Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#454808 Σαν το 1993 στην φυσική, θα ξαναπώ δεν υπήρξε. Μιλάμε για ποσοστά κάτω από την βάση που θυμίζουν Βενεζουέλα του Τσάβες (πούστη χάρε! :s_cry ):
https://xkfilippidis.blogspot.gr/2017/0 ... st_61.html

Σχεδόν 9/10 γραπτά στην 1η δέσμη κάτω από την βάση!
Εδώ και τα θέματα για όποιον γνωρίζει και μπορεί ©.
:s_wacko
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#454810 Τσέκαρε λίγο επιδόσεις Ελλ μαθητων στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης του 2002, αν υπάρχει κάπου αυτό το στατιστικό. Έκλαψαν μανούλες. Η δική μου σίγουρα τουλάχιστον...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Deleted User 1 έγραψε:
red_monster έγραψε:
Να τος ο πρώτος, καρφώθηκε :lol: :lol:

Και εγώ 2τερη φορά επέτυχα. Την πρώτη πέρασα 3τος στο ΤΕΙ Αθήνας. Πήγα 4 μήνες, μου σηκώθηκε η τρίχα με το επίπεδο και αποχώρησα :lol:

Ναι ενώ στα ΑΕΙ είναι το αφάν γκατέ... :lol:

ΤΕΙ του τμήματος μου με ΑΕΙ ήταν το χάος. Αν έχεις διαφορετική ιδία εμπειρία ευχαρίστως να την ακούσω :)
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Anonymous Founder έγραψε:Σαν το 1993 στην φυσική, θα ξαναπώ δεν υπήρξε. Μιλάμε για ποσοστά κάτω από την βάση που θυμίζουν Βενεζουέλα του Τσάβες (πούστη χάρε! :s_cry ):
https://xkfilippidis.blogspot.gr/2017/0 ... st_61.html

Σχεδόν 9/10 γραπτά στην 1η δέσμη κάτω από την βάση!
Εδώ και τα θέματα για όποιον γνωρίζει και μπορεί ©.
:s_wacko

Σε αυτή την ηλικία οι ταλαντώσεις είναι δυσκολονόητες (και μόνο που έχει 4το θέμα ταλάντωση ανεβάζει το επίπεδο)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
red_monster έγραψε:
ΤΕΙ του τμήματος μου με ΑΕΙ ήταν το χάος. Αν έχεις διαφορετική ιδία εμπειρία ευχαρίστως να την ακούσω :)

Τμήμα με τμήμα δε μπορώ να συγκρίνω καθώς δεν έχω πάει σε ΑΕΙ. Η εικόνα που έχω ως επαγγελματίας όμως και κυρίως ως recruiter (που σημαίνει ότι έχω πετύχει κάθε καρυδιάς καρύδι από μεγάλο εύρος σχολών), είναι ότι οι διαφορές είναι σχετικά περιορισμένες.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
red_monster έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:
red_monster έγραψε:
Να τος ο πρώτος, καρφώθηκε :lol: :lol:

Και εγώ 2τερη φορά επέτυχα. Την πρώτη πέρασα 3τος στο ΤΕΙ Αθήνας. Πήγα 4 μήνες, μου σηκώθηκε η τρίχα με το επίπεδο και αποχώρησα :lol:

Ναι ενώ στα ΑΕΙ είναι το αφάν γκατέ... :lol:

εγώ την βάση την πέρασα :lol: αλλά γενικά δράμα (κάνα 14αρι.. )

ευτυχώς μου έδωσαν boost τα μαθηματικά γενικής που ήταν μάθημα βαρύτητας για εμένα μαζί με την οικονομία

τα μαθηματικά κατεύθυνσης πάντως δεν τα είχα μάθει όσο καλά θα έπρεπε, όταν μετά από χρόνια έπιασα τους απειροστικούς στη σχολή έστρωσα
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimik έγραψε:Σκιαγραφίστε το προφιλ του σωστού μουσουλμάνου.....

η άλλη πήγε και ζωγράφισε έναν μουσουλμάνο

true story ήταν συμμαθήτρια μου :s_rofl

Μπορεί κανείς να της πει πως έκανε λάθος;;; ΜΠΟΡΕΙ;;; :s_shout :s_shout

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Η αδερφή της γυναίκας μου (τελείωσε παιδαγωγικό) κάνει "ιδιαίτερα" - προσέχει ένα αγοράκι του δημοτικού, νομίζω 3η τάξη είναι φέτος. Μια μέρα της λέει:

- Σήμερα η κυρία μας έβαλε τεστ στα μαθηματικά.
- Α, ωραία, τι έκανες εσύ;
- Έγραψε κάτι ασκήσεις στον πίνακα και μας είπε να τις γράψουμε κι εμείς στο τετράδιο...
- Ωραία, τις έλυσες τις ασκήσεις;
- Όχι, δεν μας είπε να τις λύσουμε, μας είπε να τις γράψουμε μόνο.

:metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By dimik
markvag έγραψε:
dimik έγραψε:Σκιαγραφίστε το προφιλ του σωστού μουσουλμάνου.....

η άλλη πήγε και ζωγράφισε έναν μουσουλμάνο

true story ήταν συμμαθήτρια μου :s_rofl

Μπορεί κανείς να της πει πως έκανε λάθος;;; ΜΠΟΡΕΙ;;; :s_shout :s_shout

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Η αδερφή της γυναίκας μου (τελείωσε παιδαγωγικό) κάνει "ιδιαίτερα" - προσέχει ένα αγοράκι του δημοτικού, νομίζω 3η τάξη είναι φέτος. Μια μέρα της λέει:

- Σήμερα η κυρία μας έβαλε τεστ στα μαθηματικά.
- Α, ωραία, τι έκανες εσύ;
- Έγραψε κάτι ασκήσεις στον πίνακα και μας είπε να τις γράψουμε κι εμείς στο τετράδιο...
- Ωραία, τις έλυσες τις ασκήσεις;
- Όχι, δεν μας είπε να τις λύσουμε, μας είπε να τις γράψουμε μόνο.

:metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Όταν μας το έλεγε έξω από το σχολείο έπρεπε να την ρωτήσω αν το έκανε με μολύβι ή κάρβουνο :lol:

Νομίζω αισθητικός πέρασε πάντως, δεν πήγε χαμένο το ταλέντο της :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Deleted User 1 έγραψε:
red_monster έγραψε:

Τμήμα με τμήμα δε μπορώ να συγκρίνω καθώς δεν έχω πάει σε ΑΕΙ. Η εικόνα που έχω ως επαγγελματίας όμως και κυρίως ως recruiter (που σημαίνει ότι έχω πετύχει κάθε καρυδιάς καρύδι από μεγάλο εύρος σχολών), είναι ότι οι διαφορές είναι σχετικά περιορισμένες.

Το θέμα με τους recruiters είναι ότι πολλές φορές δεν έχουν καμία επαφή με το αντικείμενο (και πως να έχουν άλλωστε σε όλες τις πιθανές θέσεις) και μέχρι να περάσεις στη δεύτερη φάση με τον αρμόδιο (π.χ. τεχνικό) ακούς πολλές τυποποιημένες χαζομαρίτσες :lol:
Οπότε, πλην λίγων, όχι δεν αποτελεί σοβαρό κριτήριο
Άβαταρ μέλους
By dimik
red_monster έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:
red_monster έγραψε:

Το θέμα με τους recruiters είναι ότι πολλές φορές δεν έχουν καμία επαφή με το αντικείμενο (και πως να έχουν άλλωστε σε όλες τις πιθανές θέσεις) και μέχρι να περάσεις στη δεύτερη φάση με τον αρμόδιο (π.χ. τεχνικό) ακούς πολλές τυποποιημένες χαζομαρίτσες :lol:

Το HR και το IT είναι τα πρώτα 2 points of contact σε μια εταιρεία που αμέσως καταλαβαίνουν με τι φρούτο έχουν να κάνουν. Γι αυτό είναι και δίπλα δίπλα πολλές φορές. :lol:

Αν είναι γκασμάς ο άλλος δεν πα να χει και χαρτί από το MIT, γκασμάς θα παραμείνει και άχρηστος θα είναι, αλλιώς όλες οι εταιρείες θα έβαζαν ένα τεχνικό τεστ και θα προσλάμβαναν όποιον τα πήγε καλύτερα χωρίς τεστ προσωπικότητας κλπ κλπ κλπ.

Μετά έρχεται το βύσμα...... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#454845 Σκάω το 93 πρώτη φορά πανεληνιες να γράψω φυσική που είμαι καλός και καλά..... Πέφτουν αυτά τα θέματα.. Τον πουλο.... 13.... Ξανά έδωσα next year
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
red_monster έγραψε:

Μα δε μιλάω από άποψη τεχνικών δεξιοτήτων που δε μπορώ να αξιολογήσω. Γι΄αυτό είναι άλλοι οι αρμόδιοι. Εγώ μιλάω για απλά, βασικά soft skills που εν τέλει δε διαφοροποιούνται και τόσο μεταξύ αποφοίτων ΑΕΙ-ΤΕΙ.

Τι να τον κάνω το σούπερ μηχανικάρα άμα δεν μπορεί να αρθρώσει δύο κουβέντες ή άμα είναι άξεστος και ντυμένος σα τσοπάνης στα Άγραφα?
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#454847 εγώ μόλις θυμήθηκα ότι μια μέρα που έδινα πανελλήνιες αποφάσισα να λύσω τους λογαριασμούς με ένα κωλόπαιδι και έπεσαν μάπες, οπότε πριν γράψω τις παίξαμε λιγάκι :whistlink:

κάποια χρόνια μετά τον πέτυχα στην ασοεε σε κάποιο γκρουπ αναρχοαυτοδιαχειριζόμενων μέσω ενός κοινού γνωστού μας και μόλις με βλέπει λέει στον άλλον "δεν θέλω φασαρίες"
Άβαταρ μέλους
By red_monster
dimik έγραψε:
red_monster έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:
red_monster έγραψε:

Το HR και το IT είναι τα πρώτα 2 points of contact σε μια εταιρεία που αμέσως καταλαβαίνουν με τι φρούτο έχουν να κάνουν. Γι αυτό είναι και δίπλα δίπλα πολλές φορές. :lol:

Αν είναι γκασμάς ο άλλος δεν πα να χει και χαρτί από το MIT, γκασμάς θα παραμείνει και άχρηστος θα είναι, αλλιώς όλες οι εταιρείες θα έβαζαν ένα τεχνικό τεστ και θα προσλάμβαναν όποιον τα πήγε καλύτερα χωρίς τεστ προσωπικότητας κλπ κλπ κλπ.

Μετά έρχεται το βύσμα...... :lipsealed:

Δεν μιλάω για χαρτιά κλπς παπύρους, μιλάω καθαρά για θέμα δεξιοτήτων. Πάλι καλά που πλέον βάζουν από την αρχή test iq