Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#449347 Εχθές το βράδυ ήταν το trick or treat... Μου άρεσε πολύ η φάση με τα τόσα πιτσιρίκια της γειτονιάς που σκάσανε μύτη.
Είχαμε στήσει στην αυλή το σκηνικό, κολοκύθες σκαλισμενες με κεράκια και κάτι άλλα διακοσμητικά οπότε το πιάσανε το μήνυμα, είμαστε και καινούργιοι στη γειτονιά οπότε έπαιζε αναγνωριστικη...
Είναι φάση ανάλογη με τα κάλαντα όπως τα θυμάμαι μικρός, με τη μόνη αλλά ουσιαστική διαφορά ότι δε δίνεις λεφτά αλλά γλυκάκια... Περα από τα κλασικά marshmallows, Είχε φτιάξει η γυναίκα μου κάτι cupcakes για την περίσταση ωραία διακοσμημενα ( είναι πολύ καλή σε αυτό, food art)... Και τρελαινόταν τα πιτσιρίκια... Τόσο ενθουσιασμό στα μικρά ματάκια τους σπάνια βλέπεις, και σίγουρα όχι όταν δίνεις χρήματα.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#449353 Το trick or treat δεν με ενθουσιάζει, αλλά οι διακοσμήσεις στις προσόψεις μπορούν να ειναι πολυ ωραία φάση.

Επίσης τα Halloween parties μπορούν να ειναι ακόμα καλύτερη φάση
Άβαταρ μέλους
By otso
#449356 ειδικα αν πας ντυμενος μουσουλμανος με ενα σακίδιο. Το κακο ειναι οτι ο κιλο προσαρμοζεται . της μοδος ειναι τωρα να φερνεις τη ηθη και εθιμα της χωρας σου και τουσ δικους σου νομους και να απαιτεις να γινουν σεβαστα .
Λοιπον κιλο να απαιτησεις ορθοδοξη εκκλησια στην γειτονια σου , να κυκλοφορατε με φουστανελες , απο τις 7 το πρωι μεγαφωνο να παιζει την λειτουργια εξω απο το σπιτι στην διαπασων να ακουνε οι αιρετικοι και ο καταλογος δεν εχει τελειωμο.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
edmond έγραψε:Μ' αρέσει που αύριο κάθομαι και έτσι τρέχει ενα πσκ, που όμως λόγω ελαφράς ιγμορίτιδας θα περάσει λιγάκι πιο...σπιτικά. Και αυτό δεν μπορώ να πω οτι μ' αρέσει.

Δεν μ' αρέσει που αναγκαστικά το sprinter πήρε 4,6t φορτίο -με ωφέλιμο 1,9t- και η εργοδοσία μου είπε να πάω το εμπόρευμα στον πελάτη, σε μια απόσταση πρπ 30χλμ. Όοοοοτι και να τους είπα περι ασφάλειας, αφαίρεση διπλώματος, άδειας κλπ. πήγε στον βρόντο. "Πήγαινε με 40 και φύγε πολύ νωρίς το πρωί" ήταν οι οδηγίες τους... :thumbsdown: Δρομολόγιο του τρόμου φάση. Ανταποκρίθηκε καλύτερα απ' όσο περίμενα βέβαια το δόλιο, αλλά τι να το κάνεις.

Οι 4,6t είναι ωφέλιμο φορτηγού :dizzy:
Για να πω την αλήθεια, βρίσκω το νούμερο αρκετά υπερβολικό, ήταν σίγουρο τόσο?

Τι μυαλά κυκλοφορούν ρε πούστη μου :vava: :vava:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#449400 Οι 4,6t είναι -εν προκειμένω- το μεικτό του φορτηγού, όπως και στα περισσότερα της κλάσης του.
Γνωρίζω επ' ακριβώς το ζυγολόγιο, μιας και ξέρω το βάρος της μονάδας(μέτρα) των προιόντων.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#449456 Τα περισσότερα της κλάσης του παίζουν στα 3.500kg μικτά με απόβαρο τα 2.400kg και ωφέλιμο τα 1.100kg

Άρα στα 4.600kg μιλάμε για φορτίο της τάξης των 2.200kg ήτοι 100% πάνω από το επιτρεπόμενο. Για φυλακή μεν, πιο λογικό δε.

Παρόλα αυτά, συνεχίζω να αμφιβάλω ακόμα και για τους 2,2t φορτίο.... :oops:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#449489 Προχθες (bridging day) και χθες δεν ήταν; Ψέμματα μου έλεγαν οι άτιμοι; :lol:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#449501 Μου είπαν κάτι φίλοι από Γερμανία ότι θα έχουν αργία χθες, 500χρόνια από την Μεταρρύθμιση ή κάτι τέτοιο?

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
edmond έγραψε:Οι 4,6t είναι -εν προκειμένω- το μεικτό του φορτηγού, όπως και στα περισσότερα της κλάσης του.
Γνωρίζω επ' ακριβώς το ζυγολόγιο, μιας και ξέρω το βάρος της μονάδας(μέτρα) των προιόντων.

χαλκος υποθετω?
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
PeterPan έγραψε:Μου αρέσει που χθες κ σήμερα έχουμε αργία :thumbsup:
Λιώωωωνω επιτέλους!

Εμας μόνο σήμερα είχανε αργία (άλλο που εγω δούλευα)
Άντε θα βγάλουμε και δουλευταράδες τους Αυστριακούς :-)
Άβαταρ μέλους
By edmond
red_monster έγραψε:Τα περισσότερα της κλάσης του παίζουν στα 3.500kg μικτά με απόβαρο τα 2.400kg και ωφέλιμο τα 1.100kg

Sprinter 413cdi. Όπου 4 βλέπε μεικτό 4.600. Με διπλά λάστιχα πίσω.

dimviii έγραψε:χαλκος υποθετω?

Λάστιχα ποτίσματος. Απο αυτά που έχει ο καθένας μας στην αυλή-μπαλκόνι του και ξεπλένει, ποτίζει κλπ. Συσκευασμένα σε κουλούρες των 15-20-25-50 μέτρων. Εκατοντάδες κουλούρες...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#450064 Δε μαρεσε που σε αμάξοχαζοκουβεντα με ενα συνάδελφο ήρθε από σπόντα για κάποιο γνωστό (όχι δικο του) που δίνει το παρακάτω
https://www.willhaben.at/iad/gebrauchtw ... 219014178/
Και απέναντι σε κάθε λογική κάθομαι και τη χαζεύω την αγγελία ξανα και ξανά..... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#450079 Θα σε ενημερωσω για την Remus ελπιζω συντομα. Το εχει συναδελφος, αν θες πληροφοριες μπορει και να μας γραψει κατι.Δεν ξερω πως ειναι το αυτοματο του βέβαια αλλα το χειροκινητο του για χρηση εντος πολης ειναι λιγο καπως αποτομο. Ο συμπλεκτης του δλδ.

< >