Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#44555 Ελπιζω να ξεμπερδεψεις γρηγορα mosaicm.

Φοβερος ο τυπος ομως, ανοιγει την πορτα και σου λεει που πας :lol: ενω το ζωο ειναι στο αντιθετο ρευμα :slap:
Άβαταρ μέλους
By corsair
mosaicm έγραψε:Dashcam βεβαιως ειχα..και ειδου !

Ο ΤΥΠΟΣ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!! :dizzy: :dizzy: :help: :help: :help: Κινειται στο αντιθετο ρευμα και ζητα και τα ρέστα.... !!!!!!!!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By mosaicm
#44680 Ακριβως ολοι που ειδαν το video αυτο ειπαν..οτι ζηταει τα ρεστα
Η καλυτερη λεει αμυνα ειναι η επιθεση..και αυτο εφαρμοσε.
Γρηγορα δυστυχως δε θα ξεμπερδεψω ..εκτος αν υποχωρηση η ασφαλιστικη του που δεν το βλεπω
Α να πω πως μαζι του δεν ειναι αδεια κυκλοφοριας , διπλωμα και ασφαλεια
ΤΙΠΟΤΑ.
Ειχε βεβαια..αλλα οχι μαζι του..εφαγε και μια κληση 20€ που δεν ειναι διπλωμα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#44682 Ποσο μαλακας ο τυπος.... Κλασσικος μαλακας Ελληνας

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#44718 Μάλιστα! Καλά σου λέει. Που πας ρε κύριε; Δεν τον είδες που έκανε προσπέραση το φορτηγό πάνω σε πολυσύχναστη διασταύρωση, σε ολισθηρό οδόστρωμα, κρατώντας το ηλεκτρονικό του τσιγάρο στο χέρι και χωρίς να φοράει ζώνη; :s_wacko

Όλα τα αυτοκίνητα με αναμμένα τα φώτα, αυτός με σβησμένα. :thumbsdown:

Χαρά στο κουράγιο σου που δεν του έστριψες το λαρύγγι όταν βγήκε και σου έκανε υποδείξεις με απλωμένο το χέρι.
Λογικός άνθρωπος δεν οδηγάει έτσι χωρίς να το έχει τσούξει λιγάκι. Οι αστυνομικοί τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ;

Θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το video έως ότου κλείσει η υπόθεση.

Τα 1.500€ καλά μου φαίνονται. Στην δική μου περίπτωση η εργασία ήταν περίπου 500€ και τα υπόλοιπα ανταλλακτικά.
Έχω και τα τιμολόγια αν χρειασθείς παραπάνω πληροφορίες.

Με το καλό να ξεμπερδέψεις. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By silversurfer
#44998 Κρίμα που οι κάμερες δεν είναι τεκμήριο στα δικαστήρια.
Αλήθεια τι κάμερα έχεις ; Την βάζεις-βγάζεις; Κόστος;

Πάντως αν μας αφήνεις θέλω να το κάνω viral στο facebook .
Πες μου αν εγκρίνεις.....
Άβαταρ μέλους
By mosaicm
#45225 Θα μιλησω με την δικηγορο και θα σου πω..μηπως εχουμε ή προκυψει κανενα θεμα
Η καμερα ειναι μονιμα στο τζαμι και μαλιστα αυτη που πηρα εχει και πισω καμερα που μπορεις να βαλεις στο πισω τζαμι
Την εχεις και ως parking assistant
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#45242 Για το ατύχημα, κρίμα, ήσουνα άτυχος, καλά ξεμπερδέματα.

Ερώτηση, ένα στοπ που έχει πιο πριν, δεν....;
Άβαταρ μέλους
By corsair
KiloMeater έγραψε:Για το ατύχημα, κρίμα, ήσουνα άτυχος, καλά ξεμπερδέματα.

Ερώτηση, ένα στοπ που έχει πιο πριν, δεν....;

εσυ σταματας πληρως σε Στοπ οταν εχεις ορατοτητα? :hmmm: Ακομα και να το θεωρησουμε παραβιαση του Στοπ, το ατυχημα εγινε επειδη ο καφρος μπηκε στο αντιθετο ρευμα και για κανενα αλλο λογο.

Φανι στορυ, σε αυτο το σημειο 90% των ατυχηματων γινεται απο αριστερα...

@ silversurfer: Δεν αποτελει πειστηριο η καμερα που καταγραφει ενα συμβαν? :help: :ninja: Δλδ χρησιμοποιουμε την καμερα σε ενα σκασμο αλλες περιπτωσεις και εδω δεν μετραει? :omg:
Τελευταία επεξεργασία από corsair και 29 Νοέμ 2014, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#45302 Το ατύχημα είναι ξεκάθαρο, δε συνδέεται με το στοπ.
Ίσως το βίντεο να φταίει, αλλά όπως το έβλεπα πάτησα ασυναίσθητα φρένο εκεί πέρα (και όχι, δε σταματάω παντού τελείως)
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#45355 Λάθος εκτιμήσεις στις προσπεράσεις (για να μη πω "μ@λ@κίες") έχουμε κάνει όλοι μας. Αν κατά την προσπέραση δείς ότι δεν σε παίρνει και ανάλογα με την περίσταση, είτε τα δίνεις όλα με κίνδυνο να πάρεις την μηχανή στο χέρι αλλά να βγείς μπροστά από αυτόν που προσπερνάς και να γλιτώσεις, είτε φρενάρεις και ξαναπάς από πίσω του.

Έχω δεί το βίντεο πολλές φορές και τείνω να πιστέψω ότι ο τύπος μάλλον δεν ήταν στα καλά του. Γι΄ αυτό ρώτησα αν η αστυνομία τον υπέβαλε σε αλκοτέστ.

Μου έκανε εντύπωση ότι ξεκινάει την προσπέραση λίγα μέτρα πριν την διασταύρωση (1η βλακεία) και ενώ θα περίμενε κανείς μόλις δεί το ΚΟΚΚΙΝΟ αυτοκίνητο με τα διαπεραστικά LED φώτα ημέρας ΑΝΑΜΜΕΝΑ, να κοκαλώσει το βανάκι του, αυτός φαίνεται να έχει την ίδια σχεδόν ταχύτητα έως την στιγμή της σύγκρουσης (2η βλακεία). Δεν φαίνεται να έχει κάνει προσπάθεια να σταματήσει.

Επίσης στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι αν και είχε αρχίσει την προσπέραση βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα, δεν πρόλαβε να βρεθεί δίπλα στο φορτηγό, που σημαίνει ότι θα μπορούσε, αν ήταν στα καλά του, απλώς να επαναφέρει το αυτοκίνητο στο ρεύμα του και όλα θα τελείωναν το πολύ με μια μούντζα.

Το ότι δεν είχε επίγνωση της κατάστασης φαίνεται και από την αντίδρασή του μόλις βγήκε από το βαν. Αντί να κατεβάσει το κεφάλι και να πεί "σορυ ρε φιλαράκι, έκανα μ@λ@κία", άρχισε το κήρυγμα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#45356 Γενικα ολα δειχνουν ατελειωτη θρασυτητα.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By zonas
#45513 Από την ερώτηση που κάνει "Που πας;" και από το γεγονός ότι δε σταματάει καθόλου, ίσως πίστευε ότι οδηγεί σε μονόδρομο...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#45525 Δύσκολο! Δεν υπάρχει Θεσσαλονικιός οδηγός που να μην έχει περάσει από εκεί.
Ακόμη και οι ... Δραμινοί ξέρουν την περιοχή του Carrefour. :s_wink

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι "τελούσε εν ευθυμία". Ίσως το κόκκινο 3008 με τα LED το πέρασε για δράκο... :s_wacko

ΥΓ. Η φάτσα του κάτι μου θυμίζει. Δυό μέρες τώρα σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ που τον ξέρω...
Άβαταρ μέλους
By mosaicm
#45585 Για το stop το ειχα πει και πιο πριν. Με το γραμμα του νομου επρεπε να σταματησω. Αλλα δεν εχει σχεση το ατυχημα με αυτο.
Αλκοτεστ οχι ..μαλιστα σε καποια φαση η μανα μου που ηταν μαζι μου ειπε στην τροχαια να τον κανουν..και της απαντησαν μην το πιεζεις περισσοτερο. Δεν ξερω τι εννοουσαν αλλα το ειπαν καπως απειλητικα. Προσωπικα πιστευω πως ναι ηταν μεθυσμενος.