Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#454209 Δηλαδή το Μ5 δεν είναι καλύτερο από του αφεντικού;

.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
kyr80 έγραψε:Δηλαδή το Μ5 δεν είναι καλύτερο από του αφεντικού;

.

Με το Picasso πηγαίνει τώρα στη δουλειά !!!

Ε μην πάρουμε άλλο 5λιτρο να κάθεται .... για όποτε πάμε εκδρομή .

Μπορεί να σας μπέρδεψα .
Υπήρχε το M5 κ το Picasso .
Προέκυψε ενα ακομα , πρώτου φύγει το M5 , όποτε :
Α) φεύγει το M5 κ οικογενειακό μένει το Picasso ( οικονομική λύση , λογική .... αλλα ξενερωτη )
Β) φεύγει το Μ5 κ το Picasso κ αν ανταλλάξουμε παίρνουμε το VW , ή καποιο ηλεκτρικό , ή καποιο X3 diesel , Q3 , Κ οτι άλλο έχει προταθεί . Κάποια αλλαγή βρε παιδί μου . Απλά το Vw θα άμα αιμορραγήσει πιστεύω σε σχεςη με τα αλλα .
Γ) πουλάμε το Picasso , μένει το Μ5 για τη γυναίκα κ για οικογειακο , κ χρεοκοπούμε πρόωρα !! :metalo: αλλα με στυλ ( με το πλάι :yahoo: )
Δ) η περίπτωση να φύγει το Μ5 κ να μείνει VW κ Picasso ...δεν παιζει λόγω μικρής χρήσης του VW αλλα πολλών παγίων χωρίς λίγο .

Έτσι τα βλέπω
Άβαταρ μέλους
By elteo
vagmag έγραψε:Γ) πουλάμε το Picasso , μένει το Μ5 για τη γυναίκα κ για οικογειακο , κ χρεοκοπούμε πρόωρα !! :metalo: αλλα με στυλ ( με το πλάι :yahoo: )

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By vagmag
kubiak έγραψε:Το σπορ ποιο είναι;

Ένας ατμοσφαιρικός σκαραβαιος του 2009 .

Να με συγχωρατε που δεν το ανέφερα , αλλα έχω τις επιφυλάξεις μου σχετικά με το ποσο αποδεκτά είναι κάποια οχήματα , στο φόρουμ , λόγω διαφορετικού τρόπου σκέψης , λόγω κρίσης , λόγω πολλών πραγμάτων . ( κρίνοντας απο αυτά που διαβασα κατα καιρούς στο φόρουμ )

Δε θέλω ούτε να προκαλέσω ( σε άλλες εποχές δε θα χρειαζόταν όλο αυτο ) αλλα ούτε να γίνω δέκτης πικρόχολων σχολίων ...

Στο κάτω κάτω , στο petrolheads είμαστε , υπάρχουν κάποιοι που χαίρονται με τις επιλογές αυτές .

Τέλος πάντων . Τα είπα .
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#454226 Ελπίζω να μην έκανες κακώς που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις (σε ευχαριστώ για αυτό)...
Ελπίζω -επίσης- να παραμείνουμε στο θέμα και να μην βγούμε off topic...
Άβαταρ μέλους
By elteo
vagmag έγραψε:Μην το πάρει κανεις προσωπικά , μπορεί κ να λανθάνω

Σίγουρα πάντως έχεις χιούμορ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Giuseppe Busso έγραψε:

:whistlink:

Nαι... ΟΚ... άμα σου έρθει μετά ο λογαριασμός για το καινούριο μοτέρ, γιατί το παλιό πήγε για βρούβες στο διάστημα που άλλα μοτέρ θέλουν για το στρώσιμο, να συζητήσουμε πόσο ωραίο είναι... :lol:

Άμα θες να τραβάς αεροπλάνα, κάτι έχω να σε βολέψω, σε διθέσιο βέβαια... :innocent: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#454240 Πφφ...

Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#454253 Ναι, πάντα ζαχάρωνα ένα μπροστόβαρο υποστροφικό κουβά αλλά ή κακιά η μοίρα με έριξε στο 50-50 και στα Ι6... :(

Μόνο ο Ντίμης με καταλαβαίνει που ήθελε S3 και η κακούργα κενωνία τον έριξε στο παλιοέβο. :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:Ναι, πάντα ζαχάρωνα ένα μπροστόβαρο υποστροφικό κουβά αλλά ή κακιά η μοίρα με έριξε στο 50-50 και στα Ι6... :(

Μόνο ο Ντίμης με καταλαβαίνει που ήθελε S3 και η κακούργα κενωνία τον έριξε στο παλιοέβο. :s_empathy

:lol:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#454268 Από αυτά που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα πάντως και με δεδομένο πως θες κάτι διαφορετικό θα περίμενα λίγο για αυτό:

https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehi ... -2017.html