Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Dimsabas έγραψε:Καλά ρε Ντιμ, δε θα σχολιάσεις τίποτα για το test drive;
Επίσης, έχεις φίλους με Πλειάδες;

τι να σχολιασω ρε Σαμπα,τα ειπε ο Νικος.
Τον κανω παρεα,γιατι εκτος από το Σουμπαρου,εχει μια 997 s με κεραμικα,chrono,ένα ΕΒΟ 6 αγωνιστικο,ενα westfield με μοτερ από cbr 900 rr.
περασαν από τα χερια του και 8αρι σαν το δικο μου,9αρι, 2 διαφορετικα μανιουαλ Χαρια,και Μακινεν.
Φυσικα δεν μπορει ουτε αυτος να ξερει τοσα πολλα σαν το Γρηγορη και τους δημοσιογράφους.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#449704 Αμάν, αυτή είναι συλλογή...
Να την πω την αμαρτία μου; Για να έχουν περάσει τόσα θηρία από τα χέρια του και να κυκλοφορεί με το STi, πάει να πει ότι "κάτι" του βρίσκει του έρμου. Μπορεί (υποθετικά μιλάω, αφού δεν έχω εμπειρία από φτερούγες) να χάνει κάτι ελάχιστο στην οριακή οδήγηση αλλά να κερδίζει πολύ περισσότερο στην καθημερινή χρήση, οπότε τελικά να είναι πιο σωστό για κύριο αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Dimsabas έγραψε:Αμάν, αυτή είναι συλλογή...
Να την πω την αμαρτία μου; Για να έχουν περάσει τόσα θηρία από τα χέρια του και να κυκλοφορεί με το STi, πάει να πει ότι "κάτι" του βρίσκει του έρμου. Μπορεί (υποθετικά μιλάω, αφού δεν έχω εμπειρία από φτερούγες) να χάνει κάτι ελάχιστο στην οριακή οδήγηση αλλά να κερδίζει πολύ περισσότερο στην καθημερινή χρήση, οπότε τελικά να είναι πιο σωστό για κύριο αυτοκίνητο.

εχει και εμπορια αυτοκινητων,οποτε το γιατι εχει τωρα σουμπαρου μπορει να μην εχει να κανει,με καθαρα οδηγικους λογους.
Τα συμπερασματα του για τα σκουμπι vs ΕΒΟ vs 911 είναι αυτά που σας εχω αναφερει και εγω εδώ μεσα.
βεβαια δεν μπορει να ξερει σαν τους δημοσιογράφους τοσα πολλα,αλλα κατι θα εχει καταλαβει και αυτος μετα από 15 χρονια με πανω από 10 αυτοκίνητα δικα του από 350-600 αλογα.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#449711 Δεν ξέρω γιατί αναφέρεσαι στους δημοσιογράφους. Τα περιοδικά έβγαζαν πάντα τα EVO πιο οδηγοκεντρικά από τα Subaru. Στη χειρότερη περίπτωση, το STi να πλησίαζε.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:

Τον κανω παρεα,γιατι εκτος από το Σουμπαρου,εχει μια 997 s με κεραμικα,chrono,ένα ΕΒΟ 6 αγωνιστικο,ενα westfield με μοτερ από cbr 900 rr.
περασαν από τα χερια του και 8αρι σαν το δικο μου,9αρι, 2 διαφορετικα μανιουαλ Χαρια,και Μακινεν.
Φυσικα δεν μπορει ουτε αυτος να ξερει τοσα πολλα σαν το Γρηγορη και τους δημοσιογράφους.

Καλά όλα αυτά, αλλά γιατί να έχει δύο διαφορετικά manual 10αρια? Φάση μόνο-ζυγό?

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Dimsabas έγραψε:Δεν ξέρω γιατί αναφέρεσαι στους δημοσιογράφους. Τα περιοδικά έβγαζαν πάντα τα EVO πιο οδηγοκεντρικά από τα Subaru. Στη χειρότερη περίπτωση, το STi να πλησίαζε.

:(
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:Καλά όλα αυτά, αλλά γιατί να έχει δύο διαφορετικά manual 10αρια? Φάση μόνο-ζυγό?

ειχε ένα αυτος,και άλλο ένα ο αδελφος του.Οπως και ο αδελφος του τωρα εχεικαι αυτος μια 997 s με gt3 look.
Tα παιρνουν δυο δυο μαζι. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:Ας τελειώσουμε με τα κλισέ των δοκιμών:
Ποιότητα? Δεν έχει.
Άνεση? Δεν έχει.
Εξοπλισμό? Δεν έχει.
Οικονομία? Δεν έχει.
Σε νοιάζει? Όχι.

Γιατί?

Ε γιατί είναι ΟΠΛΟ. Αυτό. Τέλος.-

Είναι το όνειρο του πραγματικού petrolhead.

Εικόνα
https://www.car.gr/4922457-bmw-335-turbo

Με ευχαριστείς άλλη φορά.
Δεν είναι για σένα ούτε τα Evo, ούτε τα Subaru. :iconcool:
Δεν θα κάτσω να εξηγήσω τους λόγους που αφορούν εσένα δημοσίως, αλλά τυγχάνει να είμαστε οι παλαιότεροι γνωστοί φίλοι εδώ μέσα. 11 και πάμε στα 12 έτη.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#450144 +1
Αν και θεωρώ λίγο πιο λογική επιλογή την παρακάτω

https://www.car.gr/10883668-bmw-335-i-5
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#450152 Σωστό.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#450154 Λες και το πρόβλημα είναι ο φπ σε ένα τέτοιο αμάξι.
Βασικά, ο δυνητικός αγοραστής ενός τέτοιου αμαξιού, δεν νομίζω πως βλέπει κάποιο πρόβλημα σ' αυτό.
Άβαταρ μέλους
By nikos
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:Ας τελειώσουμε με τα κλισέ των δοκιμών:
Ποιότητα? Δεν έχει.
Άνεση? Δεν έχει.
Εξοπλισμό? Δεν έχει.
Οικονομία? Δεν έχει.
Σε νοιάζει? Όχι.

Γιατί?

Ε γιατί είναι ΟΠΛΟ. Αυτό. Τέλος.-

Είναι το όνειρο του πραγματικού petrolhead.

Εικόνα
https://www.car.gr/4922457-bmw-335-turbo

Δεν θα κάτσω να εξηγήσω τους λόγους που αφορούν εσένα δημοσίως, αλλά τυγχάνει να είμαστε οι παλαιότεροι γνωστοί φίλοι εδώ μέσα. 11 και πάμε στα 12 έτη.
EDDIE_147 έγραψε:+1
Αν και θεωρώ λίγο πιο λογική επιλογή την παρακάτω

https://www.car.gr/10883668-bmw-335-i-5
Εδω γλυτωνεις 5.000 ποσο ειναι ο φορος πολυτελειας?

.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:https://www.car.gr/4922457-bmw-335-turbo

Γειά σου ρε Γιάννη, με συγκίνησες. :inlove:

Όμως χρωστάω καφέ και συζήτηση για να σου εξηγήσω τη σκέψη και προσέγγιση του όλου εγχειρήματος.

BMW είχα, ειδικά αυτό το σασί, ας δούμε τώρα κάτι άλλο λιγότερο all round. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
dimviii έγραψε:

To oτι στην συλλογη του μεταξυ αλλων εχει και γρηγορο "σκαραβαιο" :lol: δεν λεει τιποτα φυσικα... :whistlink:

Αυτο που εχει σημασια ειναι να τρολλαρουμε τον Γρηγορη, επειδη δεν συμφωνει με τα οπαδικα λεγομενα σου... :thumbsup: