Για κανενα λογο ομως
< >
alexm έγραψε:Μιλαμε για ανταλλαγή ενος απο τα καλύτερα m cars που εχουν ποτε βγει με ενα αναξιοπιστο diesel πλοιο.
Για κανενα λογο ομως
< >
kyr80 έγραψε:Το αλλάζεις και μόνο για τη φάση. Δηλαδή αλλαγή παιχνιδιού.Αν εχεις βιτσιο να τα σκας σε συνεργεία πάσο.
Δύσκολα θα φύγει ένα σεντάν με πολλά κυβικά. Ακόμα και Μ5.
Αντίθετα τα μεγάλα suv από τη φύση τους έχουν πολλά κυβικά. Άρα όποιος ψάχνει για τέτοιο, δε θα προβληματιστεί τόσο.
Εγώ θα το άλλαζα. Αλλά έχω δηλώσει και λάτρης των ψηλών καναπέδων και καπεταναίος.
Arrow έγραψε:Και μόνο η ερώτηση είναι απαλευτη πράξη
< A3003 >
Scotch έγραψε:Η M5 θεωρείται αξιόπιστη εν γένει; Από άποψη κόστους συντήρησης ξεφεύγει πολύ σε σχέση με μια απλή 5άρα, κι αν ναι γιατί;
kyr80 έγραψε:Το αλλάζεις και μόνο για τη φάση. Δηλαδή αλλαγή παιχνιδιού.
Δύσκολα θα φύγει ένα σεντάν με πολλά κυβικά. Ακόμα και Μ5.
Αντίθετα τα μεγάλα suv από τη φύση τους έχουν πολλά κυβικά. Άρα όποιος ψάχνει για τέτοιο, δε θα προβληματιστεί τόσο.
Εγώ θα το άλλαζα. Αλλά έχω δηλώσει και λάτρης των ψηλών καναπέδων και καπεταναίος.
mirage έγραψε:Αν εχεις βιτσιο να τα σκας σε συνεργεία πάσο.
< >
vagmag έγραψε:
Απλά το VW , δεν είναι ούτε παιχνίδι, ούτε εναλλακτική για οικογενειακό ... αν πρέπει να έχουμε και το citroen για τις μετακινήσεις... δεν το βλέπω ... ήδη το ανέβαλα...
ίσως αν βρω κάτι στις αγγελίες ... να καταλήξω να κάνω εγώ προσφορές για ανταλλαγή .

mirage έγραψε:Ναι. Touareg V10 diesel και συμβολαιο με συνεργείο να σβήνει λαμπακια.
< >

και είναι και ντίζελ....
τόσο χάλια;;;
kyr80 έγραψε:mirage έγραψε:Αν εχεις βιτσιο να τα σκας σε συνεργεία πάσο.
< >
Δεν έχω ιδέα τι βλάβες βγάζει ένα touareg. Απλά θα προτιμούσα τα πολλά κυβικά και έξοδα για ένα suv, παρά για ένα sedan.vagmag έγραψε:
Απλά το VW , δεν είναι ούτε παιχνίδι, ούτε εναλλακτική για οικογενειακό ... αν πρέπει να έχουμε και το citroen για τις μετακινήσεις... δεν το βλέπω ... ήδη το ανέβαλα...
ίσως αν βρω κάτι στις αγγελίες ... να καταλήξω να κάνω εγώ προσφορές για ανταλλαγή .
Γιατί δεν κάνει για οικογενειακό;
vagmag έγραψε:θα εχει κ καλύτερο αυτοκίνητο απο το αφεντικό της στη δουλειά χαχαχαχα
Scotch έγραψε:Τώρα πάει τη παντρεύτηκεvagmag έγραψε:θα εχει κ καλύτερο αυτοκίνητο απο το αφεντικό της στη δουλειά χαχαχαχα
Αυτός θα ήταν λόγος απόρριψης
Scotch έγραψε:vagmag έγραψε:θα εχει κ καλύτερο αυτοκίνητο απο το αφεντικό της στη δουλειά χαχαχαχα
Αυτός θα ήταν λόγος απόρριψης
Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]