Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#44909 Ας προσπαθησουμε ολοι να κανουμε λιγο πιο γνωστο το παρον φορουμ , γιατι σε λιγο θα μεινουμε οι ιδιοι κ οι ιδιοι κ θα συζηταμε τα ιδια πραγματα. Ειμαστε καπου 500 μελη εδω μεσα τωρα , απο εναν φιλο η ξαδερφο να φερουμε στο φορουμ , αυτο μεγαλωνει , διπλασιαζεται η κοινοτητα, ακουγονται νεες αποψεις , βγαινουν νεα φυντανια..

Υ.Γ
Για το κραξιμο που εχετε ριξει ορισμενοι στον Αλεξανδρο (δεν γνωριζω πολλα απο πληροφορικη κ απο i.p και πως αποδεικνυονται ολα αυτα που τον κατηγορειτε) , με τον οποιο π.χ κομματικα απεχουμε πολυ , δεν μπορω να μην του αναγνωρισω οτι ειναι ενας αξιολογος συνομιλητης , με τον οποιο χαιρομαι να συζηταω κ πολλες φορες να διαφωνω..
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Chris έγραψε:Και πέρα από αυτά τα απαραίτητα για την επιβίωση, φαντάζομαι ο μπαμπάς . θα θέλει να δει το "παιδί" του να μεγαλώνει, να πετυχαίνει, να κάνει όνομα, γιατί όχι, αφού υπάρχει η βάση.

+1. Απο την αρχή γράφτηκε ότι ναι φτιάχτηκε καινούργιο φόρουμ αλλά καλό θα ήταν να αναπτυχθεί σε ότι καλύτερο γίνεται. Και αυτό γιατί απαιτείται κόπος (κυρίως απο τον Admin-Γρηγόρη).

Και εγώ πριν ενα μηνα θεωρούσα λάθος να ασχολούμαστε με τα του 4tf αλλά οσο προχωράει ο καιρός εμφανίζονται νέα δεδομένα (αυτά που ανέφερε πιο πριν ο .) για την κατάσταση του άλλου που προκαλούν θυμό,αηδία και κοροιδία προς όλους μας αλλά και κυρίως τους Θεσσαλονικείς. :thumbsdown:

Επίσης, δεν είναι κάτι τρομερό να καταλάβει κανείς τις αντιστοιχίες προσώπων εδώ και εκεί. :rtfm: Μόνο σε αυτό εδώ το topic εχουν γραφτεί ονόματα και nicknames αρκετά για να καταλάβει οποιοσδήποτε εχει μια γνώση των μελών μας.
Θα εκτιμούσα μια ειλικρινή άποψη απο τον γνωστό-άγνωστο καθώς και μια live παρουσία σε συνάντηση αλλά μάλλον είναι too much. :s_dunno
Just my 2 cents. :)

PS : To topic παραμένει ανοιχτό για να συζητιέται ΕΔΩ και μόνο ΕΔΩ οτιδήποτε πρόβλημα μπορεί να υπάρχει με το 4tf και να μένουν τα υπόλοιπα topic καθαρά. Επιπλέον, έτσι δεν δημιουργούνται πηγαδάκια,gossip και θεωρίες συνομωσίας.
Άβαταρ μέλους
By g47
#44920 O hi-fi παει για δευτερο ban νομιζω.
Σου λενε οι mods, δε γινεται να διαβαστουν τα pm, οχι εσυ, επιμονη μπορουν. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By IKE
spyros.s έγραψε:Ειλικρινά απορώ για πολλοστή φορά αναφορικά με τον λόγο ύπαρξης του σχετικού τοπικού.
Οι περισσότεροι από εμάς έγραφαν για χρόνια στο 4τφ και για διάφορους λόγους επέλεξαν να μην το κάνουν πάλι!
Σεβαστό! Γιατί όμως πρέπει να τους μνημονεύετε συνέχεια και να προκαλούνται ίντριγκες και εντάσεις ανάμεσα μας;
Ο καθένας ας γράφει όπου θέλει και τέλος! Καλή τύχη στην κάθε προσπάθεια, καλή συνέχεια σε όλους, υγεία ευτυχία και όλα καλά!
Άφήστε τους ανθρώπους στην ησυχία τους και ας συνεχίσετε εδώ την ομολογουμένως αξιόλογη δουλειά!

Εγώ απορώ για πολλοστή φορά γιατί ανοίγεις αυτό το τόπικ εφόσον δεν βλέπεις λόγο ύπαρξης. Εμείς είμαστε κατίνες και τσόκαρα και μας αρέσει να κουτσομπολεύουμε, εσύ είσαι μεγαλύτερη κατίνα και μπαίνεις για να μας θυμήσεις ότι δεν σε ενδιαφέρει?

ΥΓ για την διάδοση του φόρουμζ, θα πρότεινα να φτιαχτουν κάποια πολύ απλά μπανεράκια και ο καθένας μας θα τα προωθήσει όπου μπορεί. Νομίζω ετοιμάζεται ένα λογότυπο, φαντάζομαι αμμέσως μετά μπορεί να γίνει εύκολα κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
By IKE
g47 έγραψε:O hi-fi παει για δευτερο ban νομιζω.
Σου λενε οι mods, δε γινεται να διαβαστουν τα pm, οχι εσυ, επιμονη μπορουν. :adminpower:

Όποιος έχει πρόσβαση στη βάση του phpbb τα βλέπει τα πμ απευθείας, δε χρειάζεται καν ιδιαίτερη προσπάθεια.
Άβαταρ μέλους
By g47
IKE έγραψε:
g47 έγραψε:O hi-fi παει για δευτερο ban νομιζω.

Όποιος έχει πρόσβαση στη βάση του phpbb τα βλέπει τα πμ απευθείας, δε χρειάζεται καν ιδιαίτερη προσπάθεια.

Δεν ειμαι χακορ, οποτε δεν το γνωριζω.
Αλλα αφου λεει ο AEA4TF οτι δεν μπορουν τεχνικα, τον πιστευω.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#44942 Τωρα θα γινω σπασαρχιδης, αλλα αναρωτιεμαι ΤΙ εξυπηρετει ολο αυτο το κυνηγι μαγισσων που διαβαζω στις τελευταιες σελιδες.
Ξερουμε ποιοι καναν την παπια στο 4tf και ξερουμε ποιοι χοροπηδαγαν πανω κατω λες και ειχαν bilstein κιτρινο στον πωπο τους οταν αλλαξαν οι mod. :shifty: Περασμενα ναι, ξεχασμενα οχι. :rtfm: Απο κει και περα το να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να βγει ο RZ στο τηλεφωνο για να μπορεσουμε ολοι οι υπολοιποι να τον κραξουμε (γιατι ειμαι σιγουρος οτι αυτο θελουμε κατα βαθος) ειναι μικροψυχο και τζαμπαμαγκιες εκ του ασφαλους (σαν αυτη που βλεπαμε στο 4tf και μας γυρνουσαν τα αντερα).
Δεν θελω να κλεισει το τοπικο γιατι μπορει να γινουν ωραιες κουβεντες πανω στα λαθη που εγιναν στο παρελθον ετσι ωστε να τα αποφυγουμε εδω.
Και οσον αφορα τους αλλους, δεν με απασχολει καν.Εχουν διαγραφει απο bookmark , τους επισκεπτομαι μονο και μονο επειδη ερχονται στην επιφανεια μεσα απο αυτο το τοπικο και απ οτι βλεπω εχουν μεινει 3* και ο κουκος (οχι ο δικος μας, ο κανονικος :lol: ) εκει μεσα.Και αυτο τους αξιζει στην τελικη. Εδω ειναι ολοι αυτοι που θελω να διαβαζω και να κανω πλακα μαζι τους.

* Συγκινητικη η προσπαθεια καποιον να συντηρησουν πιο νεκρα και απο το ΚΟΔΗΣΟ θεματα, π.χ. F1 :roll: Tι να γινει, πρεπει να κρατηθουν και οι ισορροπιες.

** Οπως ειπε και ο Admin ( :inlove: :inlove: :inlove: ) ειναι πολυ νωρις ακομα για να κρινουμε το νεο φορουμ. Εγω παντως βλεπω ορεξη απο τα παιδια που το τρεχουνε και ενεργη συμμετοχη αλλων που δεν ηθελαν/ηξεραν / μπορουσαν στο παλιο (πχ ΙΚΕς).
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
IKE έγραψε:
spyros.s έγραψε:Ειλικρινά απορώ για πολλοστή φορά αναφορικά με τον λόγο ύπαρξης του σχετικού τοπικού.
Οι περισσότεροι από εμάς έγραφαν για χρόνια στο 4τφ και για διάφορους λόγους επέλεξαν να μην το κάνουν πάλι!
Σεβαστό! Γιατί όμως πρέπει να τους μνημονεύετε συνέχεια και να προκαλούνται ίντριγκες και εντάσεις ανάμεσα μας;
Ο καθένας ας γράφει όπου θέλει και τέλος! Καλή τύχη στην κάθε προσπάθεια, καλή συνέχεια σε όλους, υγεία ευτυχία και όλα καλά!
Άφήστε τους ανθρώπους στην ησυχία τους και ας συνεχίσετε εδώ την ομολογουμένως αξιόλογη δουλειά!

Εγώ απορώ για πολλοστή φορά γιατί ανοίγεις αυτό το τόπικ εφόσον δεν βλέπεις λόγο ύπαρξης. Εμείς είμαστε κατίνες και τσόκαρα και μας αρέσει να κουτσομπολεύουμε, εσύ είσαι μεγαλύτερη κατίνα και μπαίνεις για να μας θυμήσεις ότι δεν σε ενδιαφέρει?

ΥΓ για την διάδοση του φόρουμζ, θα πρότεινα να φτιαχτουν κάποια πολύ απλά μπανεράκια και ο καθένας μας θα τα προωθήσει όπου μπορεί. Νομίζω ετοιμάζεται ένα λογότυπο, φαντάζομαι αμμέσως μετά μπορεί να γίνει εύκολα κάτι τέτοιο.

Τους χαρακτηρισμούς κατίνες και τσόκαρα κράτα τους για την πάρτη σου και σίγουρα όχι για μένα που δεν με ξέρεις! Δεν έχουν γραφτεί ποτέ από μένα τέτοια πράγματα για μέλη του φόρουμ οπότε μην μου τα καταλογίζεις!!!
Αν άλλωστε θεωρούσα ότι όσα γράφτηκαν για το 4τφ και κατ' επέκταση για το περιοδικό ήταν αβάσιμα τότε δεν θα ήμουν εδώ αλλά εκεί!
Η γραφή μου είναι συμβουλευτική και έχει εκφραστεί τόσο με posts όσο και με pm's ακόμα και στον .! Αυτό έκανα λοιπόν: πρότεινα στα μέλη να μην ασχοληθούν ξανά αφού το εδώ φόρουμ πάει μια χαρά! Χαλάρωσε λοιπόν και μην πετιέσαι για καυγά...
Άβαταρ μέλους
By corsair
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αυτό το topic λειτουργεί ως υπενθύμιση να ρίχνουμε καμιά ματιά και από εκεί.

η αληθεια ειναι πως οταν θες να δεις γραφικους χρηστες και mods, 4Τ is the place to be... :lol: Μπαινω πολυ σπάνια, μονο οταν μου πετάξουν κανα λινκ για να δω τα τραγελαφικα τους...

Πλεον εχουν γινει το defencenet της αυτοκινησης... :lol:
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
bill33 έγραψε:Eχει σβηστεί και το θέμα για την κίνηση προς νέο φόρουμ ή εγώ δεν το βρίσκω;

ουτε γω το βρηκα, το φαγε η μαρμαγκα...

αφου το ειπαν, απαγορευονται οι διαφημισεις :protest:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#45131 Πω πω γκρίνια και μιζέρια...

Κλειδωστε το να τελειώνουμε. Σαν τις κατινες ρε πστ μου. :protest:
(+1 και στον nass και στους υπόλοιπους)
Άβαταρ μέλους
By spiros
#45133 ειμαστε κατινες, αλλα δεν υποχρεωνουμε κανεναν να διαβαζει το παρον θεμα :rtfm:

αντε, ματακηδες! :lol: