< Note >
< Note >
Dodger έγραψε:Noμίζω ένα 350Ζ
dimviii έγραψε:μου αρεσε ο καφες που ηπια σημερα με τον προγραμματιστη μου και τον φιλο Σπυρο που ειχα να δω καιρο.
ο Σπυρος (πρωην 2 ΕΒΟ 9,εβο Χ σσ/τ) πλεον με Μεγκανε RS 2005 F1 team edition,στο ωραιο λουλακι χρωμα εδενε ωραια με τις ανθρακι ζαντες.Προγραμματα,εξατμισεις,πισω αξονα από r26 ,κουκλα η ρενα.![]()
Θυμηθήκαμε τα παλια![]()
![]()
![]()
@Κουαντρα γραφει και στο Ρενω φορουμ μου ειπε,αλλα δεν ξερω με ποιο νικ.
21 quadra έγραψε:dimviii έγραψε:μου αρεσε ο καφες που ηπια σημερα με τον προγραμματιστη μου και τον φιλο Σπυρο που ειχα να δω καιρο.
ο Σπυρος (πρωην 2 ΕΒΟ 9,εβο Χ σσ/τ) πλεον με Μεγκανε RS 2005 F1 team edition,στο ωραιο λουλακι χρωμα εδενε ωραια με τις ανθρακι ζαντες.Προγραμματα,εξατμισεις,πισω αξονα από r26 ,κουκλα η ρενα.![]()
Θυμηθήκαμε τα παλια![]()
![]()
![]()
@Κουαντρα γραφει και στο Ρενω φορουμ μου ειπε,αλλα δεν ξερω με ποιο νικ.
Ούτε και εγώ ξέρω, αν τον ξαναδείς ρώτα τον και στείλε pm, το Megane πως του φαίνεται, σου είπε ?
Έλιωσα στην τηλεόραση και στα αθλητικά και στο ιντερνετ. Μη γίνει συνήθεια όμως

PeterPan έγραψε:
Όταν ακούς τέτοιες ιστορίες, λες "να γ@μήσω κ τo φιλέτο που θα φάω, άει στα τσακίδια τα μικρά κ@λοπροβλήματα και αν είναι η Mercedes καλύτερη από τη BWM"..
Και έτσι πρέπει να λέμε κάθε μέρα, αλλά σε αυτόν τον κ@λοκόσμο ο ένας προσπαθεί να βγει πάνω από τον άλλον, να φανεί, να "παίξει" τον μεγάλο...
mousatos έγραψε:Αυτό με τα 12€ στην τσέπη δυσκολεύομαι να το πιστέψω , τουλάχιστον όχι από έναν έξυπνο άνθρωπο. Ένας έξυπνος άνθρωπος δεν θα εμπλεκε με ηλίθιο αφεντικο ούτε θα κουβαλούσε παράσημα μαζί του σαν καραμέλες.
Ενα μικρό κουίζ, ψιλοάσχετο με το συγκεκριμένο θέμ[…]
Μην ξεχνάτε βέβαια ότι ο/η υπάλληλος των διοδίων λ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]