Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#448318 Δλδ οκ. Έχει ωραία μέρα, δε πατάει κόσμος, αλλά το να είσαι ντελιβεράς παπάκι στη "φουφού" και να πίνεις μπύρα εν ώρα εργασίας πρώτο τραπέζι είσοδο και 3 μέτρα απόσταση από στον κεντρικό δρόμο, δείχνει παιδεία, πολιτιζμό, ληβ γιορ μυθ και πόσα μνημόνια θέλουμε ακόμα.

Με ενοχλεί? Όχι. Στα @@ μου. Έλληνας γεννιέσαι δε γίνεσαι. Δεδομένα άλλως τε τέτοια ήθη κ έθιμα. Μια δυο μπυρίτσες Μύθος θα ενοχλήσουν?

Κηλομήτερ φύγε άλλα 700 χλμ μακρυά
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#448320 +1
Είναι χωροταξικο το θέμα μάλλον!
Ο ντελιβερας των γορυλακιων την πίνει την μπύρα του πίσω από το μαγαζί οπότε δεν φαίνεται, ο δε ντελιβερας του σαββικου έχει κλείσει παρκαρισμενο με το παπάκι του και πίνει την μπύρα του σε τραπέζι με πιτσιρικες που σαββατοβραδο βγήκαν να φάνε το σουβλάκι τους!
Εντω Ελλάντα κύριος!
Άβαταρ μέλους
By corsair
JimClark έγραψε:Δλδ οκ. Έχει ωραία μέρα, δε πατάει κόσμος, αλλά το να είσαι ντελιβεράς παπάκι στη "φουφού" και να πίνεις μπύρα εν ώρα εργασίας πρώτο τραπέζι είσοδο και 3 μέτρα απόσταση από στον κεντρικό δρόμο, δείχνει παιδεία, πολιτιζμό, ληβ γιορ μυθ και πόσα μνημόνια θέλουμε ακόμα.

Με ενοχλεί? Όχι. Στα @@ μου. Έλληνας γεννιέσαι δε γίνεσαι. Δεδομένα άλλως τε τέτοια ήθη κ έθιμα. Μια δυο μπυρίτσες Μύθος θα ενοχλήσουν?

Κηλομήτερ φύγε άλλα 700 χλμ μακρυά

wtf did I just read?
Your point is?
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#448329 Πως συνδύασε φουφου με μνημόνιο και kilomeater ρε? Είναι ο απόλυτος άρχοντας της ημέρας.
Υγ. Τη γλύτωσαν οι τράπεζες, η εκκλησία και το φιλότιμο του Έλληνα από τις αναφορές του.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#448505 Μέγα τρολλ ο Κορσές! :lol:

ΥΓ: Εκνευρίζομαι που ακόμα και το ΠΝ το αποκαλεί Θωρηκτό ενώ δεν είναι! :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By corsair
REALZEUS έγραψε:Μέγα τρολλ ο Κορσές! :lol:

ΥΓ: Εκνευρίζομαι που ακόμα και το ΠΝ το αποκαλεί Θωρηκτό ενώ δεν είναι! :thumbsdown:

Ελα ρε πασά μου, εδώ πλέον κοντευουμε να βαφτισουμε τις πυραυλάκατους για φρεγάτες... μην κολλάμε σε τύπους τώρα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By bebes
REALZEUS έγραψε:Μέγα τρολλ ο Κορσές! :lol:

Εγω "εκνευρίστηκα" που ο ναύτης-ξεναγός ήξερε (ή τουλάχιστον έλεγε) λιγότερα απο τα μισά που έλεγα εγω στα παιδια (και σε ενα γκρουπάκι απο 3 γιαγιάδες που με "προτίμησαν" :lol: ).

Βέβαια, αν εχει κανεις χρόνο μπορεί να παει και με άλλο γκρουπακι μετα, υπηρχαν καποιοι ξεναγοί βαθμοφόροι που η γλώσσα τους πήγαινε "ροδάνι" :s_thumbsup

Πολύ καλη εμπειρία πάντως, χρόνια τωρα ήθελα να πατήσω στα τιμημένα κατάστρωματα που έλαβε χώρα το πάρτι Χρουσαλά Παστίτσιου :ninja:
Άβαταρ μέλους
By otso
#448584 Εχει και εκκλησακι μεσα , ευκαιρια να τελεσουν τους θρησκευτικους τους γαμους τα ανυπαντρα μελη της Σαλονίκης .Και οχι το παρτυ ας το κανουν αλλου .

με ιδια μεσα ηρθε; η ρυμουρκουμενο;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#448596 Κι εγώ πήγα με τα μικρά, καλά ήταν σαν εμπειρία.

Απ' ότι μου είπαν ήρθε με ίδια μέσα, αλλά όχι με τους κανονικούς του κινητήρες (που πλέον δεν δουλεύουν)... Μπορεί να κινηθεί με ελάχιστη ταχύτητα και μόνο με λάδι θάλασσα. Στο λιμάνι έδεσε με ρυμουλκά. Το δρομολόγιο από Πειραιά του πήρε 55 ώρες.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#448618 Εχω την εντύπωση οτι ήρθε ρυμουλκούμενο όλη τη διαδρομή

«Θα κινηθεί μέσω του Κάβο Ντόρο με τη βοήθεια ρυμουλκών για να φτάσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και στον Θερμαϊκό μέσα από ένα ταξίδι 60 περίπου ωρών»

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... z4wyeHxzik
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:Απ' ότι μου είπαν ήρθε με ίδια μέσα

Ρυμουλκούμενο σε όλη την διαδρομή, οι μηχανές του όπως είπες είναι ανενεργές.