Serf έγραψε:GTS έγραψε:Τι βρήκαν; Τα έξοδα για την έκτρωση; Ή τον μεγάλο έρωτα για να μεγαλώσουν μαζί το παιδί;;Anonymous Founder έγραψε:Εμένα μου φαίνεται ή μούφα ή απλώς τρομακτική ηλιθιότητα από την πλευρά της. Είναι δυνατόν να γνωρίζεις κάποιον ελάχιστα και να κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις και μάλιστα να τελειώνει και μέσα;
![]()
Αν υπάρχει ακόμη και σήμερα τέτοια γυναίκα, με τόση πληροφόρηση, δεν την λυπάμαι καθόλου, ήμαρτον δηλαδή!![]()
Γι' αυτό και θεωρώ πως το ποστάκι είναι μούφα ίσα-ίσα για να γίνει viral...
Eχω ακουσει παρομοια κατασταση σε νησι με ξενο (one night stand) αλλα ειχε τηλεφωνο και τον πηρε 3 μηνες μετα και τα βρηκαν. Φανταζομαι ισως να ειναι μουφα η συγκεκριμενη αλλα θα υπαρχουν πολλες αναλογες περιπτωσεις καθε χρονο λογω καλοκαιριου.
< Note >
Το μεγαλο ερωτα (για καποια χρονια γιατι μετα χωρησαν). One night stand σε νησι, 3 μηνες μετα τον πηρε τηλεφωνο: " εμεινα εγκυος αλλα μην ανησυχεις το τακτοποιησα. ολα καλα. γεια...". αυτος την καλεσε στην χωρα του, τα εφτιαξαν, παντρευτηκαν, εκαναν παιδι, γυρισαν ελλαδα, εμειναν καποια χρονια και χωρισαν...αληθινη ιστορια οπως μου την ειπε ο ξενος (η κορη του τωρα ειναι 13 και ζει Ελλαδα).

έπαιζε η κοπέλα. Τι χωρισμένη, παντρεμένη και αηδίες. Εκεί μέσα για να πάρεις ρόλο πρέπει το εργαλείο να δουλεύει στις 20 χιλιάδες σαλ.