...
...
...
dimik έγραψε:Εγώ τα χρυσά αλυσογράναζα της DID τα είχα πληρώσει κανα 300ρι στα 25-27000χλμ αν θυμάμαι καλά.
corsair έγραψε:
ps: μου αρεσει που νομιζα πως οι αντιπροσωπειες αυτοκινητων κλέβουν-γδερνουν... τελικα τους λες και κοροιδα μπροστα σε αυτές των μηχανων.
corsair έγραψε:η εργασία ήταν 7 ώρες όχι 2bujinkan έγραψε:διάρκεια εργασιών από τις 8 το.πρωί έως 3 το.απόγευμα δλδ 7 ώρες σύνολο
αρχικές.τιμές
ανταλλακτικά 500 ευρώ
εργασία 350
τελικό ποσό μετά την έκπτωση
740 ευρώ
Ρε Bunji, μια απορια, αν και δεν νομιζω να εχεις την απάντηση. 7 ώρες σου χρέωσαν. 2 ώρες η εργασία.... τις αλλες 5 ωρες τι εκαναν?
Govus έγραψε:Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο ενδεικτικό δείγμα από το ...δικό μου, αλλά σε μια 15ετία (κλείνει σε 2μιση μήνες) με το Liberty, ένα απλό σκουτεράκι 125 κυβικών, έχω ξοδέψει σχεδόν ακριβώς 2.500 €, ΜΟΝΟ για ανταλλακτικά και σέρβις. Κάτι που μεταφράζεται σε 160 € ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ, οπότε μάλλον ναι, δεν είναι και τόσο φθηνά τα σκούτερ στη συντήρηση...
bujinkan έγραψε:corsair έγραψε:η εργασία ήταν 7 ώρες όχι 2bujinkan έγραψε:διάρκεια εργασιών από τις 8 το.πρωί έως 3 το.απόγευμα δλδ 7 ώρες σύνολο
αρχικές.τιμές
ανταλλακτικά 500 ευρώ
εργασία 350
τελικό ποσό μετά την έκπτωση
740 ευρώ
Ρε Bunji, μια απορια, αν και δεν νομιζω να εχεις την απάντηση. 7 ώρες σου χρέωσαν. 2 ώρες η εργασία.... τις αλλες 5 ωρες τι εκαναν?
< >

Morx έγραψε:Μισο λεπτο Κορσε μου.σωστά ..Μόνο λύσε δεσε είναι πάνω από ώρα
Η εργασια για ολα οσα εγραψε, δεν παιζει με την καμια να ειναι ενα διωρακι.
Σε ενα τετοιο δικυλινδρο βρωμοσκουτερ που ολα ειναι καλυμενα απο πλαστικα, διωρακι θες μονο για το ρυθμισμα βαλβιδων.

edmond έγραψε:Απο 2 μέχρι 7 βέβαια υπάρχει χάος. Νταξ δεν θα' ναι 2 αλλά οχι και 7. Σε 7 ώρες έχεις κάνει βίδες όλο το μηχανάκι.
Πως είπατε; αμα σκύψεις κεφάλι και δεν το ξανασηκώσεις μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες; Ννννναι, και στο 7ωρο service δεν θα σήκωσαν κεφάλι...
edmond έγραψε:Δεν διαφωνώ μέσες άκρες με τα παραπάνω, ωστόσο πιστεύεις πως ξεβίδωμα, αλλαγή και ξαναβίδωμα σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ εξαρτήματα που υποτίθεται πως οι τεχνικοί του επίσημου τα ξέρουν απ' έξω κι ανακατωτά, θέλουν 7 ώρες σύμφωνα με την παραπάνω λίστα;
Απο περιέργια, πόσο χρεώνουν την εργατώρα;

Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]