Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elvet
kyr80 έγραψε:
elvet έγραψε:Ξέρουμε μεσίτη για αγοραπωλησία ακινήτου; Ανατολικά.

Θες να αγοράσεις ή να πουλήσεις;

Να πουλήσω
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#452981 Επιτέλους ξανάμαλώνουμε για το φαΐ... Jason :iconcool:

Elvet elvet Βάι Βάι Βάι

Τίποτα ιδιαίτερο, αλλά με τυφλωνε ο ήλιος κόντρα. Τουλάχιστον δεν είχαμε κρούσμα vegan.

Πάντως πρέπει να περνάνε καλά οι φοιτητές μας, ξερνοβολουσαν σαν τα γατιά από τα ξενύχτια.

Κέντρο και αυτοκίνητο είναι γαμησε τα, αν τύχει και πάω, κατευθείαν Πάρκιν. Δεν παιδεύομαι πια.

Κατά τ αλλά η ατμόσφαιρα είναι ασύγκριτη :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
elvet έγραψε:
kyr80 έγραψε:
elvet έγραψε:Ξέρουμε μεσίτη για αγοραπωλησία ακινήτου; Ανατολικά.

Θες να αγοράσεις ή να πουλήσεις;

Να πουλήσω

Car gr ελβετ μου car gr

Το κατάφερες και έβγαλε ρίζες το ερμο . . . :s_cry
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#452983 Προσωπικά για το κέντρο έχω 2 λύσεις με παρκινγκ.
Η μία είναι το Βελλίδειο με 1€ την ώρα. Και η άλλη στο λιμάνι με 1,20€ την ώρα. Προτιμώ το πρώτο που είναι στεγασμένο, και μετά περπατάω. Επιπλέον μέχρι εκεί σπάνια έχει κίνηση.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#452992 Έχοντας μεγαλώσει στην Καλαμαριά και πλέον μένοντας κέντρο έχω να πω ότι σαν το κέντρο για να μένεις δεν έχει...εφόσον είσαι σε καλή περιοχή του φυσικά. Η Θεσ/νίκη δεν είναι Αθήνα με τις άπειρες γειτονιές και μέρη. Βασικά όλη η πόλη είναι το κέντρο οπότε μένω εκεί.
Αν είχα τα άπειρα χρήματα οπότε δεν θα με ένοιαζε να είμαι στη δουλειά συγκεκριμένη ώρα και γενικά δεν θα είχα έγνοιες θα έμενα Πανόραμα σε έπαυλη με θέα πιάτο Θερμαϊκο κόλπο και στο βάθος Όλυμπο ή στην παλιά παραλία σε σπίτι μισού και βάλε εκατομμυρίου δλδ.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Kon5 έγραψε:Αν είχα τα άπειρα χρήματα οπότε δεν θα με ένοιαζε να είμαι στη δουλειά συγκεκριμένη ώρα θα έμενα Πανόραμα σε έπαυλη με θέα πιάτο Θερμαϊκο κόλπο ή στην παλιά παραλία σε σπίτι μισού και βάλε εκατομμυρίου δλδ.

Δεν χρειάζεται να έχεις τα άπειρα χρήματα, αρκεί να μην χρειάζεται να είσαι στη δουλειά σου σε συγκεκριμένη ώρα. Επίσης κάνεις το σφάλμα να θεωρείς ότι η δουλειά απαραιτήτως θα είναι σε ένα συγκεκριμένο μέρος στο κέντρο. Και ΟΚ η δική σου έτσι είναι γιατί το δικαστήριο είναι ένα, αλλά δεν ισχύει για άλλες δουλειές αυτό. Εγώ π.χ. μένω στο Πλαγιάρι και η δουλειά μου είναι στο Ωραιόκαστρο 35 χλμ μακριά, αλλά έχω την τύχη να πηγαίνω μόνο όταν πρέπει και τις ώρες που έχω κανονίσει με τους πελάτες μου.

Πάντως αν έμενες στην παλιά παραλία θα είχες όλα τα προβλήματα ενός διαμερίσματος στο κέντρο (ειδικά σε εκείνες τις αρχαίες οικοδομές που τις ξέρω καλά γιατί ήταν το πατρικό του πατέρα μου - αστεία ιστορία, είχε ξεχωριστή είσοδο για την υπηρεσία, αλλά το μπάνιο τους ήταν κοινό... :s_rofl ) χωρίς καμία μοντέρνα άνεση. Δηλαδή να έχεις πληρώσει μισό μύριο Ευρουλάκια και να μην έχεις μια πισίνα ή έστω έναν κήπο με γκαράζ για 3-4 αυτοκίνητα; :slap:

Από εκεί και πέρα είναι όπως την βρίσκει ο καθένας. Προσωπικά έχοντας μεγαλώσει σε "σχεδόν" κέντρο (Μπότσαρη), με πνίγουν οι πολυκατοικίες, η πολυκοσμία και το να ψάχνεις 20 λεπτά για παρκάρισμα ή το να ακούς και το καζανάκι του διπλανού. Από την άλλη με κούρασαν και οι τεράστιες αποστάσεις κάθε μέρα (σούπερ μάρκετ να πας θες αυτοκίνητο). Έχω καταλήξει ότι το ιδανικότερο είναι μια νέα μονοκατοικία με όλες τις ανέσεις σε μια ήσυχη περιοχή όπως π.χ. ο Άγιος Ιωάννης ή τα Κων/πολίτικα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#453008 Ωραία η καινούρια φωτογραφία σου κον5... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
REALZEUS έγραψε:Προσωπικά έχοντας μεγαλώσει σε "σχεδόν" κέντρο (Μπότσαρη), με πνίγουν οι πολυκατοικίες, η πολυκοσμία και το να ψάχνεις 20 λεπτά για παρκάρισμα ή το να ακούς και το καζανάκι του διπλανού.

Για το παρκαρισμα υπερβάλεις. Καθημερινά, 4-5 αμάξια βρίσκουμε πάρκινγκ χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, εκτός αν έχει καμμία λαϊκή αγορά.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
REALZEUS έγραψε:
kyr80 έγραψε:Αφού ακόμα περνάει η μπογιά μας, καλύτερα να κάνουμε χαβαλέ με τα πιτσιρίκια του γάλακτος, παρά με τις σιτεμένες

Ντροπή κι αίσχος ρε.

ΥΓ: Θα δοκιμάσω απόψε κιόλας το Σουρεάλ (αρκεί να βρω να παρκάρω εκεί κάπου :shifty: ) και θα αναφέρω ευπειθώς. :s_drinks

@elvet: Απορώ γιατί ασχολείσαι Μανώλη μου...
Αλέξανδρε μου, σταμάτα το post flooding κάποια στιγμή με τις απόψεις σου και ίσως ομορφύνει το φόρουμ. :)

Το choureal για σήμερα το βράδυ είναι μια πολύ καλή αρχή. Προσοχή στην ώρα όμως. Κλείνει νωρίς. Θα προτείνω συνδυασμό σοκαλατων :)

< >
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
otso έγραψε:Οι σαραντα εκκλησιες ειναι ακριβη περιοχη; δεν ειναι κοντα στο κεντρο; η εχει ανηφορες;

Θες χιονολαστιχα

Και πολλά καντήλια... 40 είναι πανάθεμά τες :lol:
Άβαταρ μέλους
By otso
#453038 kyr80 εγραψε
Αλλά πως να το κάνουμε; Αφού ακόμα περνάει η μπογιά μας, καλύτερα να κάνουμε χαβαλέ με τα πιτσιρίκια του γάλακτος, παρά με τις σιτεμένες

Σου εχει περασει απο το μυαλο οτι ξεχωριζεις;
υπαρχουν οι δηθεν που το παιζουν
και οι γεματοι αυτοπεποίθηση που μυριζουν χρημα απο μακρυα

Ξερεις τα κοριτσια ειναι τα καλυτερα λαγωνικα χρηματος
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
saxon_747 έγραψε:Για το παρκαρισμα υπερβάλεις. Καθημερινά, 4-5 αμάξια βρίσκουμε πάρκινγκ χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, εκτός αν έχει καμμία λαϊκή αγορά.

Λείπω 10+ έτη από την περιοχή αλλά καταθέτω τις προσωπικές μου εμπειρίες από τότε. Έχει τύχει να κάνω και μιάμιση ώρα να βρω παρκάρισμα στα τέλη της δεκαετίας του '90 και τελικά να το αφήσω κοντά στο Ιταλικό ινστιτούτο, κανένα εικοσάλεπτο με τα πόδια από το σπίτι μου στην Γαμβέτα με Μητροπούλου. Μιλάω όμως για Κυριακή βράδυ (άρα λαϊκή σε Σόλωνος-Μητροπούλου την επομένη) και κατά τις 4 το πρωί... :vava:

JasonLouk έγραψε:Αλέξανδρε μου, σταμάτα το post flooding κάποια στιγμή με τις απόψεις σου και ίσως ομορφύνει το φόρουμ.

Το choureal για σήμερα το βράδυ είναι μια πολύ καλή αρχή. Προσοχή στην ώρα όμως. Κλείνει νωρίς. Θα προτείνω συνδυασμό σοκαλατων

Υποδείξεις για το πως και τι θα ποστάρω δεν θα δεχθώ από κάποιον που όταν κάναμε φορουμοσυναντήσεις σε ταβέρνες ή/και στροφοδιαδρομές πήγαινε ακόμα στο Δημοτικό και ο οποίος ευθύνεται για την αποχώρηση αρκετών φίλων από το φόρουμ (επειδή αναρωτιόσουν τις προάλλες στις Συναντήσεις των Θεσσαλονικέων). Συνεννοηθήκαμε Ιάσωνά μου; Αυτή δε την τσογλανίστικη αυθάδεια και ειρωνεία είμαι σίγουρος ότι δεν θα την επιδείκνυες εκ του σύννεγυς. :innocent: Mod να σου πετύχει... :tomato:

Πάντως θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου σχετικά με τις σοκολάτες, γιατί άλλο οι προσωπικές σχέσεις και άλλο η γνώση.

blackpug106 έγραψε:otso έγραψε:
Οι σαραντα εκκλησιες ειναι ακριβη περιοχη; δεν ειναι κοντα στο κεντρο; η εχει ανηφορες;

Θες χιονολαστιχα

Και πολλά καντήλια... 40 είναι πανάθεμά τες

:lol:

Και κοντα στο Κέντρο είναι και ανηφόρες έχει ότσο μου. Αλλά το καλό είναι ότι είναι απέναντι από το ΑΧΕΠΑ, οπότε θα μας προλάβουν αν πάμε να τα τινάξουμε... :lol:
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 11 Νοέμ 2017, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά