1 λωρίδα...
Φυσικά, χαμός από κίνηση, αλλά "ελαμωρετωρα πεντελεπτακια ναουμ, πωςκανειςετσιτωρα"...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Πρωτα στη Διογενους για καφε με ενα φιλο και απο εκει, μεχρι Π. Πατρων προς Εγνατια για να παρω την
που τελειωσε τα δικα της.Δεν αισθανθηκα ανετα μπορω να πω, ακομα και με moto ... ειναι το ΧΑΟΣ.
Μπορει να πεταχτει κατα πανω σου το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ απο ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και ανα πασα ωρα και στιγμη.
Απο Τσιμισκη με Εθν. Αμυνης μεχρι Παλαιων Πατρων με Εγνατιας ... δεν γινοταν να παρω τα ματια μου απο το δρομο με 30km/h ουτε για 100msecond να κοιταξω τους καθρεπτες...
Morx έγραψε:Δεν αισθανθηκα ανετα μπορω να πω, ακομα και με moto ... ειναι το ΧΑΟΣ.
Μπορει να πεταχτει κατα πανω σου το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ απο ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και ανα πασα ωρα και στιγμη.
Απο Τσιμισκη με Εθν. Αμυνης μεχρι Παλαιων Πατρων με Εγνατιας ... δεν γινοταν να παρω τα ματια μου απο το δρομο με 30km/h ουτε για 100msecond να κοιταξω τους καθρεπτες...
Δεν καταλαβαίνω τι συνθήκες κέντρου μεγαλουπολης περίμενες σε μια καθημερινή εκτός τις 15 Αυγούστου. Και που να πηγαινες και πιο μέσα στο κέντρο ...
.
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

Αν είχε λογικό κόστος το μηνιαίο πάρκινγκ, θα αγόραζα σπίτι στο κέντρο
.

Πηγαίνουμε μόνο σε μέρη με εύκολο παρκάρισμα και μακριά από την πολυκοσμία και την δυσωδία!
.

< >
kyr80 έγραψε:Αυτό σε αποκλείει από τις καλύτερα επιλογές διασκέδασης.
Ο καθένας έχει διαφορετική άποψη περί διασκέδασης. Να είμαι με πιτσιρίκια σε τρύπες στην Βαλαωρίτου ή με τα φαντασμένα ψώνια στην παραλία δεν είναι η δική μου οπτική.
kyr80 έγραψε:από άπειρο ενδιαφέρον κόσμο που βγαίνει αποκλειστικά στο κέντρο
Δηλαδή; Τι ενδιαφέρον έχει αυτός ο κόσμος; Από άλλον πλανήτη είναι;
Δεν υπάρχουν στο κέντρο μόνο τα στενά της Βαλαωρίτου. Και η Νίκης για καφέ τη μέρα, είναι το ωραιότερο σημείο της πόλης. Τόσος κόσμος δεν είναι ούτε βλακες ούτε όλοι ψώνια. Όλα τα καλά εστιατόρια είναι στο κέντρο.
Ααααα και το νούμερο 1 ντεμεκ μαγαζί στην πόλη είναι στο Απολλωνια, εκτός πόλης
.