέλα από κοντά. Είχα πολλή ανησυχία γιατί τα περισσότερα μοντέλα ήταν πολύ προβληματικά από ζημιές αλλά δόξα τω Θεώ, νομίζω ότι βρέθηκε η καλύτερη δυνατή λύση. Τζαπάν= εγγύηση!

Μη βαυκαλιζόμαστε για φτερούγες, ιπποδυνάμεις και τετρακίνηση από το Group A. Ο δικός μου Ιάπωνας έχει επτά θέσεις, χαμηλή κατανάλωση και 5 αστέρια στις στούκες. Αυτά είναι τα δυνατά του σημεία κι αυτά ακριβώς που έψαχνα. Ανθρωπομεταφορέα ασφαλή κι οικονομικό, αξιόπιστο και ποιοτικό.
Η χαρά μου δεν είναι μικρότερη από του Νίκου, παρά το ξενέρωτο του οχήματος γιατί είναι κάτι που το ήθελα χρόνια. Απορώ πώς θα καταφέρω να κλείσω μάτι από την υπερένταση, αν θέλετε το πιστεύετε. Είναι κι ο τρόπος που προέκυψε. Από το πουθενά...

Και πάλι συγγνώμη από το Νίκο κι από εσάς, που μολύνω το πιο petrolhead θέμα του φόρουμ (και μάλιστα με το πιο αδιάφορο όχημα). Έχω όμως μεγάλη χαρά και κάπου ήθελα να τα πω. Ευχαριστίες σε Otso, Mirage, Dstou, Μαρκοβάγγο, Σκωτσέζο, Elvet, Belgarion που διαφώτισαν, συμβούλευσαν. Ειδικά στον πρώτο, με όσα έγραψε για το C4 Grand Picasso και το Ford C-max, νιώθω ότι χρωστάω χάρη. Θα του πρότεινα κέρασμα όποτε κατέβει στην Αθήνα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θέλει να είναι συνδαιτυμόνας με κάποιον που είναι ταυτόχρονα ΚΑΙ ΔΥ ΚΑΙ εκπαιδευτικός. Δύσκολα τα πράγματα...

Αγαπητέ να μη ζητάς συγγνώμη διότι καταλαβαίνω απόλυτα τον ενθουσιασμό σου. Μια παρέα είμαστε, έχουν μείνει που έχουν μείνει λίγα αυτοκινητιστικά θέματα να τα πούμε...

Οπότε πολύ καλά κάνεις, καλοτάξιδος λοιπόν κι εσύ, με το καλό! :eat: :yahoo: :yahoo:

Δεν έχει σημασία τι αγοράζεις, φτάνει να καλύπτει τις ανάγκες σου. Το έχω ξαναγράψει στο παρελθόν. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:

S-04??

050A είχα...μακριά.

to s04 είναι απλο ελαστικο σπορ.
Το Ντάνλοπ που φοραγε πρωτη τοποθετηση δεν ηταν κατι τετοιο. Παντα τα ΕΒΟ φοραγαν ``ειδικα ελαστικα``
το ΕΒΟ 7 ας πουμε φοραγε γιοκοχαμα A046,παλι στην ιδια φιλοσοφια ,με ντουβαρι σκελετο,και χαμηλο treadwear.
Eσυ θελεις να βαλεις σε ποδοσφαιριστη γοβες. :lol:

:lol: :lol: :lol:

ΟΚ, σε έπιασα. Ακόμα δε το έχω συνειδητοποιήσει, οπότε να με συμπαθάς. :lol:

Από Δευτέρα θα πάρω τηλέφωνο όλους τους λαστιχάδες που ξέρω να ψάξω για SP600 μήπως είμαι τυχερός.

Επίσης ρώτησα αυτούς αν φέρνουν Ελλάδα, χλωμό...
https://www.mytyres.co.uk/rshop/Tyres/D ... W/R-167232

Και το δίνει και σε στοκ. :rant:

Αν δεν, πάμε για το yokohama τότε.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:
Από Δευτέρα θα πάρω τηλέφωνο όλους τους λαστιχάδες που ξέρω να ψάξω για SP600 μήπως είμαι τυχερός.

στειλτα Λονδινο ή Τσεχια σε καποιον δικο σου και μετα Ελλαδα.
Εάν τα βρηκες μην τα χασεις. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:

στειλτα Λονδινο ή Τσεχια σε καποιον δικο σου και μετα Ελλαδα.
Εάν τα βρηκες μην τα χασεις. :iconcool:

Λονδίνο δικό μου έχω αλλά πρέπει να υποχρεωθώ (που θα τα κρατήσει πχ, δεν έχει αποθήκη), από εκεί μετά πως τα φέρνω μου λες? Πρέπει να ψάξω μεταφορικές και μετά να πληρώσω εδώ να μου τα βάλουν...τελικά θα μου βγούνε κανένα 1000άκο...

Θα ψάξω ίσως κανένας λαστιχάς τα φέρει χονδρική, αλλιώς yokohama.

Το yokohama δεν είναι καλύτερο/πιο καινούριο λάστιχο? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#455824 να υποχρεωθείς. Μολις πανε τα ελαστικα στον γνωστο σου ,στειλε μεταφορικη να τα παρει.
Δεν θα πανε 1000ρικο,εγω εφερνα 8 ελαστικα με 100ευρω από Αγγλια.
δεν θελω τσιγκουνιες ειπαμε.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#455834 Καλοτάξιδο κ στον dimsaba !
Καλά χιλιόμετρα κ σε εσένα !

Βρε το ΣΥΡΙΖΑ ανάπτυξη που έφερε .... όλος ο κόσμος ψωνίζει !!!
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Dimsabas έγραψε:Νίκο, καπηλεύομαι λίγο το θέμα σου (και να με συμπαθάς για αυτό) και δηλώνω ότι κι εγώ σήμερα έδωσα προκαταβολή για μεταχειρισμένο Ιάπωνα.

Εγώ να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα πως βοήθησα, αλλά όπως και να έχει πες μας τι πήρες για να μην αρχίσουμε τις μαντεψιες, αν και εδώ που τα λέμε πόσα ιαπωνικά 7θεσια κυκλοφορούν, μόνο Toyota Corolla Verso και Mazda 5 μου έρχονται στο μυαλό και για αυτά δεν είμαι σίγουρος
Άβαταρ μέλους
By elteo
belgarion έγραψε:Εγώ να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα πως βοήθησα, αλλά όπως και να έχει πες μας τι πήρες για να μην αρχίσουμε τις μαντεψιες, αν και εδώ που τα λέμε πόσα ιαπωνικά 7θεσια κυκλοφορούν, μόνο Toyota Corolla Verso και Mazda 5 μου έρχονται στο μυαλό και για αυτά δεν είμαι σίγουρος

Εμμμ δεν μας λέει και τι πήρε. Άλλος Nikos! μας βρήκε. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#455875 Ντίμηηηηη...αυτά είναι ρε?
https://www.elastikaleader.gr/elastiko- ... -93w-40554

https://www.tirerack.com/tires/tires.js ... 0+DSST+CTT
https://www.dunlop.eu/en_gb/consumer/ti ... GT600.html

Είναι άλλο το GT600 και άλλο το SP600? :hmmm:

Εδώ έχει τα Yoko σε καλή τιμή:
https://www.elastikaleader.gr/elastiko- ... 93w-377195

Για πες...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#455876 Tεράστιο ρισπεκτ για ενα θρεντ που δεν ξεκίνησε απο καθαρόαιμα για να βρεθούμε να συζητάμε για πεντσμαρκ γκολφω :superman:

Η αλήθεια ειναι οτι το συγκεκριμένο τοπικό μύριζε τυρινίνι απ την αρχή, κι ας είχαμε πρόσφατα τα ποστ του νίκου νας μας λέει ότι το εταιρικό είναι ό,τι καλύτερο μιας και δε χρειάζεται αμάξι αμα ζεις το κάρτ :lol:
Προφανώς ούτε ο ίδιος τα πίστευε αυτά που έγραφε :adminpower:

Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα με το υπερόπλο το οποίο προσωπικά θεωρώ ότι ό,τι και αν κάνεις αποκλείεται να βγεις ζημιωμένος.

Πολλοί εδω μέσα ζηλεύουμε με την καλή έννοια :metalo:
Άβαταρ μέλους
By markvag

Ναι... αλλά τι πήρες εν τέλει;;; :lol: Δεν μας λες... :lol:

Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο ότι κι αν είναι! :thumbsup: