Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
socratesn έγραψε:Ναι..Συνηθως επαιρνα μια παρομοια χωρις το κατω μερος(σταματουσε δηλαδη εκει που φαινονται τα φερμουαρ δεξια) και ουτε καν μου τη ζυγιζαν,αλλα εχω δει κοσμο με σχετικα μεγαλυτερες κ ειπα μηπως πειραματιζομουν κ εγω..

Κοιτα , νομιζω εισαι στο οριο οσον αφορα το μεγεθος , ισως κ να το ξεπερνας λιγουλακι. Φροντισε τουλαχιστον να μην ζυγιζει >9-10 kg.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
giannik1977 έγραψε:
socratesn έγραψε:Ναι..Συνηθως επαιρνα μια παρομοια χωρις το κατω μερος(σταματουσε δηλαδη εκει που φαινονται τα φερμουαρ δεξια) και ουτε καν μου τη ζυγιζαν,αλλα εχω δει κοσμο με σχετικα μεγαλυτερες κ ειπα μηπως πειραματιζομουν κ εγω..

Κοιτα , νομιζω εισαι στο οριο οσον αφορα το μεγεθος , ισως κ να το ξεπερνας λιγουλακι. Φροντισε τουλαχιστον να μην ζυγιζει >9-10 kg.

:) Το ξερω οτι και απο μεγεθος και απο βαρος θα ειμαι οριακα,γ αυτο ρωτησα μηπως εχει ταξιδεψει κανενας με κατι παρομοιο,
Εναλλακτικα θα μ αφηναν με μικροτερο σακο + ενα Backpack χαμηλου βαρους οπως εχουν αντιστοιχα οι γυναικες την τσαντα τους?
edit,το δευτερο θα κανω : αναφερει στο site : Ένας επιβάτης που έχει αγοράσει ένα GoLight εισιτήριο, έχει τη δυνατότητα μεταφοράς μίας χειραποσκευής βάρους έως 8 kg δωρεάν και μίας βοηθητικής χειραποσκευής ή ενός φορητού υπολογιστή.
Τελευταία επεξεργασία από socratesn και 28 Νοέμ 2014, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By gianik
#44938 Ετσι ναι..Και εγω μεθαυριο που ταξιδευω θα εχω χειραποσκευη κ τσαντα πλατης. Το εχω κανει πολλες φορες.
Άβαταρ μέλους
By nass
#44946 Πάντως εγώ που δεν έχω εμφανιστεί ποτέ σε desk της Α3 (κλείσιμο εισιτηρίων GoLight εννοείται και check-in μέσω Internet) ταξιδεύω πάντα με ένα backpack και μία κανονική χειραποσκευή αεροπλάνου, εμφανίζομαι κατευθείαν στο Gate και ποτέ κανείς δεν έχει ασχοληθεί μαζί μου
Άβαταρ μέλους
By socratesn
nass έγραψε:Πάντως εγώ που δεν έχω εμφανιστεί ποτέ σε desk της Α3 (κλείσιμο εισιτηρίων GoLight εννοείται και check-in μέσω Internet) ταξιδεύω πάντα με ένα backpack και μία κανονική χειραποσκευή αεροπλάνου, εμφανίζομαι κατευθείαν στο Gate και ποτέ κανείς δεν έχει ασχοληθεί μαζί μου

Ισχυει αυτο.Κανενας δεν ασχολειται ειναι η αληθεια.Οσο περισσοτερο ταξιδευω,τοσο λιγοτερο αγχωνομαι για τετοια τυπικα θεματα (βαρος,διαστασεις βαλιτσας κλπ) και ειπα μηπως τωρα κουβαλησω κατι παραπανω,αλλα καλυτερα να παραμεινω σε νορμαλ πλαισια μην επιβαρυνω και τον χωρο των συνεπιβατων.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#44952 Αυτο το τελευταιο που εγραψες εκτιματε πολυ να το ξερεις και ειναι σπανιο ανα τον κοσμο σε μεγαλυτερο ή μικροτερο βαθμο.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By socratesn
mirage έγραψε:Αυτο το τελευταιο που εγραψες εκτιματε πολυ να το ξερεις και ειναι σπανιο ανα τον κοσμο σε μεγαλυτερο ή μικροτερο βαθμο.

Sent from Corsair's brick

Το ξερω,επειδη εχει τυχει κ εγω να ''τα παρω'' με κοσμο που κουβαλαει κατι τερατα και μετα κανει και θεμα που δε χωρανε :thumbsdown: .
Σιγουρα δε θ αγχωθω για τα 10 αντι για 8 κιλα,αλλα δε θα απαιτησω να κουβαλησω και 15 κιλα σε σακο χωρις να πληρωσω. :s_no
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#45254 Το βάρος είναι μικρότερο θέμα (από την οπτική του επιβάτη). Το σημαντικό είναι η μεγάλη να χωράει "κατά μήκος της μικρότερης διάστασης" στο overhead locker (δεν ξέρω πως να το γράψω, να μπορείς να τη βάλεις καθ' ύψος και να μην την ξαπλώσεις πιάνοντας 1.5 χώρο), και η μικρή κάτω από το μπροστινό κάθισμα. Και φυσικά να τη βάλεις κάτω από το μπροστινό κάθισμα :lol:

Μου έχουν τύχει πάντως και περιπτώσεις που στο gate έκαναν έλεγχο βάρους χειραποσκευών σε όλους, και έπαιζε κλάμα φυσικά :vava:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#45337 Εχω φαει ητα με transavia, ειχα χειραποσκευη και ψωνια απο duty free (μια πλαστικη τσαντα με ενα φουτερ, την φωτογραφικη και φαγητα και με υποχρεωσαν να κανω τσεκ ιν το back pack.
Μια φοραμου εχει συμβει βεβαια, αν και γενικα χειραποσκευες τερατα τις κοβουν κανονικοτατα στο gate
Άβαταρ μέλους
By mirage
#48906 Μερικές απο την ψαριά του Σαββάτου
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By DAP
#48919 ^^
Γιατι αυτα της AIR INDIA εχουν διαφορετικο βαψιμο; Μηπως καποιο απο αυτα ανηκει σε καποια συνεργαζομενη εταιρεια;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#48928 Ίδιο βάψιμο έχουν απλά στα 787 η Boeing δεν επέτρεπε μέχρι πρόσφατα, αν δεν κάνω λάθος, το βάψιμο των καλυμάτων των κινητήρων πέρα απο το άσπρο ή γκρί για λόγους απόδοσης με βάση τα όσα γραφόταν. Αυτό βέβαια έχει σπάσει πλέον αφού η British airways έχει μπλέ καλύματα.
Αν ήταν τσαρτεριά ή wet lease τότε το πιο πιθανό θα ήταν το αεροπλάνο να είναι απλά άσπρο ή με τα σήματα άλλης εταιρείας