Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
gianik έγραψε:@Διμικ
τι να μας πεις κ εσύ....
Μαθηματικά Α΄Δέσμης , σωτήριον έτος 1994.... :iconcool:

Φυσική πρώτης δέσμης, 1993

Εικόνα

Pain. :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
dimik έγραψε:
τι να μας πεις κ εσύ....

14 μαθήματα πανελλήνιες σε Β και Γ λυκείου.....beat that :rtfm:

αυτό ήταν γελοιότητα (θρησκευτικά πανελλήνιες) και μάλιστα για να σας χρυσώσουν το χάπι έβαζαν τόσο εύκολα θέματα που τελικά γινόταν μπουρδέλο η κατάσταση
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#454773 Θυμάμαι το ΒΙΤΣΙΟ των θεματάδων που σε ΚΑΘΕ χρονιά υπήρχε μια συνάρτηση, μια σταθερά, κάτι, που είχε παράγοντα ίσο με τη χρονιά που ήταν οι πανελλήνιες.

Αν ήταν σταθερά, στανταράκι παραγώγιζες και πήγαινε στράφι το σωτήριον έτος.
Άβαταρ μέλους
By dimik
QsisVTS έγραψε:
dimik έγραψε:
τι να μας πεις κ εσύ....

14 μαθήματα πανελλήνιες σε Β και Γ λυκείου.....beat that :rtfm:

αυτό ήταν γελοιότητα (θρησκευτικά πανελλήνιες) και μάλιστα για να σας χρυσώσουν το χάπι έβαζαν τόσο εύκολα θέματα που τελικά γινόταν μπουρδέλο η κατάσταση

Σκιαγραφίστε το προφιλ του σωστού μουσουλμάνου.....

η άλλη πήγε και ζωγράφισε έναν μουσουλμάνο

true story ήταν συμμαθήτρια μου :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
g8777 έγραψε:
τι να μας πεις κ εσύ....

Φυσική πρώτης δέσμης, 1993

Εικόνα

Pain. :s_whiteflag

Πρώτη χρονιά πανελλήνιες και σκάνε αυτά τα θέματα Φυσική. Έχω κάνει ήδη μια κορυφαία πατάτα στα μαθηματικά και πάω σχεδόν σίγουρα για δεύτερη χρονιά για πολυτεχνείο, αλλά έχω την ελπίδα να γράψω καλά φυσική ή χημεία μπας και το σώσω...
Σκάνε αυτά και γράφει ο HF σύνολο 8 με άριστα το 20... :s_sarcastic
Η αλήθεια είναι πως αν ήμουν λίγο ψύχραιμος θα είχα πάει πάνω από 10 εύκολα, αλλά εκείνη την στιγμή, άντε να βρεις ψυχραιμία. Νομίζω ποτέ πριν, και ποτέ μετά δεν μπήκε κάτι αντίστοιχο. Η συντριπτική πλειοψηφία έγραψε κάτω από την βάση, απλούστατα γιατί ετοιμαζόταν για εντελώς διαφορετικά θέματα και το σοκ ήταν μεγάλο.

Το αστείο είναι πως την δεύτερη χρονιά που θα έδινα πάλι φυσική και χημεία, πάω να λύσω τα θέματα του 93 σαν τεστ, και τρώω τα μούτρα μου στην άσκηση, χρειάστηκα πάνω από 2 ώρες να την λύσω!
:tomato:
Και μιλάμε σε μια εποχή που είχα λύσει ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε και τέλειωνα τα τυπικά θέματα εξετάσεων σε λιγότερο από 2 ώρες ΟΛΑ. Και για την συγκεκριμένη άσκηση, χρειάστηκα 2 ώρες+. :s_wacko

Περιττό να πω το άγχος που είχα την δεύτερη χρονιά στην φυσική, μου είχε γίνει το στομάχι κόμπος. Και είχα γράψει ήδη χημεία άριστα, άρα ακόμη και με 16 στην φυσική, ήμουν πολυτεχνείο (δεν συζητούσα και κάτι άλλο, την πρώτη χρονιά είχα περάσει γεωπόνος, το πιο άκυρο επάγγελμα για μένα που είμαι ακατάλληλος να περιποιούμαι οτιδήποτε φυτρώνει ή αναπνέει...). Από το άγχος δεν έγραψα άριστα, αλλά με το περίπου 17.5 ήξερα πως ήμουν μέσα.
Μακριά από μας, τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου, εύκολα.
:s_cry
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#454787 εγώ πανελλήνιες έκανα ο,τι να'ναι

φυσική κατέυθυνσης πχ έγραψα 18.5 , προγραμματισμό που ήταν πανεύκολος έπαιξα στο 10αρι :lol:

επίσης στο μόνο μάθημα που όντως κατηγορώ την παπαγαλία γιατί ό,τι και να γινόταν εγώ ήθελα να γράφω τη γνώμη μου και φυσικά δεν έμπαινα στη διαδικασία να μάθω απ'εξω ημερομηνίες ήταν η ιστορία (τσίμπησα κι εκεί ένα 12αρι)

τελοσπάντων το γενικότερο 16κατι που έβγαλα πιστεύω ότι ήταν δικαιο για το πώς ήμουν συνολικά σαν μαθητής
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
QsisVTS έγραψε:εγώ πανελλήνιες έκανα ο,τι να'ναι

φυσική κατέυθυνσης πχ έγραψα 18.5 , προγραμματισμό που ήταν πανεύκολος έπαιξα στο 10αρι :lol:

επίσης στο μόνο μάθημα που όντως κατηγορώ την παπαγαλία γιατί ό,τι και να γινόταν εγώ ήθελα να γράφω τη γνώμη μου και φυσικά δεν έμπαινα στη διαδικασία να μάθω απ'εξω ημερομηνίες ήταν η ιστορία (τσίμπησα κι εκεί ένα 12αρι)

τελοσπάντων το γενικότερο 16κατι που έβγαλα πιστεύω ότι ήταν δικαιο για το πώς ήμουν συνολικά σαν μαθητής

Ιστορία απέκτησα βιβλίο 4 μέρες πριν γράψω το μάθημα. Beat that! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#454797 φυσική 14
έκθεση 14
χημεια 20
μαθηματικά 15.

Τα της 2ης φοράς.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
τι να μας πεις κ εσύ....

Είναι η ώρα που θα αρχίσουν να πετάγονται όλοι οι μπαρμπάδες "στα δικά μου χρόνια ήταν πιο δύσκολα"
"δεν είχαν ματαπέσει τέτοια θέματα" , "πλέον δίνουν πιο λίγα μαθήματα" κλπ γραφικά :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
red_monster έγραψε:
τι να μας πεις κ εσύ....

Είναι η ώρα που θα αρχίσουν να πετάγονται όλοι οι μπαρμπάδες "στα δικά μου χρόνια ήταν πιο δύσκολα"
"δεν είχαν ματαπέσει τέτοια θέματα" , "πλέον δίνουν πιο λίγα μαθήματα" κλπ γραφικά :lol:

Μπαρμπαρια και τουνεσι... :rant: :rant:

:lol: :lol:

Δεν θυμαμαι παντως τι εγραψα το '85 :s_dunno τι φταιει :s_devil
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Νίκος Παππάς έγραψε:
red_monster έγραψε:
τι να μας πεις κ εσύ....

Μπαρμπαρια και τουνεσι... :rant: :rant:

:lol: :lol:

Δεν θυμαμαι παντως τι εγραψα το '85 :s_dunno τι φταιει :s_devil

Να τος ο πρώτος, καρφώθηκε :lol: :lol:

Και εγώ 2τερη φορά επέτυχα. Την πρώτη πέρασα 3τος στο ΤΕΙ Αθήνας. Πήγα 4 μήνες, μου σηκώθηκε η τρίχα με το επίπεδο και αποχώρησα :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#454804 καλά η δυσκολία δεν έχει να λέει, το ίδιο είναι για όλους

εκεί που είναι πρόβλημα όντως είναι όταν για κομματικούς λόγους γίνονται αυτά που πχ έγιναν στη χρονιά του ντιμικ όπου έβαζαν πανεύκολα και με βαθμάρα κατέληγες όπου να΄ναι ή συναγωνιζόσουν για μια σχολή στο 2ο δεκαδικό

το σωστό είναι να υπάρχει η δυσκολία ώστε να ξεχωρίσει ο πιο καλός από τον λιγότερο καλό καθαρά και ξάστερα..

αν πάρα πολλοί πχ μπορούν να πιάσουν εύκολα το 18+ και αρχίζει και παίζει περισσότερο ο υποκειμενικός παράγοντας του διορθωτή (που πάντα υπάρχει..δεν γίνεται αλλιώς) η κατάσταση φεύγει εκτός ελέγχου όταν πχ ο μαθητής του 15 γράψει 18.5 και το "φυτό" περίπου το ίδιο ή να βλέπεις άτομα να χάνουν για 2 δεκαδικά τη σχολή των ονείρων τους που φυσικά και πέφτει στα όρια του στατιστικού λάθους
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
red_monster έγραψε:
Να τος ο πρώτος, καρφώθηκε :lol: :lol:

Και εγώ 2τερη φορά επέτυχα. Την πρώτη πέρασα 3τος στο ΤΕΙ Αθήνας. Πήγα 4 μήνες, μου σηκώθηκε η τρίχα με το επίπεδο και αποχώρησα :lol:

Ναι ενώ στα ΑΕΙ είναι το αφάν γκατέ... :lol: