Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Administrator
#44845 Έχω μπόλικες αποδείξεις γι' αυτά (τα λίγα) πουείπα και μπορώ να σου πω και γιατί δεν έμεινε ο Ernani επίσης. :lol:
Μιλώ συγκεκριμένα για χρήστη ο οποίος:
-Όταν έγινε ο κακός χαμός στο άλλο φόρουμ έμεινε σιωπηλός σαν ψάρι.
-Όταν φτιάχτηκε αυτό εδώ, ήρθε μεν και συμμετείχε σαν να μην συνέβη τίποτε, ενώ σε άλλα social media έριχνε λάσπη με το τσουβάλι.

Οι "αποδείξεις" υπάρχουν και στα δικά μου χέρια και στα χέρια των mod και δεν κρυβόμαστε. Το θέμα αυτό είχε πάει στον πάτο και ξανάρχισε, όταν άρχισαν οι τραμπουκισμοί στο άλλο φόρουμ. Προφανώς και θα καταλήξει ξανά στο πάτο, αφού θα χαθεί το ενδιαφέρον, αλλά όταν γίνεται ένας χαμός εκεί, υπάρχει ενδιαφέρον για σχόλια.

Την κριτική για την... απόδοση των μέτρων, επίσης την θεωρώ εξαιρετικά σκληρή. Το φόρουμ αυτό είναι νεότατο και οι διαφημίσεις που λες κιόλας ούτε ένα μήνα δεν έχουν κλείσει. Ακόμη δεν έχει βγάλει τα έξοδα του hosting για παράδειγμα...

Τι απόδοση περιμένεις από το facebook και το twitter σε ένα μήνα; Μήπως βιάζεσαι λίγο; Αυτό το networking θέλει χρόνο και υπομονή, δεν θα γίνει από την μία μέρα στην άλλη. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και πολλά τεχνικά ζητήματα πέραν όλων των άλλων...
Άβαταρ μέλους
By leonp
#44846 @nass, Νίκος Παππάς
+1

Κι εγώ δεν βλέπω λόγο για κατινοσχόλια με το 4ΤΦ, ούτε για το περιοδικό 4Τ.

Ναι στη δημοσίευση αναγνωσιμότητας, αριθμού χρηστών, διαφημίσεων κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Administrator
cmarin έγραψε:@HF
ποσα νέα μέλη έχουμε που δεν ήταν στο 4ΤΦ?

Δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό γιατί δεν ξέρω ποιοι γράφουν με νέο nick, ποιοι μπορεί να είναι κλώνοι τύπου mantoniou, ποιοι μπορεί να είναι κλώνοι άλλων χρηστών (για μια δύσκολη ώρα...) κλπ κλπ.
Θεωρώ πως είναι πολύ λίγοι ακόμη οι καινούριοι σε σχέση με την συμπαγή ομάδα των "παλιών", αλλά νομίζω πως σιγά σιγά θ' αυξάνονται, και κρίνω από τα hits που έχουμε και στο facebook όπως και από τα hits της σελίδας.
Τα στατιστικά που έχω είναι πως η επισκεψιμότητα έχει αυξηθεί (και έχει... πονέσει και στην τσέπη ανάλογα! :lol: ), αφού έχουμε φτάσει ουσιαστικά στο όριό του το sharing hosting που (καλώς ή κακώς...) επέλεξα. Δεν ξέρω λοιπόν αν όλοι αυτοί που έρχονται είναι από το παλιό φόρουμ, βλέπω πάντως πως ΣΗΜΕΡΑ ένα 5% έρχεται από το Facebook. Δεν ξέρω αν γράφεται ή απλώς παρακολουθεί και φεύγει, δεν το έχω ψάξει τόσο πολύ να πω την αλήθεια.
Απλώς δεν δέχομαι πως δεν έχουμε κάνει τίποτε για να φέρουμε νέα μέλη ή δεν έρχονται νέα μέλη (εκτός παλιού φόρουμ). Έρχονται, αλλά προφανώς δεν θα έρθουν κατά δεκάδες...
Και η σελίδα στο Facebook έγινε έντονα ενεργή τις τελευταίες εβδομάδες, όπου αρχίσαμε να ανεβάζουμε υλικό.
Θα ξαναπώ επίσης, πως όποιος έχει κάποια άλλη ιδέα, ας την πει, εγώ νομίζω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και πως τα πάμε περίφημα και πολύ καλύτερα από τις προσδοκίες όλων. Και το ότι γράφουμε περισσότερα νέα μέλη από το άλλο φόρουμ που έχει και την αβάντα του περιοδικού πίσω, κάτι λέει επίσης.
:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By nass
Administrator έγραψε:Έχω μπόλικες αποδείξεις γι' αυτά (τα λίγα) πουείπα και μπορώ να σου πω και γιατί δεν έμεινε ο Ernani επίσης. :lol:
-Όταν φτιάχτηκε αυτό εδώ, ήρθε μεν και συμμετείχε σαν να μην συνέβη τίποτε, ενώ σε άλλα social media έριχνε λάσπη με το τσουβάλι.

Οι "αποδείξεις" υπάρχουν και στα δικά μου χέρια και στα χέρια των mod και δεν κρυβόμαστε.

Ή δημοσίευσέ τις, ώστε ο εν λόγω να μην μπορεί να κρυφτεί από την ξεφτίλα, ή μη λες τίποτα. Οι υπαινιγμοί είναι φάουλ.

Administrator έγραψε:Την κριτική για την... απόδοση των μέτρων, επίσης την θεωρώ εξαιρετικά σκληρή.

Κάνεις λάθος, δεν είναι καν κριτική (διότι, το έγραψα, πιστεύω ότι κάνεις-κάνετε ό,τι καλύτερο στον τομέα αυτό). Μια διαπίστωση είναι, ότι μέχρι στιγμής δεν έχουμε πολλά νέα μέλη. Αν είναι σκληρή η αλήθεια, live with it. Και το όλο context δεν είναι η κριτική για την πολιτική προσέλκυσης νέων μελών (που δεν υπάρχει κριτική διότι είναι ΟΚ) αλλά το "ρε σεις, έτσι θα φέρουμε νέα μέλη, με το ξεκατίνιασμα και το θάψιμο ?"
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Administrator έγραψε:Έχω μπόλικες αποδείξεις γι' αυτά (τα λίγα) πουείπα και μπορώ να σου πω και γιατί δεν έμεινε ο Ernani επίσης. :lol:

- Λογικο να μην παρει θεση αφου εμπλεκοταν προσωπικος του φιλος. Ουτε εγω θα το εκανα, θα του ελεγα την γνωμη μου δια ζωσης και μονο.
- Δεν ξερω σε αλλα τι κανει αλλα αφου δεν το κανει εδω .... who cares ?

O Ernani εφυγε γιατι εγιναν δεκτοι χρηστες που ειχαν φαει μονιμο ban στο αλλο. Διαφωνω με αυτο αφου θα μπορουσαν να γραφτουν με αλλο ονομα και να μην τους παίρναμε χαμπαρι και του το ειπα, αλλα εμμενει στην αποψη του.
Άβαταρ μέλους
By Administrator
#44860 Μην με εγκαλείς εμένα για υπαινιγμούς όμως, δεν έχω αναφέρει nick ή όνομα ή τίποτε. Άλλοι ανέφεραν, διάβασε τα ποστ. Εγώ είπα πως o admin του εκεί, είναι και εδώ. Αν αυτό είναι υπαινιγμός και ξεκατίνιασμα, μάλλον διαφωνούμε και σε αυτό.
Άβαταρ μέλους
By nass
#44861 @Νίκος Παππάς
Πες του να αφήσει τις βλακείες, "new deal" κι ετς :lol:

@HF
Που σε εγκάλεσα εσένα ? :dizzy: Για "Mods" έγραψα... Διάβαζε προσεκτικότερα αν θέλεις γιατί κάνουμε "διάλογο" επί φανταστικής βάσης: κριτική --> ΝΟΤ, προσωπική έγκληση --> ΝΟΤ κτλ.
Άβαταρ μέλους
By g47
nass έγραψε:Αυτό που γίνεται στις τελευταίες σελίδες είναι ΙΜΗΟ απαράδεκτο :thumbsdown: Υπαινιγμοί, "καρφιά", :whistlink: και finger pointing για ένα χρήστη του παρόντος forum με αίτημα να βγει να απολογηθεί και να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, για αυτά που γίνονται και τους ρόλους, που χωρίς ουσιαστική απόδειξη (τώρα τι ξέρει καθένας στην ιδιωτική σφαίρα δε μετράει...) του προσάπτονται, σε ένα άλλο forum :slap: Για το οποίο υποτίθεται ΔΕΝ δίνουμε δεκάρα τι συμβαίνει :whistlink: Οσο όμως ασχολούμαστε με το άλλο forum τόσο δείχνουμε ότι τραβάμε ζόρι με αυτό :rtfm: Αστο να πάει το παλιάμπελο, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και δεν κοιτάει πίσω και ο καθένας (και εδώ και στο άλλο forum) θα κριθεί από αυτές. Ας κοιτάξουμε καλύτερα πως θα αποδειχθεί σωστή η δική μας επιλογή, πως θα μεγαλώσει το παρόν, πως θα αποκτήσει νέο αίμα (που δεν βλέπω σημαντικά πράγματα... οι περισσότεροι η "παλιοπαρέα του 4TF" είμαστε... πόσοι νέοι συμμετέχουν στις κουβέντες μας...) γιατί διαφορετικά το μέλλον δεν θα είναι όσο απλό όσο φαντάζει το παρόν. Και όσα γίνονται με το κυνήγι μαγισσών-κατασκόπων-πρακτόρων-δωσίλογων-Αρτέμηδων δεν τιμούν το παρόν μας και δεν διευκολύνουν το μέλλον μας.

Mεσες ακρες ειναι κατανοητο αυτο που γραφεις. Αλλα, δεν βλεπω το απαραδεκτο του θεματος να ειμαι ειλικρινης. Δεν ειδα κατι περα του φυσιολογικου ως ποστ, σκεψεις, συζητηση, εστω και μια δοση θεωριων συνομοσιας αφου εχουν προηγηθει τα τερατα στην αλλη πλευρα και δε βλεπω να επεσαν και εξω ουτε αυτες.
Θα μπορουσαν να μιλησουν και οι mods του απο εκει φορουμ, χωρις την δυναμη να τελειωσουν τη συζητηση που δεν τους αρεσει με ban, και να γινει φυσιολογικη συζητηση.
Εκτος αυτου, ειτε μας αρεσει ειτε οχι, το να συζηταμε για το εκει φορουμ ειναι ακρως φυσιολογικο. Ειτε γιατι ειχαμε συνηθισει μια κατασταση που αλλαξε, ειτε γιατι μας λειπουν συγκεκριμενα πραγματα, ειτε γιατι εχουμε σπαστει, ειτε γιατι εχουμε στενοχωρηθει. Συντομα δεν θαναι ετσι. Μετραγαμε πολλα χρονια στο απο εκει και η εξοδος ηταν βιαια. Χωρισαμε και γραφουμε τα παραπονα μας, σιγα το πραγμα. :lol:
Αν διαγραφει το θεμα, δεν αλλαζει κατι imho. Παραειναι δραματικο οπως το βλεπω ποστ τυπου, κλειστε το γιατι ξεκατινιαζομαστε. Σιγα τα ωα.
Θα ξεφουσκωσει φυσιολογικα και ηδη εχει. Στην αρχη γραφτηκαν πολλες σελιδες, οχι τωρα. Σταματαει σιγα σιγα, δεν χρειαζεται να το σπρωξουμε.
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#44867 Προς τι η γενικότερη ιμπεριαλιστική διάθεση ; Γιατί δηλαδή πρέπει να προσελκύσουμε νέο κόσμο ; Γιατί θέλουμε άλλους και όχι μόνο μέλη απ'το 4TF ; Αυξάνεστε και πληθύνεστε φάση ; Πάμε να βγάλουμε λεφτά απο τις διαφημίσεις ; Τι ακριβώς συμβαίνει ; Παίζουμε "πόλεμο" με τα άλλα φόρουμ και προσηλυτίζουμε κόσμο για να γίνουμε το πολυπληθέστερο ; Δεν καταλαβαίνω ...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#44871 Κάμπα απλό είναι, οι χρήστες έρχονται και φεύγουν, αν εδώ μόνο φεύγουν θα μείνω εγώ κι ο . στο τέλος. Δεν υπέγραψε κανείς συμβόλαιο ότι θα είναι ενεργό μέλος μέχρι τα βαθιά γεράματα
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#44875 @HF: Δεν αναφερεις nick κλπ οπως λες απο την μια, αλλα μιλας "συγκεκριμενα" για εναν χρηστη απο την αλλη.
Συμφωνω με τον nass στο μεγιστο. Κριναμε το 4TF για αδιαφανειες, για μοντερατοποιηση (μουχαχα, ωραια λεξη) εκ των εσω με μεσο κ.ο.κ. και τελικα θα φτασουμε να ζουμε εδω μεσα με υπαινιγμους, υποψιες, γνωση λιγων λογω ιδιωτικων συζητησεων, αγνοια ολων των υπολοιπων. Κατα τ'αλλα, μας πειραζαν ολα αυτα περα...

Γιατι καθομαστε/καθεστε και ασχολουμαστε/ειστε με κατι διαφορετικο και δεν κοιταμε/κοιτατε τι γινεται εδω περα;
Ειχα την εντυπωση πως ο σκοπος ηταν να ξεφυγουμε απο οσα γινονταν στο 4TF.
Οταν θες να ξεφυγεις απο κατι, το αφηνεις πισω, μαζι με καθε τι που σχετιζεται με αυτο και μπορει να σε επηρεασει αρνητικα, κοιτας μπροστα και κανεις την δουλεια σου. Τι τραμπουκισμους και κολοκυθια λεμε δηλαδη; Γιατι να ασχοληθει καποιος με αυτα;

Και στο κατω κατω, για ενα FORUM μιλαμε... FORUM! Δεν ειναι προσπαθεια επιλυσης του Μεσανατολικου...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Administrator έγραψε:Μην με εγκαλείς εμένα για υπαινιγμούς όμως, δεν έχω αναφέρει nick ή όνομα ή τίποτε. Άλλοι ανέφεραν, διάβασε τα ποστ. Εγώ είπα πως o admin του εκεί, είναι και εδώ. Αν αυτό είναι υπαινιγμός και ξεκατίνιασμα, μάλλον διαφωνούμε και σε αυτό.

Ποιος είναι ο admin του εκεί; Ο sv2 ή ο άλλος ο ΑΕΡΤ434κλπ; Και με ποιο nick είναι εδώ;

Administrator έγραψε:Έχω μπόλικες αποδείξεις γι' αυτά (τα λίγα) που είπα και μπορώ να σου πω και γιατί δεν έμεινε ο Ernani επίσης. :lol:

Στον REALZEUS αναφέρεσαι εδώ;
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
Chris έγραψε:Κάμπα απλό είναι, οι χρήστες έρχονται και φεύγουν, αν εδώ μόνο φεύγουν θα μείνω εγώ κι ο . στο τέλος. Δεν υπέγραψε κανείς συμβόλαιο ότι θα είναι ενεργό μέλος μέχρι τα βαθιά γεράματα

Γιατί να φύγουν ρε συ ; 15 χρόνια σερί μέλη στους τροχούς η ίδια παρέα, απλά μετακόμισε εδώ, γιατί να σηκωθούν και να φύγουν ξαφνικά ; Έγινε κάτι ; Μια χαρά δεν είμαστε ; 500+ μέλη είμαστε, πόσοι να σταματήσουν να γράφουν και με τι συχνότητα ; Είναι μαθηματικά βέβαιο οτι θα έρχονται περισσότεροι απ'όσοι θα φεύγουν, στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
#44889 Ειλικρινά απορώ για πολλοστή φορά αναφορικά με τον λόγο ύπαρξης του σχετικού τοπικού.
Οι περισσότεροι από εμάς έγραφαν για χρόνια στο 4τφ και για διάφορους λόγους επέλεξαν να μην το κάνουν πάλι!
Σεβαστό! Γιατί όμως πρέπει να τους μνημονεύετε συνέχεια και να προκαλούνται ίντριγκες και εντάσεις ανάμεσα μας;
Ο καθένας ας γράφει όπου θέλει και τέλος! Καλή τύχη στην κάθε προσπάθεια, καλή συνέχεια σε όλους, υγεία ευτυχία και όλα καλά!
Άφήστε τους ανθρώπους στην ησυχία τους και ας συνεχίσετε εδώ την ομολογουμένως αξιόλογη δουλειά!

[size=50]
Λέτε να μην πονάμε και οι παλαιότεροι αναγνώστες των 4τ για την παρακμή που έπεσε τόσο το περιόδικό όσο και το φόρουμ του; Τι να κάνουμε όμως....αυτά συμβαίνουν!Προχωράμε!
[/size]
Άβαταρ μέλους
By Chris
royal_airness έγραψε:
Chris έγραψε:Κάμπα απλό είναι, οι χρήστες έρχονται και φεύγουν, αν εδώ μόνο φεύγουν θα μείνω εγώ κι ο . στο τέλος. Δεν υπέγραψε κανείς συμβόλαιο ότι θα είναι ενεργό μέλος μέχρι τα βαθιά γεράματα

Γιατί να φύγουν ρε συ ; 15 χρόνια σερί μέλη στους τροχούς η ίδια παρέα, απλά μετακόμισε εδώ, γιατί να σηκωθούν και να φύγουν ξαφνικά ; Έγινε κάτι ; Μια χαρά δεν είμαστε ; 500+ μέλη είμαστε, πόσοι να σταματήσουν να γράφουν και με τι συχνότητα ; Είναι μαθηματικά βέβαιο οτι θα έρχονται περισσότεροι απ'όσοι θα φεύγουν, στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον.

Εμ αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, επειδή δεν είναι μαθηματικά βέβαιο, στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον :lol: , πρέπει να βεβαιωθούμε προωθώντας το. Και δεν είμαστε όλοι 15 χρόνια, δες πόσοι από τους πολύ ενεργούς γράφτηκαν αρκετά αργότερα, σιγά σιγά μαζεύηκε η παρέα, άλλοι παλιοί στάματησαν να γράφουν κλπ. Επίσης με 500 μέλη μπορείς να κάνεις μια χαρά κουβέντα στον αντίλογο και την αυτοκίνηση αλλά δεν υπάρχει αρκετή γνώση για τα τεχνικά. Πχ εδώ μέσα μάλλον μόνο εσύ έχεις mr2, στο 4τφ μέσα σε 30000 μέλη αν ρωτούσες κάτι εξειδικευμένο, στατιστικά όλο και κάποιος θα μπορούσε να απαντήσει. Εδώ θα βασιστείς στα 5-10 μέλη με ΠΟΛΛΕΣ αλλά γενικές γνώσεις.

Και πέρα από αυτά τα απαραίτητα για την επιβίωση, φαντάζομαι ο μπαμπάς . θα θέλει να δει το "παιδί" του να μεγαλώνει, να πετυχαίνει, να κάνει όνομα, γιατί όχι, αφού υπάρχει η βάση.