otso έγραψε:την αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι , ουτε θυμαμαι απο ποτε εχω να κατεβω . συνηθως το αφηνω κατω απο τον σκλαβενιτη στην αχαρνων , αμεσως μετα την εθνικη και περνω το τρενο απο ανω πατησια.
στην επομενη συναντηση θα ερθω να σε παρω εγω απο σκλαβενιτη,και θα σε γυρισω παλι σκλαβενιτη.
Κανονισε να πεις ότι εχεις δουλεια.Θα κοιτάζω μετεο εάν βρεχει στον Ορχομενο, και θα δω αν λες ψεματα για δουλειΕς σε χωράφια κλπ.
Εκτος εάν θελεις να σε παρει ο Γρηγορης με το τουκατι.
Εγω μια φωτοτυπια της καρτας του αμκα τους εδωσα και μαλιστα δεν την κρατησαν, αλλα απλως την ειδαν, μου εβγαλαν την καρτα και μου επεστρεψαν την φωτοτυπια πισω!
dimviii έγραψε:otso έγραψε:την αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι , ουτε θυμαμαι απο ποτε εχω να κατεβω . συνηθως το αφηνω κατω απο τον σκλαβενιτη στην αχαρνων , αμεσως μετα την εθνικη και περνω το τρενο απο ανω πατησια.
στην επομενη συναντηση θα ερθω να σε παρω εγω απο σκλαβενιτη,και θα σε γυρισω παλι σκλαβενιτη.
Κανονισε να πεις ότι εχεις δουλεια.Θα κοιτάζω μετεο εάν βρεχει στον Ορχομενο, και θα δω αν λες ψεματα για δουλειΕς σε χωράφια κλπ.
Εκτος εάν θελεις να σε παρει ο Γρηγορης με το τουκατι.
Ευχαριστω Δημητρη , αλλά, μονο αν ερθεις με το επαγγελματικο και με αφησεις να εισελθω με ενα big bag εντος .
Φανταζομαι θα ειναι η χαρα του μαστορα που του λείπουν πραγματα και αναλωσιμα .
21 quadra έγραψε:Η ερώτηση είναι σοβαρή, ψάχνω να βρώ μερικά παλαιά σκράπ πεταμένα φουρνάκια μικροκυμάτων, χρειάζομαι τους μετασχηματιστές τους, έχει πάρει το μάτι κανενός σε κανένα παλιατζίδικο κάτι τέτοιο ή έχει κανείς καμμιά ιδέα που μπορώ να βρώ ? Χρειάζομαι 4-6 τεμ.
Αν το ελεγες μια εβδομαδα πριν θα σου ειχα ενα. Τωρα πηγε για ανακυκλωση.
xenos έγραψε:21 quadra έγραψε:Η ερώτηση είναι σοβαρή, ψάχνω να βρώ μερικά παλαιά σκράπ πεταμένα φουρνάκια μικροκυμάτων, χρειάζομαι τους μετασχηματιστές τους, έχει πάρει το μάτι κανενός σε κανένα παλιατζίδικο κάτι τέτοιο ή έχει κανείς καμμιά ιδέα που μπορώ να βρώ ? Χρειάζομαι 4-6 τεμ.
Αν το ελεγες μια εβδομαδα πριν θα σου ειχα ενα. Τωρα πηγε για ανακυκλωση.
Δεν πειράζει αρκεί η καλή διάθεση, ευχαριστώ πάντως.
otso έγραψε:παρε τηλ η ρωτα σε κανα μαγαζακι επισκευης ηλεκτρικων συσκευων και ρωτα αν εχουν η αν οχι σε ποια εταιρεια ανακυκλωσης τα δινουν οσα δεν επισκευαζονται.
Ευχαριστώ.
Cosmonaut21 έγραψε:Για το ηλεκτρονικό εισιτήριο χρειάζεται απλά να τους πούμε το ΑΜΚΑ,ή θέλει το επίσημο έγγραφο από ΚΕΠ;
Έβγαλα χθες ένα απρόσωπο (kinky? ) ηλεκτρονικό εισιτήριο από το μηχάνημα για 5 διαδρομές, σε περίπτωση που το χρειαστώ για το Σ/Κ, μιας και ήμουν δίπλα στο μετρό. Πίστευα ότι θα βγει μια πλαστική κάρτα όπως της Oyster (βλ. φωτό) αλλά βγήκε ένα ΧΑΡΤΙΝΟ πράμα στο μέγεθος κάρτας

Αυτό το πράμα λέει μπορείς να το φορτίσεις. Εγώ το βλέπω να διαλύεται πολύ σύντομα.
Δεν μπορούσαν να έχουν μια αντίστοιχη ΠΛΑΣΤΙΚΗ κάρτα και να τη φορτίζεις όποτε θέλεις όσο θέλεις όπως την Oyster ?
Δεν θα πω για τις ουρές για τις προσωποποιημένες κάρτες που είναι η ξεφτίλα η ίδια
2017 ΡΕ
My Flickr
Όσους έχω ρωτήσει μου λένε για 70-80 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ.Μου φαίνονται πολλά τόσα λεφτά
Επίσης,γνώσεις πάνω σε Η/Υ όπως C,excel κλπ εισαγωγικά που διδάσκονται στα Πανεπιστήμια τα γράφουμε;

< >