Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
vasilis έγραψε:Πω πω γκρίνια και μιζέρια...

Κλειδωστε το να τελειώνουμε. Σαν τις κατινες ρε πστ μου. :protest:
(+1 και στον nass και στους υπόλοιπους)

αφου δε σου αρέσει γιατι μπαινεις και το βλεπεις?

-1 στον Ναςς... εδω δεν ειμαστε δικαστηριο για να χρειαζομαστε εκθεση πειστηρίων... και τεσπα, μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. Καποια πραγματα βγαζουν λιγο ματι.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
corsair έγραψε:

-1 στον Ναςς... εδω δεν ειμαστε δικαστηριο για να χρειαζομαστε εκθεση πειστηρίων... και τεσπα, μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. Καποια πραγματα βγαζουν λιγο ματι.

+1

οχι να μας το παίζει και ιστορία το ρεντίκολο του ελληνικού ίντερνετ...

σε αυτό φέρει ευθύνη ο admin που δεν τον έχει ξαποστείλει με άμεσες διαδικασίες... :adminpower:
Τελευταία επεξεργασία από A-Viper7 και 28 Νοέμ 2014, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#45170 A! Eδώ ειναι το thread που κατηγορούμε όποιον θέλουμε προβάλοντας θολά υποννοούμενα (κατηγορώντας επίσης όποιον ζηταει νηφαλιοτητα ή έστω αποδείξεις) , βριζουμε χυδαία όποιον θελουμε ατιμωρητί με την ανοχή (για να μην πω παρότρυνση) της νεας διοικησης;

Εγώ αποχωρώ διότι τελικά δεν ταιριάζει και το νεο φόρουμ στην ηθική αλλα και την αισθητική μου!
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Y.V έγραψε:A! Eδώ ειναι το thread που κατηγορούμε όποιον θέλουμε προβάλοντας θολά υποννοούμενα (κατηγορώντας επίσης όποιον ζηταει νηφαλιοτητα ή έστω αποδείξεις) , βριζουμε χυδαία όποιον θελουμε ατιμωρητί με την ανοχή (για να μην πω παρότρυνση) της νεας διοικησης;

Εγώ αποχωρώ διότι τελικά δεν ταιριάζει και το νεο φόρουμ στην ηθική αλλα και την αισθητική μου!

Στο καλό :)
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Y.V έγραψε:A! Eδώ ειναι το thread που κατηγορούμε όποιον θέλουμε προβάλοντας θολά υποννοούμενα (κατηγορώντας επίσης όποιον ζηταει νηφαλιοτητα ή έστω αποδείξεις) , βριζουμε χυδαία όποιον θελουμε ατιμωρητί με την ανοχή (για να μην πω παρότρυνση) της νεας διοικησης;

Η διαχείριση ούτε παρότρυνε ούτε δείχνει διαφορετική ανοχή σε αυτό το θέμα.
Όλοι οι mods που γράψαμε εδώ ήταν με την ιδιότητα του απλού χρήστη άρα προσωπικές απόψεις-->απουσία κόκκινων γραμμάτων.

Είναι πολύ απλό. Όποιον δεν τον ενδιαφέρει το όλο σκηνικό του 4tf απλά δεν διαβάζει το συγκεκριμένο θέμα. Έχουμε πόσα άλλα. :)
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#45180 Σωστα.επισης οταν ειμαστε σε καφενείο δεν μιλαμε για καποιον που δε γουστάρουμε;γιατι δηλαδη εκει δεν λεμε οτι αυτος δεν μας αρέσει γι αυτο και αυτο;;εδω γιατι δεν θα πρεπει να γινεται;
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos

Ε πηγαινε στο παλιό φορουμ που χαρακτηρίζεται απο ηθική.εδω έφεραν πισω τον ιταλακια μπας και κανουν κατι .ελεος!!
Άβαταρ μέλους
By NickTG

Που ακριβώς είναι η παρότρυνση για χυδαίο βρίσιμο από τη νέα διοίκηση?
Ούτε χυδαίο βρίσιμο είδα κάπου βέβαια αλλά δεν το έχω διαβάσει με ιδιαίτερη προσοχή το θέμα άρα ίσως το έχασα.
Μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις το report για το χυδαίο αυτό βρίσιμο.
Άβαταρ μέλους
By tazio
corsair έγραψε:

...

Ψυχραιμία βρε παιδιά.
Το σκεπτικό γιατί μπαίνεις και το βλέπεις μπορεί να γίνει αυτεπίστροφο (μπούμεραγκ στη γλώσσα μας) και να λειτουργήσει έτσι στο σύνολο του περιεχομένου του φόρουμ. Κι επειδή αυτό γράφτηκε από απλά μέλη, ή έστω από ως προσωπική άποψη και από mod, ας ρωτήσουμε τη ιδιοκτησία/διαχείρηση του φόρουμ αν το θέλει αυτό.
Αυτό που έγραψα φυσικά και δεν το έγραψα ως απειλή (εξάλλου στα @@ πολλών αν ξαναγράψω εγώ π.χ. ή ο κορσαίρ π.χ. ) μα σαν απλή σκέψη και κουβέντα να γίνεται.

Το τοπικ αυτό έρχεται στη επιφάνεια συνήθως μετά από επίσκεψη και ποστάρισμα στο 4τ φόρουμ του αντμίν αυτού του φόρουμ και επιφανών μελών (mod) για να γράψει τα παράπονά του (δίκαια ή όχι είναι άλλο έργο) .
Μαζοχισμός ολκής δηλαδή. 'Η προμοτάρισμα που είχα γράψει αγενώς ; 'Η υπενθύμιση να ρίχουμε και από εκεί καμία ματιά όπως γράφτηκε ευγενώς.

Η δική μου απορία παραμένει. Πότε θα το γράψετε στα @@ σας και θα ξεκόψετε εσείς οι ίδιοι που κάνατε ουσία το φεύγω γιατί είστε σάπιοι κάνοντας τη μικρή (ή μεγάλη, ο χρόνος θα δείξει) επανάστασή σας φτιάχνοντας αυτό το σημείο επαφής των όποιων δυσαρεστημένων;
Μέχρι τότε,για να ξαναγυρίσω στην αρχική μου τοποθέτηση, όσο υπάρχει αυτό το τοπικ μου δίνεται το δικαίωμα (γενικά μιλώ όχι μόνο για την αφεντιά μου)και να μπαίνω, γιατί θέλω και να το διαβάζω και να γράφω τη δική μου αντίθετη άποψη γιατί έχω θαρώ το δικαίωμα να θέλω το νέο σημείο συνάντησης που βρήκα να μη μου θυμίζει γιατί ήταν γλοιώδες το παλιό.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#45243 Πάντως συνεχίζω να βλέπω μια πικρία, για το τι γίνεται στο 4τφ. Δεν σας άρεσε εκεί, ήρθατε-με εδώ για τους συγκεκριμένους λόγους. Γιατί να σας νοιάζει τι γίνεται πλέον εκεί;;; Γιατί η πικρία; Για τα "χαμένα ποστ"(κατά το "χαμένα χρόνια");; Για να επιβεβαιώσετε το δίκιο της επιλογής;;
Αν επιθυμείτε την δυσφήμηση του 4τφ, μια χαρά δουλειά έχουν κάνει μόνοι τους. Δε χρειάζονται βοήθεια. Το ΜΟΝΟ που πετυχαίνετε, είναι να κλικάρουν στο 4τφ. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που επιθυμείτε.
Από όταν ήρθα εδώ, έχω ανοίξει το 4τφ 20(;) φορές, μπορεί να λέω πολλές. ΟΛΕΣ ήταν μετά από παραπομπή εδώ μέσα. Και αν εξαιρέσουμε 1-2(που χρήστες κάνουν παραπομπή, για κάτι που γράφτηκε στο παρελθόν), από παραπομπές μέσω αυτού του θέματος.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#45245 Ανοιχτηκε 3 του Σεπτεμβρη τρεις μηνες τωρα,εφτασε τις 60 σελιδες,πανω απο 800 δημοσιευσεις με σκοπο ποιον;
Πεστε μου και μενα να καταλαβω.....Και οτι αυτος ο σκοπος δεν εχει ακομη επιτευθει και πρεεπει το παρον να μεινει ανοικτο εις το διηνεκες μεχρις οτου κλεισει το αλλο;
Αντε παρτε το αποφαση,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΜ,και κλειδωστε το και οποιοι θελουν να συνεχισουν σε αυτο το μοτιβο ας το κανουν με πμ (αντιστοιχο του αν δεν σ'αρεσει μη το διαβαζεις.)
Άβαταρ μέλους
By JBT
#45259 Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση :iconcool:

Μόνο η αδιαφορία σκοτώνει τη φήμη, τίποτε άλλο.

Αφού πήγαμε που πήγαμε για άλλα, ας ολοκληρωθεί και παμ παρακατ πραγματικά. :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#45271 Από εμένα κανένα πρόβλημα να κλειδωθεί το παρόν, ειδικά όταν βλέπω πως μου αποδίδονται και πράγματα ή συμπεριφορές που δεν μου ανήκουν.
Ό,τι είχα να πω το είπα εξάλλου. Ούτως ή άλλως, μετά από τα τελευταία γεγονότα εκεί, είναι φανερή η προσπάθεια να αποκοπούν οι "παλιοί" και να απευθυνθεί σε άλλη μερίδα μελών.
Ίσως είναι αυτή τη φορά η καλύτερη στιγμή να μπει ένα τέλος.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#45311 Να μη σου πω να σβηστεί κιόλας. Δεν έχει νόημα, πραγματικά δεν ενδιαφέρει κανέναν το θέμα από ότι διαβάζω.

< μου