Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#450100 Δες που μετά από 10+ χρόνια σε φόρα, φάγαμε warn για τους :lipsealed: :lipsealed:

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
diplomat έγραψε:... βήγκαν λάϊφστάϊλ .... δας νοτ δε πόιντ όμως

You talk England very best! :lol: :lol: :lol: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By gianik
kyr80 έγραψε:Δες που μετά από 10+ χρόνια σε φόρα, φάγαμε warn για τους :lipsealed: :lipsealed:

Το θεμα δεν ειναι να το φας 1 φορα ,το θεμα ειναι να μην σου αρεσει... :oops:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
gianik έγραψε:
kyr80 έγραψε:Δες που μετά από 10+ χρόνια σε φόρα, φάγαμε warn για τους :lipsealed: :lipsealed:

Το θεμα δεν ειναι να το φας 1 φορα ,το θεμα ειναι να μην σου αρεσει... :oops:

σε εκανα ριπορτ.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
markvag έγραψε:
diplomat έγραψε:... βήγκαν λάϊφστάϊλ .... δας νοτ δε πόιντ όμως

You talk England very best! :lol: :lol: :lol: :inlove:

:s_biggrin

H αλήθεια βέβαια είναι ότι το έχω παρακάνει με τα ενγκρήκ τελευταία... τα οποία μάλιστα απαγορεύονται από τον κανονισμό του φόρουμ iirc :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#450214 Μπορεί ν'αλλάξει το εικονίδιο του topic γιατί δεν φαίνεται αν είναι αναγνωσμένο ή όχι;
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Dimitris_P έγραψε:Μπορεί ν'αλλάξει το εικονίδιο του topic γιατί δεν φαίνεται αν είναι αναγνωσμένο ή όχι;

+1 :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By lemon3
otso έγραψε: 2 μερονυχτα πανω στα κοπαδια στον Ελικωνα στους πακιστανους τσοπανους

:lol:

Λες να τριβόταν στη γκλίτσα του τσομπάνη :lol:

Νταξ ρε π@υστη μου, το έχουμε παραχέσει με κανονικό νεοελληνικό τρόπο, από το ένα άκρο στο άλλο.

Εκ προοιμίου άμα θες να τον παίρνεις δικαίωμα σου, και δικαίωμα αναφαίρετο.

Είχα συμφοιτητή το πάλαι ποτέ στο εξωτερικό, που γυρνάει μια μέρα και μου λέει "ξέρεις, είμαι gay". Έγινε ρε μεγάλε, δικαίωμα σου, αλλά το παλικάρι αξιοπρεπέστατο, ούτε κουνήματα, ούτε να με φωνάζετε Ντέμπορα, ούτε πρόκληση αντιδράσεων.

Στο λιμάνι στο Μπρίντεζι μια φορά, κέρασα έναν τσιγάρο (ο άλλος της παρέας είχε αλλάξει 3 χρώματα :lol: ), του ξεκαθάρισα ότι δεν, αλλά κάτσαμε και πιάσαμε κουβέντα, γιατί μεγάλη η αναμονή για το καράβι... συμφώνησε ότι η εικόνα Κοντσίτα μάλλον ζημιά κάνει.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια καούρα γενικά με τα δικαιώματα των συνανθρώπων μας που θέλουν να το δουν αλλιώς το ζήτημα, γιατί να φάω τη διαφορετικότητα με το ζόρι, γιατί να χτυπήσω παλαμάκια με το ζορι.... Δεν θα ήταν γελοίο να είχαμε "μουαρεσεινατονσφυριζωαποπισω (ενεργητικά και ετεροφυλόφιλα) parade"... χάνουμε λίγο το μέτρο νομίζω.

Τι με νοιάζει εμένα γλυκό μου αγόρι/κορίτσι/ουδέτερο τι σκ@τα θες να είσαι, και άμα σε προσβάλλει ο καθορισμός του φύλου... Άντε να βγούμε αύριο και να λέμε όχι στην ομάδα αίματος Β+, όχι στο χρώμα οφθαλμών καστανό πχ και ότι του καπνίσει του καθένα...
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Dimitris_P έγραψε:Να μπει το default εννοούσα, δηλαδή κανένα :lol:

Αν έχεις παρατηρητικότητα φαίνεται η κόκκινη γραμμούλα κάτω από τη βόμβα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By otso
#451193 31χρονος θετός πατέρας σκότωσε την 18 μηνών κόρη του επειδή ήταν «δύσκολο παιδί»
Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Μάιο του 2016 στην οικία του Scully-Hicks και του συζύγου του, σε προάστιο του Κάρντιφ.
http://www.lifo.gr/now/world/167549

Κακιά μάνα
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#451230 Κρήτη: Νεκρό βρέφος μετά από καβγά των γονιών του

Κακός πατέρας
Άβαταρ μέλους
By otso
#451235 Σε μενα δεν πιανει αγαπητε.
Δεν πιστευω οτι υπαρχει πατρικο ενστικτο , Ποσό δε μητρικό ενστικτο σε ανθρωπινα οντα που κρεμεται παπαρι μπροστα .
Λεσβιες μπορουν να αναθρεψουν βρεφη .
Πουστιδοι οχι. :s_no
Άβαταρ μέλους
By red_monster
otso έγραψε:Σε μενα δεν πιανει αγαπητε.
Δεν πιστευω οτι υπαρχει πατρικο ενστικτο , Ποσό δε μητρικό ενστικτο σε ανθρωπινα οντα που κρεμεται παπαρι μπροστα .
Λεσβιες μπορουν να αναθρεψουν βρεφη .
Πουστιδοι οχι. :s_no

Το λες από προσωπική εμπειρία ? :hmmm: