Δεν ξέρω για την περίπτωση ουίσκι ή μπερμπον.
Δεν ξέρω για την περίπτωση ουίσκι ή μπερμπον.
REALZEUS έγραψε:
Υποδείξεις για το πως και τι θα ποστάρω δεν θα δεχθώ από κάποιον που όταν κάναμε φορουμοσυναντήσεις σε ταβέρνες ή/και στροφοδιαδρομές πήγαινε ακόμα στο Δημοτικό και ο οποίος ευθύνεται για την αποχώρηση αρκετών φίλων από το φόρουμ (επειδή αναρωτιόσουν τις προάλλες στις Συναντήσεις των Θεσσαλονικέων). Συνεννοηθήκαμε Ιάσωνά μου; Αυτή δε την τσογλανίστικη αυθάδεια και ειρωνεία είμαι σίγουρος ότι δεν θα την επιδείκνυες εκ του σύννεγυς.Mod να σου πετύχει...
![]()
kyr80 έγραψε:Και υπόψιν, 16 χρόνια αυστηρά μονογαμικός. Τιμάμε τα παντελόνια που φοράμε.
blackpug106 έγραψε:Πάμε ξανά το Γκάλοπ
Ποιο είναι το σωστό Υποβρύχιο???
Α) σφηνάκι jack σε βαρελίσια μισό λίτρο ´η 400 ml
Β) σφηνάκι jack σε ποτήρι ουίσκι με μπυρα
Γ) σφηνάκι bourbon ουίσκι σε ποτήρι ουίσκι με μπυρα
Δ) ελεύθερη μετάφραση
![]()
![]()

kyr80 έγραψε:Κακώς δε σου λέει. Την άλλη φορά που θα αρρωστήσεις, μην πας σε γιατρό. Ρώτα το χασάπη της γειτονιάς.
) και πήγα και πήρα αυτό το δήθεν τρομερό προφιτερόλ. Πήρα λευκή σοκολάτα (προσωπική λατρεία η λευκή) και κρέμα φουντουκιού. Δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου!!! Ένα "νερωμένο" πράγμα ήταν με πολύ πιο λεπτόρρευστη υφή από αυτό που ήθελα και υπόγλυκη γεύση με πικρή επίγευση. Σιγά το καλό προφιτερόλ δηλαδή!!!
Αν μου το σέρβιρες αυτό το πράγμα χωρίς να έχουμε την φιλική σχέση που έχουμε θα στο γυρνούσα πίσω άνετα Κυριάκο!!! 

NickTG έγραψε:Τι θα γινόταν εκ του συννεγυς?
REALZEUS έγραψε:kyr80 έγραψε:Κακώς δε σου λέει. Την άλλη φορά που θα αρρωστήσεις, μην πας σε γιατρό. Ρώτα το χασάπη της γειτονιάς.
Μην προσπαθούμε να εξισωθούμε με επιστήμονες. Για όνομα δηλαδή.![]()
............................
€3.5. Η ποσότητα καλή, η ποιότητα μιεχ!!!![]()
Έχω φάει καλύτερο προφιτερόλ σε δεκάδες άλλα μαγαζιά!!!

Zorz έγραψε:
![]()
plot twist: το διαφανές υγρό είναι βότκα, τσίπουρο κλπ.

kyr80 έγραψε:REALZEUS έγραψε:kyr80 έγραψε:Κακώς δε σου λέει. Την άλλη φορά που θα αρρωστήσεις, μην πας σε γιατρό. Ρώτα το χασάπη της γειτονιάς.
Μην προσπαθούμε να εξισωθούμε με επιστήμονες. Για όνομα δηλαδή.![]()
............................
€3.5. Η ποσότητα καλή, η ποιότητα μιεχ!!!![]()
Έχω φάει καλύτερο προφιτερόλ σε δεκάδες άλλα μαγαζιά!!!
Η ποιότητα;;;; Καλά, φάε τα κατεψυγμένα του Τάσου και των δεκάδων άλλων... Μαζί σε αυτά και τα δικά μου(κατεψυγμένα και αυτά).
Οι άνθρωποι στο σουρεάλ είναι κορυφαίοι σε πρώτες ύλες. Και όλα φρεσκότατα.
Προσωπικά αυτό που γράφεις με συμφέρει. Γιατί όλοι πουλάμε προφυτερόλ με γκανάζ από πάνω. Για να αντέχει στο ψυγείο 2-3 ημέρες. Αλλά το προφυτερόλ είναι αυτό που έφαγες εχθές. Με αυτήν την κρεμώδη υφή.
Αν δε σου αρέσει, είναι κάτι άλλο. Το προφυτερόλ δεν είναι ούτε σοκολατίνα, ούτε σοκολατόπιτα για να είναι πολύ γλυκό.

NickTG έγραψε:Αυτό βέβαια θυμίζει λογική ταξιτζή.
Δεν θα του πει άλλος πως θα οδηγάει αφού είναι επαγγελματίας και έχει κάνει και τόσα χιλιόμετρα.

Εκτός ατυχίας δεν περιμένω να μην είναι ο Μαξ πρώτ[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]