Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#41025 Καρτοκινητό για data μόνο (πλην Wind) έχουμε και λέμε :

Cote - Whatsup : 200 MB με 5€ και έως τέλος του έτους σου δίνει bonus άλλα 300 οπότε 500 ΜΒ. :s_hang

Vodafone CU : 500 ΜΒ με 5€ και bonus άλλα 500 αν ενεργοποιήσεις την αυτόματη ανανέωση :s_no οπότε 1 GB έως τέλος του έτους και αυτοί! :s_hang

Συγνώμη εν έτει 2015 έχουμε ακόμα τόσο λίγα data? Ελεος δηλ...

Βρήκα και κάλυψη δικτύου...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#45251 Έχω κάνει ένα συμβόλαιο εδώ και 2 μήνες στη voda. Είναι 24μηνο και είναι στο όνομα μου.
Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να το μεταβιβάσω?
Άβαταρ μέλους
By gianik
#45258 Πως μπορουμε να "δεχτουμε" τηλεφωνο απο cosmote για προσφορα προγραμματος συμβολαιου;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
giannik1977 έγραψε:Πως μπορουμε να "δεχτουμε" τηλεφωνο απο cosmote για προσφορα προγραμματος συμβολαιου;

Κάνε αίτηση σε ανταγωνίστρια εταιρία και, πριν εγκριθεί η φορητοτητα, θα σου κάνουν αντιπρόταση από cosmote.

< μου
Άβαταρ μέλους
By gianik
#45261 Δεν το εξηγησα σωστα..
Ειμαι στην wind κ σε 2 μηνες τελειωνει το συμβολαιο..Πως μπορω να "δεχτω" τηλ απο την cosmote για να παω σε αυτους; Το λεω γιατι σε αυτη την περιπτωση η τιμη που σου δινουν ειναι απειρως καλυτερη απο το να καλεσεις εσυ την cosmote..
Άβαταρ μέλους
By vasilis
giannik1977 έγραψε:Δεν το εξηγησα σωστα..
Ειμαι στην wind κ σε 2 μηνες τελειωνει το συμβολαιο..Πως μπορω να "δεχτω" τηλ απο την cosmote για να παω σε αυτους; Το λεω γιατι σε αυτη την περιπτωση η τιμη που σου δινουν ειναι απειρως καλυτερη απο το να καλεσεις εσυ την cosmote..

όπως σου απάντησε ο αποπάνω :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
giannik1977 έγραψε:Δεν το εξηγησα σωστα..

Πάρε εσύ τηλ την cosmote στα κεντρικά και ρώτα τους αν έχουν κάτι καλύτερο από το πρόγραμμα της wind που είσαι τώρα. Υπερέβαλε και λίγο, κάτι μπορεί να γίνει.

< μου
Άβαταρ μέλους
By gianik
#45265 Ρε συ Βασιλη κοιταω κ ξανακοιταω αυτο που εχω γραψει..:razz:
Σου λεω θελω να φυγω απο wind και να παω στην cosmote..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΤΕ.:cool:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#45267 κάνε μια απλή αίτηση φορητότητας στην cosmote, θα σου κάνει αντιπρόταση η wind και μετά θα σου ξανακάνει η cosmote καλύτερη.
το καλύτερο δυνατόν που μπορείς να πετύχεις, αλλά λίγο δύσκολο να πιάσει πλέον :s_scratchhead
Άβαταρ μέλους
By gianik
#45270 Το σκεφτηκα , ειναι ρισκο ομως..Τι στο καλο ρε πουστη μου , πολλους γνωστους μου τους εχουν τηλεφωνησει απο την cosmote κ τους εχουν προτεινει σπεσιαλ τιμες (plus 65 με 28-30 ευρω) . Αφου τους εχω πει αν τυχον ξανατηλεφωνησουν να δωσουν το δικο μου κινητο ...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#46411 H :inlove: μου είχε πάρει πριν κάνα μήνα την Vodafone για να ζητήσει έκπτωση (επιπλέον) στο RED1 που χρησιμοποιεί. Η απάντηση που της έδωσαν ήταν πως η έκπτωση που είχε (42€ μηνιαίως πλήρωνε) ήταν ήδη πολύ μεγάλη και πως φέτος θα πληρώσει κατιτίς παραπάνω, ήτοι 52€...
:metalo: :lipsealed:
Με τα χίλια ζόρια και τα χίλια παρακάλια, έκανε φορητότητα στην Cosmote επειδή την πήραν τηλέφωνο και της πρότειναν καλύτερο συμβόλαιο στα 36€ (χωρίς παζάρια).
Τελικά την πήρε η Vodafone και έκλεισαν για το ίδιο συμβόλαιο στα 27€... Όταν την γνώρισα, πλήρωνε ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, 82€ μηνιαίως! :dizzy: :metalo:

Το αστείο είναι πως με λίγα παζάρια, το πας και παρακάτω...

Γενικώς, όσοι έχετε συμβόλαιο, δοκιμάστε φορητότητα σε άλλο πάροχο. Δεν έχετε τίποτε να χάσετε. Η Cosmote αυτή τη στιγμή έχει καλύτερες τιμές από τις άλλες δύο. Οπότε, στην χειρότερη, θα είστε στα ίδια.
:whistlink:

Εννοείται, αν δεν μιλάς με τις ώρες, πας σε καρτοκινητό, εγώ βάζω 10€ το μήνα και μου περισσεύουν πάντα, ουσιαστικά μπορείς να βάζεις 10€ το δίμηνο και να σου φτάνουν χάρη στα πακέτα που έχουν ειδικά η Wind/Q και η Vodafone.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
Anonymous Founder έγραψε:αν δεν σου το πληρώνει άλλος το κινητό, πας σε καρτοκινητό, εγώ βάζω 10€ το μήνα και μου περισσεύουν πάντα, ουσιαστικά μπορείς να βάζεις 10€ το δίμηνο και να σου φτάνουν χάρη στα πακέτα που έχουν ειδικά η Wind/Q και η Vodafone.

Το διόρθωσα λίγο, γιατί με τις τιμές των συμβολαίων απορώ ποιον συμφέρουν και κατέληξα σε αυτό. :lol: