Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#449568 Τωωωωωωωωωωρα; :whistlink:

Τι ξελαρυγγιαζομαι ηθελα να ξερα. :(

https://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?p=404039#p404039
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#449586 Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω το κόλλημα μερικών.
Ίσως θα έπρεπε απλά να αποφεύγω τέτοια θέματα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#449596 Κι εγώ το ίδιο, όπως και βρίσκω ενδιαφέρουσες τις αντιδράσεις (γέλια) κλπ.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#449605 Φαντάζομαι αστυνομικό δελτίο "στην ληστεία συμμετείχαν 2 άνδρες 1 γυναίκα και 1 ουδέτερο", "τα θύματα της τρομοκρατική επίθεσης ήταν 20 άνδρες, 13 γυναίκες, 8 ουδέτερα και 4 παιδιά"

Λύκειο ουδετέρων;

Ουδέτερες φυλακές;

Τουαλέτες ουδετέρων;

Ουδετερολόγος;

νταξ δεν λέω φάση έχει, αλλά εμένα άλλο με καίει...στο Αγ. Όρος θα μπαίνουν; :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#449679 Εδώ τους είδαμε πρωθυπουργους, τι δάσκαλοι τώρα...
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#449683 Άλλο πράγμα ο σεξουαλικός προσανατολισμός, άλλο οι διαταραχές του φύλου. Μια χαρά δάσκαλος για το παιδί σου μπορεί να είναι ένας γκέι, όπως και μια χαρά γονιός.

Στην περίπτωση του Jason Αντιγόνη πάντως, μου φαίνεται.... διαταραγμένος γενικά :P
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#449705 Στο σχολείο μου έχουμε δάσκαλο με πειραγμένα μίγματα. Κανένα πρόβλημα. Άλλωστε, είναι κύριος και δεν προκαλεί.
Σε άλλο σχολείο, παλιότερα, είχαμε κραγμένη περίπτωση.

Όσο για το Αντιγόνη, εγώ ταυτίζομαι λίγο: είμαι διχασμένος, δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.
Άβαταρ μέλους
By teddx
#449743 Αν δεν θελει να προσδιοριζεται ουτε αρσενικο ουτε θηλυκό τοτε θα πρεπει να και το ονοματα του να εχουν ουδετερο προσανατολισμο δηλαδη να κανει Ιασωνο-Αντιγονο.
Το προβλημα που εχει δεν ειναι μονο στο σεξουαλικο του προσατολισμο αλλα στο εθνικο ή οπως αλλιως μπορεις να το αυτο. Γιατι το αναγραφομενο ονομα θα πρεπει να ειναι ιασωνας ή τζεισον και οχι jason.

< Smart ultra >
Άβαταρ μέλους
By otso
#449749 Μωρε να τον πηγαινα για κανα 2 μερονυχτα πανω στα κοπαδια στον Ελικωνα στους πακιστανους τσοπανους να δεις τι χαρουμενη Κλυταιμνήστρα θα γυριζε.
Αφου οπως εχει πει και τον παιρνει και τον δινει , στις μερες μας τους λεγαμε μπινεδες και ηταν το χειροτερο ειδος ανθρωπου.
Γι αυτο και εχει μεινει σαν βρισια.