Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#44870 Η πλάκα είναι ότι το αμάξι σου είναι ΜΚ6.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#44873 Και τα σχολια (μου) και καλα ειναι κουκουρουκου!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#44874 τελικά τα πάτησες τα φόκους, έκανες απόσβεση?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#44905 Ναι μια χαρα

ενας χρηστης με Φοκους ΣΤ απο club ford έγραψε:Να σας πω και εγω τι επαθα σημερα....
Γυριζα απο την δουλεια Αττικη οδο και πριν τα διοδια τα μεγαλα στο Αεροδρομιο τσουπ απο πισω μου ενας γρηγορος , εκανα ενα γρηγορο ανοιγμα και πιανω αριστερα τσουπ προσπερναει απο δεξια γκαζωμενος. Φιεστα ST , καλο λεω... καλα ακουγοταν , Πλησιαζω πιο κοντα Ford Κακλαμανος ελεγαν τα αυτοκολλητα. Ωπα λεω το δικο μας ειναι.... Μετα τα διοδια ανοιγω επιδεικτικα και απο εκει και περα με γαζωνε σαν ραπτομηχανη ειδικα μολις "εμπαινε" το turbo ? Να σας πω οτι εχω αποθεματα σε τσαι για ολο το Καλοκαιρι πλεον.... Εκανε και εναν σατανικο θορυβο , κολαστηκα Μεγαλη εβδομαδα....
Άβαταρ μέλους
By Chris
#44911 Κοίτα τι έγραψε ένας για μένα

ενας χρηστης με γκαγιάρντο απο club scissor doors greece έγραψε:Να σας πω και εγω τι επαθα σημερα....
Γυριζα απο την δουλεια Αττικη οδο και πριν τα διοδια τα μεγαλα στο Αεροδρομιο τσουπ απο πισω μου ενας γρηγορος , εκανα ενα γρηγορο ανοιγμα και πιανω αριστερα τσουπ προσπερναει απο δεξια γκαζωμενος. Πεζώ 308d , καλο λεω... καλα ακουγοταν , Πλησιαζω πιο κοντα lion hellas ελεγαν τα αυτοκολλητα. Ωπα λεω το δικο μας ειναι.... Μετα τα διοδια ανοιγω επιδεικτικα και απο εκει και περα με γαζωνε σαν ραπτομηχανη ειδικα μολις "εμπαινε" το turbo ? Να σας πω οτι εχω αποθεματα σε τσαι για ολο το Καλοκαιρι πλεον.... Εκανε και εναν σατανικο θορυβο το ντίζελ, κολαστηκα Μεγαλη εβδομαδα.... θα τον δώσω τον κουβά μου, τον έβαλα στο car με 8000 ευρώ

:s_tongue
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#44913 :lol: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#44929 Δλδ για να καταλαβω, Geo δεν εμεινες και πολυ ευχαριστημενος με τον Κακλαμανο?

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#44937 Οχι γιατι εκανε λαθη και δεν τα παραδεχτηκε..Ειναι πολλα γενικα αλλα δεν μπορω να πω παραπανω γιατι στο κλαμπ φορντ πριν 2-3 χρονια ειχε απειλησει με εξωδικα :roll:

Για αυτο τον εκοψα (αφου πηρα καποια σωθηκα του μοτερ στα χερια) και πηγα Καρανικολα που με καλυτερο προγραμματισμο και συννενοηση με Αγγλια ειχαμε βγαλει ενα πολυ καλο αποτελεσμα. Και δεν μιλαω μονο για νουμερα.

Αλλα καπου εκει το μωρο ζητουσε κιβωτιο..και ενα που ειχα βαλει στο ματι εκανε περιπου 4 χιλιαρικα.

Η συνεχεια γνωστη.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Geo f1 έγραψε:Οχι γιατι εκανε λαθη και δεν τα παραδεχτηκε..Ειναι πολλα γενικα αλλα δεν μπορω να πω παραπανω γιατι στο κλαμπ φορντ πριν 2-3 χρονια ειχε απειλησει με εξωδικα :roll:

Για αυτο τον εκοψα (αφου πηρα καποια σωθηκα του μοτερ στα χερια) και πηγα Καρανικολα που με καλυτερο προγραμματισμο και συννενοηση με Αγγλια ειχαμε βγαλει ενα πολυ καλο αποτελεσμα. Και δεν μιλαω μονο για νουμερα.

Αλλα καπου εκει το μωρο ζητουσε κιβωτιο..και ενα που ειχα βαλει στο ματι εκανε περιπου 4 χιλιαρικα.

Η συνεχεια γνωστη.

Κανε υπομονη λιγους μηνες και θα γινω ο συνηγορος σου. Μετα θα τους τα παρεις ολα πισω! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By angelosf
Focusman91 έγραψε:Λοιπον μετα το συμπληρωμα λαδιου ολα καλα. Αποψε το βραδυ ομως, το Φιεστακι, μου εδειξε οτι η μπαταρια του φτανει προς το τελος της... Γυρνωντας σπιτι αφησα ενα φιλο μου, και εσβησα κινητηρα. Ειχα ανοιχτο bluetooth, αλαρμ, φωτα και ειχα ξεχασει ανοιχτο και το καλοριφερ. Ε μετα πηγα να βαλω μπροστα και τρελαθηκε. Βαρεσε συναγερμος, ανοιξαν υαλοκαθαρισηρες κλπ. Ε ηρθε η οδικη βοηθεια κι εβαλε το χερακι της. Με την πρωτη πηρε αλλα το μηνυμα εληφθη. :sorry:

Νομίζω πάνω κάτω μαζί δεν τα είχαμε πάρει τα Fiesta; Η δική μου μπαταρία φαίνεται να βαστάει ακόμη, τον Ιούλιο μετά από 6 μήνες ακινησίας πήρε μπρος με την πρώτη. Χα, για να δούμε πάλι τα χριστούγεννα κάθεται από το καλοκαίρι. Μου έλειψε.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
angelosf έγραψε:
Νομίζω πάνω κάτω μαζί δεν τα είχαμε πάρει τα Fiesta; Η δική μου μπαταρία φαίνεται να βαστάει ακόμη, τον Ιούλιο μετά από 6 μήνες ακινησίας πήρε μπρος με την πρώτη. Χα, για να δούμε πάλι τα χριστούγεννα κάθεται από το καλοκαίρι. Μου έλειψε.
[/quote]

Ναιιι. Ειδες πως περασαν τα χρόνια? :(
Μηπως το χρησιμοποιεις λιγότερο το αυτοκίνητο? Πχ. 4μιση χρόνια εχω φτασει τα 81.200 χλμ.
Θα μπορουσε να κρατησει κανα 2μηνο ακομα, θαρρω αλλά για να μη βρεθούμε προ εκπληξεων την αλλαξαμε την προηγουμενη βδομαδα.
Επομενη αλλαγη αυτη των ελαστικων!!

.
Άβαταρ μέλους
By drdino
angelosf έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Λοιπον μετα το συμπληρωμα λαδιου ολα καλα. Αποψε το βραδυ ομως, το Φιεστακι, μου εδειξε οτι η μπαταρια του φτανει προς το τελος της... Γυρνωντας σπιτι αφησα ενα φιλο μου, και εσβησα κινητηρα. Ειχα ανοιχτο bluetooth, αλαρμ, φωτα και ειχα ξεχασει ανοιχτο και το καλοριφερ. Ε μετα πηγα να βαλω μπροστα και τρελαθηκε. Βαρεσε συναγερμος, ανοιξαν υαλοκαθαρισηρες κλπ. Ε ηρθε η οδικη βοηθεια κι εβαλε το χερακι της. Με την πρωτη πηρε αλλα το μηνυμα εληφθη. :sorry:

6 μήνες χωρίς να πάρει μπροστά ποτέ και με την μπαταρία συνδεδεμένη; Με πλουτώνιο είναι η μπαταρία;
Άβαταρ μέλους
By angelosf
#46105 Ε ναι, έχω τα μισά χιλιόμετρα.
Επίσης τα λάστιχα είναι σε απαράδεκτη κατάσταση, δεν έχει βέβαια νόημα να τα αλλάξω τώρα. Μόνο αν με το καλό αποφασίσω να το φέρω εδώ.

εδιτ: κι όμως κράτησε :lol:
Αν δεν κάνω λάθος μόνο μια φορά το είχε βάλει μπρος ο πατέρας μου.
Τώρα από τον Ιούλιο που ρώτησα δεν το έχει βάλει κανείς μπρος.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Geo f1 έγραψε:http://www.powermag.gr/el/ford-fiesta-23-compressor-302ps-by-ford-kaklamanos.html

Αυτο ηταν το αμαξακι μου πριν τα σπασω με τον 'βελτιωτη' και παω αλλου μετα και γινει ακομα καλυτερο!!

Miss you Baby RS!!

έχω μεγάλη περιέργεια να οδηγήσω ανάλογο frankenstein :hmmm:

γιατί δεν έχεις νούμερα μετρήσεων ?
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#46538 Παιζουν ρολο τα χιλιομετρα στο ποσο κραταει η μπαταρια? Στο δικο μου κρατησε 7.5 χρονια και 90,000χλμ.