Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elvet
#453319 Ωραίο προφιτερόλ στο σουρεάλ, κυρίως γιατί είναι αφράτο και φρέσκο, μαζί με οτι παραγγέλνεις τους συνδυασμούς που θέλεις. Αλλά το καλύτερο το έχω φάει στη Λάρισα. Γενικά σε ότι έχει να κάνει με κρέμες και σοκολάτες η Θεσσαλία (εκτός Μαγνησίας) είναι πολύ μπροστά

Dimsambsas+ Realzeus ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimitrisB έγραψε:O leftgalan, αν και ξεκίνησε την παρουσία του εδώ, μας εγκατέλειψε .... τάχιστα.
Εξαιρετικό άτομο, ευγενής, οικογενειάρχης, και όχι τυχαίος.
Ειδικότητα στο φόρουμ , τα <<περί espresso κλπ>>, παρών και σε φορουμοσυναντήσεις-Πανελλήνιες.
Είχα την τιμή να με καλέσει με τη σύζυγο στο σπίτι του to 2012, ένα Κυριακάτικο πρωινό που ήμασταν Θεσ/κη.

Κρίμα που με την πάροδο του χρόνου έχασα και την επαφή μαζί του, έστω και τηλεφωνικά!

Ω καλησπέρα Δημήτρη μου!
Έχω την τύχη να μιλάω που και που τηλεφωνικά με τον Λευτέρη. Από τα άτομα που πραγματικά εκτιμώ, όπως και την Αλεξάνδρα. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#453334 Αφήστε τα προφιτερόλ κ πείτε για το νέο γύραδικο Λαμπράκη με Διαγορα που κάνει γύρο στα κάρβουνα σαν το Express που είναι λίγο πιο κάτω!
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#453361 Αυτό το γωνιακό μια ζωή ολο κάτι γινόταν και ποτέ δεν έπιανε :sorry:

Μόνο πολύ παλιά που ήταν γυραδικο και το βιβλιοπωλείο δίπλα του μπουγατσατζιδικο και τα τωρινά Γυραδικο ήταν ένα Τίποτα και τα αλλά δεν υπηρχαν
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#453369 Άσε ρε που σε πιάσε και ο πόνος! Ελπίζω να ανοίξει και εκεί μια καφετέρια γιατί έχει προϋποθέσεις

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
Arrow έγραψε:Άσε ρε που σε πιάσε και ο πόνος! Ελπίζω να ανοίξει και εκεί μια καφετέρια γιατί έχει προϋποθέσεις

< A3003 >

Ρε? Σε ποιον ν9μιζεις ότι μιλάς, στον Κορσέ;
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#453374 Ναι φατο πέστο πρέπει να έκλεισε μέσα στο καλοκαίρι, πρώτες δοκιμές πάντως ήταν θετικό, παίζει σίγουρα σε ίδια επίπεδα με τον Κώστα!

Γύραδικο τους έχει σκίσει όλους ο πστης!
Άβαταρ μέλους
By corsair
blackpug106 έγραψε:
Arrow έγραψε:Άσε ρε που σε πιάσε και ο πόνος! Ελπίζω να ανοίξει και εκεί μια καφετέρια γιατί έχει προϋποθέσεις

< A3003 >

Ρε? Σε ποιον ν9μιζεις ότι μιλάς, στον Κορσέ;

Αν μιλαγε σε μενα θα ταν at least explicit...Για να ναι τοσο ευγενης (μπλιαχ) μαλλον στην αυτου μεγαλειοτητα σου μιλα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bebes
#453911 Προφιτερόλ στον Καρδάση :eat:
Διαλέγεις μεγεθος κούπας και υλικά για τη γέμιση... :eat:

Την επόμενη φορα που θα κατέβω κέντρο, θα παω Π.Π. Γερμανού για προφυτερολ :s_yummy

Πάρκινκ στο κέντρο, αν είναι για βράδυ, μετα τις 9 το παρκινκ στο παλιο ταχυδρομείο χρεωνει 5€ μεχρι το πρωι και παντα εχει θεσεις
Άβαταρ μέλους
By Kon5
bebes έγραψε:Πάρκινκ στο κέντρο, αν είναι για βράδυ, μετα τις 9 το παρκινκ στο παλιο ταχυδρομείο χρεωνει 5€ μεχρι το πρωι και παντα εχει θεσεις

Πολύ σωστός!

Μιας και ο λόγος για φαϊ με.. σουρεάλ διάθεση ..παπά μου για σένα το παρακάτω :lol:

Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
funkyreverend έγραψε:Γιατί το γράφετε με ύψιλον;

Eίναι για το κουπάκι. Αν το δίνανε σε ξυλάκι θα το έγραφαν με ι
Άβαταρ μέλους
By Nikolaos106
GeorgT έγραψε:Αφήστε τα προφιτερόλ κ πείτε για το νέο γύραδικο Λαμπράκη με Διαγορα που κάνει γύρο στα κάρβουνα σαν το Express που είναι λίγο πιο κάτω!

Η δοκιμή έγινε την περασμένη εβδομάδα(ήταν μέσα στις πρώτες 5 μέρες που είχε ανοίξει). Μπορώ να πω ότι είχε λογική ποσότητα κρέατος. Άλλα το ψωμάκι του ήταν χθεσινό, το κρέας είχε ουδέτερη γεύση και είχε μικρή ποικιλία σε αλοιφές. Με λίγα λόγια αν θέλω να φάω γύρο πάλι στον Κώστα θα πάω :lol: :lol: :lol:
ps μάλλον ανοίγει και άλλο γυραδικο διπλά στο The Villagio!!