dimviii έγραψε:την προηγουμενη εβδομαδα μπηκαν πανω bridgestone RE050 μεταχειρω με 500 χλμ στα 150 ευρωΠώς είναι δυνατόν να υπάρχει κάτι τέτοιο; Για ποιο λόγο να τα βγάλει προς πώληση κάποιος;τοποθετημένα,ζυγοσταθμισμενα.
τα 888 πεταχτηκαν,δεν εμεινε φλουδα.
Anonymous Founder έγραψε:dimviii έγραψε:την προηγουμενη εβδομαδα μπηκαν πανω bridgestone RE050 μεταχειρω με 500 χλμ στα 150 ευρωΠώς είναι δυνατόν να υπάρχει κάτι τέτοιο; Για ποιο λόγο να τα βγάλει προς πώληση κάποιος;τοποθετημένα,ζυγοσταθμισμενα.
Σε τέτοια αυτοκίνητα , φαντάζομαι, γιατί δεν του άρεσαν
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Anonymous Founder έγραψε:dimviii έγραψε:την προηγουμενη εβδομαδα μπηκαν πανω bridgestone RE050 μεταχειρω με 500 χλμ στα 150 ευρωΠώς είναι δυνατόν να υπάρχει κάτι τέτοιο; Για ποιο λόγο να τα βγάλει προς πώληση κάποιος;τοποθετημένα,ζυγοσταθμισμενα.
γιατι είναι καλος φιλος (πρωην ΕΒΟ 6 ,νυν εβο8) που ηθελε 2η 4αδα ζαντες,αλλα αυτές που βρηκε και του εκαναν,ειχαν αυτά τα ελαστικα πανω,και δεν τα πουλαγε χωρις τα ελαστικα ο Αγγλος πωλητης.
Ε πηρε αυτος τις ζαντες,πηρα και εγω τα ελαστικα.Ετσι βγηκε φθηνα.
Μην σου κανουν εντυπωση τέτοιες περιπτώσεις.Εδω ο άλλος πουλησε το ΕΒΟ Χ με 3500 χλμ.
Τα 888 που φοραγα,ειχαν κανει 10 γυρους Σερρες μονο και πουληθηκαν.
Υπαρχουν πολλοι Γκεακοι που αγοραζουν για να αγορασουν χωρις να χρειαζονται κατι.
ArrowsFA1 έγραψε:21 quadra έγραψε:Απορία, θα ζεσταθούν ποτέ αυτά τα λάστιχα με δείκτη ZR ώστε να αποδόσουν όπως πρέπει ?
91W είναι, δηλ. το επόμενο του V (δεν έβγαινε V).
Έχει συζητηθεί αρκετές φορές ότι η εξίσωση μεγαλύτερος δείκτης ταχύτητας = πιο δύσκολο ζέσταμα παίζει να είναι και μύθος.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι ισχύει αλλά με λίγες σκέψεις φυσικής θα έλεγα ότι το εύκολο ή δύσκολο ζέσταμα εξαρτάται από το πόσο μαλακό είναι το λάστιχο.....και όχι από το αν αντέχει 240 ή 270 χλμ/ω...και δεν ξέρω αν αυτό που αντέχει 270 χαω είναι πάντα σκληρότερο από αυτό των 240 χαω...ίσως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να επιτευχθεί η επιπλέον αντοχή.
sknipper έγραψε:Ta W σε σχέση με τα V έχουν πιο σκληρό και ανθεκτικό σκελετό αλλά πιο μαλακή γόμα. Έτσι δεν αργεί να ζεσταθεί το πέλμα και να προσφέρει πρόσφυση παρόλο που ο σκελετός του αντιστέκεται περισσότερο στην ανάπτυξη θερμότητας. Αλλά μάλλον κρατάνε λιγότερο αφού φθείρονται περισσότερο.
REALZEUS έγραψε:Φυσικά και είναι μύθος. Τα ελαστικά με μεγαλύτερο δείκτη ταχύτητας έχουν συνήθως πιο μαλακή γόμα (άρα ευκολότερο ζέσταμα και καλύτερο κράτημα - κάτι που έχει επιβεβαιωθεί και σε δοκιμές) επειδή απευθύνονται σε πιο γρήγορα αυτοκίνητα. Ο μεγαλύτερος δείκτης ταχύτητας συνεπάγεται πιο ενισχυμένο σκελετό ώστε να αντέχει τις φυγόκεντρες δυνάμεις....Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης!
Η απορία μου για το αν μερικοί διαβάζουν τις προηγούμενες δημοσιεύσεις πριν απαντήσουν απαντήθηκε.
Scotch έγραψε:Τι λάστιχα λέτε να βάλει ο bro στην Alfa 147 του; Είναι με τα 105 άλογα, μοντέλο 2001 (σαν αυτήν)
Ζητούμενα:
- Να ζεσταίνονται γρήγορα. Δεν το κυνηγάει σε στροφές, κλπ, αλλά θέλει σίγουρο (όσο γίνεται στους δρόμους μας) φρενάρισμα.
- Επώνυμα (όχι κινεζιές, κλπ)
- Οικονομικά
up
Scotch έγραψε:Scotch έγραψε:Τι λάστιχα λέτε να βάλει ο bro στην Alfa 147 του; Είναι με τα 105 άλογα, μοντέλο 2001 (σαν αυτήν)
Ζητούμενα:
- Να ζεσταίνονται γρήγορα. Δεν το κυνηγάει σε στροφές, κλπ, αλλά θέλει σίγουρο (όσο γίνεται στους δρόμους μας) φρενάρισμα.
- Οικονομικά
up
goodyear efficient grip performance , πολύ καλή επιλογή για touring οδήγηση. Ασφαλές στη βροχή, στρίβει και φρενάρει καλά. Στο δικό μου αυτοκίνητο βγάζει περίπου 40.000 χλμ χωρίς δραματικές εκπτώσεις στα τελευταία.
xeno έγραψε:Scotch έγραψε:Scotch έγραψε:Τι λάστιχα λέτε να βάλει ο bro στην Alfa 147 του; Είναι με τα 105 άλογα, μοντέλο 2001 (σαν αυτήν)
Ζητούμενα:
- Οικονομικά
up
goodyear efficient grip performance , πολύ καλή επιλογή για touring οδήγηση. Ασφαλές στη βροχή, στρίβει και φρενάρει καλά. Στο δικό μου αυτοκίνητο βγάζει περίπου 40.000 χλμ χωρίς δραματικές εκπτώσεις στα τελευταία.
Αυτά. Ή τα αντίστοιχα Dunlop.
Με δεδομένο ότι τα πίεσα στις στροφές, είναι απίστευτο ότι κρατούσαν όπως θα περίμενα από καινούργια!
Πόσα χλμ;
Έκανες μπρος-πίσω;
Εμένα στο 5ο καλοκαίρι δε με ικανοποιούσαν καθόλου. ABS για πλάκα.
Amen and a-women!

Amen and a-women!

Amen and a-women!

τοποθετημένα,ζυγοσταθμισμενα.