Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dstou
#453160 Ψες το βράδυ ήμουν στο Ρόδι, το αρμένικο στα Σεπόλια. Πήραμε Άδανα κεμπάπ και δάκρυσα από την κάψα και είμαι φαν του καυτερού. Το ισκεντέρ ήταν καλό και το λαχματζούν και μια δροσερή αλλά και πικάντικη σαλάτα με καρότο και ρόδι και κάτι άλλα. Πολλή οχλαγωγία όμως, το μετάνιωσα, καλύτερα να πήγαινα καθημερινή ή μεσημέρι.

http://www.gastronomos.gr/gr/%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%B1/1-%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%B1/%CF%84%CE%BF-%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%B9-%CF%80%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%80
Άβαταρ μέλους
By Scotch
A-Viper7 έγραψε:
kostis20 έγραψε:Πολυδενδρι στη πλατεια για τεραστιες μπριζολες και καλα παϊδακια!.Αποφυγετε Κυριακη γινετε χαμος.

Το τζάκι;

Πήγα σήμερα (link). Τεράστιες μερίδες (βουνό οι πατάτες τηγανιτές και η σαλάτα, μισό κιλό φέτα μέσα με μπόλικο ελαιόλαδο) νόστιμη η σταβλίσια. 4 ενήλικες και 4 παιδιά (τα 2 όχι ιδιαίτερα φαγανά), 95 ευρώ. Δεν τα λες και λίγα, για το στυλ του μαγαζιού, αλλά φάγαμε καλά.
Παραλίγο να γίνει και φασαρία για το κάπνισμα. Όταν ήρθε το παιδί για παραγγελία του έδωσα το τασάκι που βρισκόταν στο τραπέζι και ταυτόχρονα του ζήτησα να φροντίσει να εξαφανίσει και από τα άλλα τραπέζια τα τσιγάρα, όπως των διπλανών που κάπνιζαν και οι 4. Πράγματι, αφού κάπνισαν ωραία τα τσιγαράκια τους, όταν πήγαν να ανάψουν άλλο ήρθε το παιδί και τους μίλησε. Δεν άκουσα τι τους είπε, οι άντρες της παρέας βγήκαν έξω να καπνίσουν,οι "κυρίες" όμως συνέχισαν να καπνίζουν επιδεικτικά. Εγώ δε μίλησα άλλο (πόσα ζώα να συνετίσεις σ' αυτή τη ζωή;) παραδόξως όμως ξεσηκώθηκε κόσμος από τα άλλα τραπέζια (άλλοι είχαν μωρά, άλλοι μικρά παιδιά όπως εμείς), απαιτώντας να σβήσουν τα τσιγάρα τους. Θαύμα :lipsealed: . Φάουλ του μαγαζιού που επέτρεψε εξαρχής το κάπνισμα βγάζοντας τασάκια, αλλά κι ο μάλαξ ευκαιρία ψάχνει.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#453575 Λίγα είναι ρε συ.
Άμα βάλεις τα δύο παιδιά για ένα είναι κάπου 15 ευρώ το άτομο.
Ειδικά άμα πήρατε και σταβλίσιες.
Όντως είναι πολύ καλή ταβέρνα.
Βέβαια στην ευρύτερη περιοχή προτείνω ανεπιφύλαχτα αυτήν:
https://www.tripadvisor.com.gr/Restaura ... ttica.html
Είναι και στέκι των γρήγορων της περιοχής. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#453652 Στα υπόψιν. Και στη Μαλακάσα άκουσα (κατόπιν εορτής... μιας και ήμασταν δίπλα) ότι υπάρχουν κάποιες καλές ταβέρνες. Έχει πάει κανείς από εδώ;
Άβαταρ μέλους
By pierce21
Scotch έγραψε:Στα υπόψιν. Και στη Μαλακάσα άκουσα (κατόπιν εορτής... μιας και ήμασταν δίπλα) ότι υπάρχουν κάποιες καλές ταβέρνες. Έχει πάει κανείς από εδώ;

( :offtopic: )
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Scotch έγραψε:Στα υπόψιν. Και στη Μαλακάσα άκουσα (κατόπιν εορτής... μιας και ήμασταν δίπλα) ότι υπάρχουν κάποιες καλές ταβέρνες. Έχει πάει κανείς από εδώ;

Πήγαινα σε μία ακριβώς πάνω στην πλατεία δεξιά, πάνω στον κεντρικό δρόμο . Κλασική καλή χασαποταβέρνα. Όπως οι περισσότερες της ευρύτερης περιοχής. Καλό κοψίδι, φρέσκιες πατάτες, παγωμένες μπύρες :inlove: το Καλοκαίρι, μέτριο κοκκινέλι :inlove: το Χειμώνα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
junior gt έγραψε:

Πήγαινα σε μία ακριβώς πάνω στην πλατεία δεξιά, πάνω στον κεντρικό δρόμο . Κλασική καλή χασαποταβέρνα. Όπως οι περισσότερες της ευρύτερης περιοχής. Καλό κοψίδι, φρέσκιες πατάτες, παγωμένες μπύρες :inlove: το Καλοκαίρι, μέτριο κοκκινέλι :inlove: το Χειμώνα.

αυτή ακριβως πανω στη πλατεια,εχω φαει την καλη προβατινα εβερ. :eat:
Κανονιστε ρε σεις να παμε να αφανίσουμε κανα κοπαδι.
Γρηγορη πες και του φιλου σου με το 911 να ερθει να τον κερασουμε. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#453718 Έχω πάει στο Τζάκι που πήγε ο Scotch. Ωραία ήταν, τα παϊδάκια πεντανόστιμα, τεράστιες μερίδες αλλά τσιμπημένα για επαρχία :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By junior gt
dimviii έγραψε:
junior gt έγραψε:

αυτή ακριβως πανω στη πλατεια,εχω φαει την καλη προβατινα εβερ. :eat:
Κανονιστε ρε σεις να παμε να αφανίσουμε κανα κοπαδι.
Γρηγορη πες και του φιλου σου με το 911 να ερθει να τον κερασουμε. :shifty:

:lol: :lol:
Έχει και τσαγάκι για τη χώνευση μετά το φαγητό :s_roses
Άβαταρ μέλους
By DAP
#453798 Μου εχουν διαφημισει μια ταβερνα απεναντι απο τον σιδηροδρομικο σταθμο της Μαλακασας,της Σφενδαλης πιο σωστα.....Εχει κανεις να πει τιποτα περι ποιοτητος,ποσοτητος η τιμολογησεως των εδεσματων αυτης;
Άβαταρ μέλους
By dstou
#453809 Υπάρχει ακόμη? 'Εχω να πάω 10 χρόνια, πάω σε αυτές στον δρόμο επάνω. Τότες πάντως είχε τεράστιες μερίδες, χαμηλές τιμές, μεσαία ποιότητα και ησυχία. Ιδανική για να παίξουν παιδιά στο γύρω χώρο.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#454476 Κάνα ήσυχο ταβερνάκι-εστιατόριο με καλό φαγητό για βράδυ στο κέντρο ξέρουμε?
Και μετά που πίνουμε ποτάκι?
Αθήνα ε?
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
junior gt έγραψε:Κάνα ήσυχο ταβερνάκι-εστιατόριο με καλό φαγητό για βράδυ στο κέντρο ξέρουμε?
Αθήνα ε?

Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας στη Μητροπόλεως.
Όπως στρίβεις από πλ. Συντάγματος και κατηφορίζεις, λίγο μετά στο δεξί σου χέρι.
Μετά χώνεσαι στην Πλάκα και πας σε κάνα Βρεττό
http://www.iefimerida.gr/news/229645/vr ... 104-hronia
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Giuseppe Busso έγραψε:
junior gt έγραψε:Κάνα ήσυχο ταβερνάκι-εστιατόριο με καλό φαγητό για βράδυ στο κέντρο ξέρουμε?
Αθήνα ε?

Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας στη Μητροπόλεως.
Όπως στρίβεις από πλ. Συντάγματος και κατηφορίζεις, λίγο μετά στο δεξί σου χέρι.
Μετά χώνεσαι στην Πλάκα και πας σε κάνα Βρεττό
http://www.iefimerida.gr/news/229645/vr ... 104-hronia

Thanx :s_thumbsup

Γιατι δεν πας πειραια να σε κυκλοφορήσει ο Bussos?

Άμα σου πω ότι μια φορά έχω κατέβει στη ζωή μου Πειραιά νύχτα πριν καμμιά εικοσαριά χρόνια και με τράκαρε ένας μεθυσμένος :dizzy:
Εκεί για μένα είναι απαγορευμένη ζώνη, :whistlink: