Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Dimsabas έγραψε:Συγγνώμη, η κοπέλα φταίει που ο γάιδαρος τελείωσε μέσα της;
Η όποια κοπέλα δεν φταίει που ο γάιδαρος τελείωσε μέσα της, φταίει όμως που τον επέλεξε και που τον άφησε να μπει μέσα της χωρίς προφυλακτικό. Γενικότερα σε αυτό το θέμα , η γνώμη μου είναι ότι ανεξάρτητα από το τι κάνει ο άλλος, ο καθένας και η καθεμιά πρέπει να παίρνει τα μέτρα του αν δεν θέλει τρεξίματα. Όλα αυτά φυσικά σε μια χώρα που πολλοί άνθρωποι έχουν μάθει να θεωρούν την άμβλωση ως μέθοδο αντισύλληψης.

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
JasonLouk έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Ιάσονα , που πήγες διακοπές φέτος ειπαμε;

Εικόνα
Χαχαχα.

Γενικά χαλαρώστε, τέτοια μαλακισμενα ποστακια ανεβαίνουν συνέχεια και προφανώς δεν είναι αλήθειες . Βλ. Ανομολογητα κάθε πανεπιστημίου

< >
Καρφώνεσαι
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
belgarion έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Συγγνώμη, η κοπέλα φταίει που ο γάιδαρος τελείωσε μέσα της;
Η όποια κοπέλα δεν φταίει που ο γάιδαρος τελείωσε μέσα της, φταίει όμως που τον επέλεξε και που τον άφησε να μπει μέσα της χωρίς προφυλακτικό. Γενικότερα σε αυτό το θέμα , η γνώμη μου είναι ότι ανεξάρτητα από το τι κάνει ο άλλος, ο καθένας και η καθεμιά πρέπει να παίρνει τα μέτρα του αν δεν θέλει τρεξίματα. Όλα αυτά φυσικά σε μια χώρα που πολλοί άνθρωποι έχουν μάθει να θεωρούν την άμβλωση ως μέθοδο αντισύλληψης.

< >

ολα αυτά σε μια χώρα που το αντισυλλιπτικό θεωρείται περίπου ως ναρκωτικό, τί να λέμε :s_hang
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
JasonLouk έγραψε:

Εικόνα
Χαχαχα.

Γενικά χαλαρώστε, τέτοια μαλακισμενα ποστακια ανεβαίνουν συνέχεια και προφανώς δεν είναι αλήθειες . Βλ. Ανομολογητα κάθε πανεπιστημίου

< >

Εγώ πιστεύω ότι είναι 100% αλήθεια.
Αν εσύ πιστεύεις ότι είναι τρολια, κάνε λικε αν σου βαστάει.

(Μου αρέσει που θεωρείς δεδομένο ότι πιστέψαμε πως είναι αλήθεια)
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#447311 Αν είναι αληθινή η ιστορία και δεν εμφανιστεί ο Jason φαντάσου ποιός θα "φορτωθεί" το μωρό. Το καλό παιδί .
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#447316 καθυστέρηση λόγω πολυκυστικών λέει..

ρε παιδιά φαίνεται ότι αυτό έχει γραφτεί από άντρα-troll :lol:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
saxon_747 έγραψε:
JasonLouk έγραψε:

Εικόνα
Χαχαχα.

< >

Εγώ πιστεύω ότι είναι 100% αλήθεια.
Αν εσύ πιστεύεις ότι είναι τρολια, κάνε λικε αν σου βαστάει.

(Μου αρέσει που θεωρείς δεδομένο ότι πιστέψαμε πως είναι αλήθεια)
Ωραία ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γιατί διαβάζει ο otso.

Σίγουρα δεν είμαι εγώ γιατί δεν έχω πάει ποτέ Άνδρο και φέτος δούλευα οπότε δεν έκανα διακοπές

Επίσης θα ξαναπώ ότι δυστυχώς τέτοια ποστακια έχουν γίνει μόδα στο fb αλλά απο την τρολλ πλευρά.

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
JasonLouk έγραψε:

Εικόνα
Χαχαχα.

< >

Εδώ εμφανίστηκες, στο μήνυμα έκανες λάικ βρε άθλιε που το παράτησες το κορίτσι;;; :x

Δεν πήγα στην Άνδρο λέει, γιατί δούλευα λέει... Και περιμένει να τον πιστέψουμε... :x

:shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#447395 Ότι είναι τρολλ, λογικά θα είναι...

Βέβαια υπάρχει και η "προηγμένη" τεχνική του stealthing :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Same_old_story έγραψε:
Βέβαια υπάρχει και η "προηγμένη" τεχνική του stealthing :lipsealed:

Πόσο, μα πόσο |λογοκρισία| είναι αυτό... Και πόσο |λογοκρισία| θα πρέπει να είσαι για να το κάνεις... :vava:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#447434 Φταίνε τα εγωϊστικά γονίδια που θέλουν να αναπαραχθούν με κάθε τρόπο-κόστος. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Εμένα μου φαίνεται ή μούφα ή απλώς τρομακτική ηλιθιότητα από την πλευρά της. Είναι δυνατόν να γνωρίζεις κάποιον ελάχιστα και να κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις και μάλιστα να τελειώνει και μέσα;
:dizzy:
Αν υπάρχει ακόμη και σήμερα τέτοια γυναίκα, με τόση πληροφόρηση, δεν την λυπάμαι καθόλου, ήμαρτον δηλαδή! :dizzy:
Γι' αυτό και θεωρώ πως το ποστάκι είναι μούφα ίσα-ίσα για να γίνει viral...
:s_no

Eχω ακουσει παρομοια κατασταση σε νησι με ξενο (one night stand) αλλα ειχε τηλεφωνο και τον πηρε 3 μηνες μετα και τα βρηκαν. Φανταζομαι ισως να ειναι μουφα η συγκεκριμενη αλλα θα υπαρχουν πολλες αναλογες περιπτωσεις καθε χρονο λογω καλοκαιριου.
Άβαταρ μέλους
By Serf
GTS έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Εμένα μου φαίνεται ή μούφα ή απλώς τρομακτική ηλιθιότητα από την πλευρά της. Είναι δυνατόν να γνωρίζεις κάποιον ελάχιστα και να κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις και μάλιστα να τελειώνει και μέσα;
:dizzy:
Αν υπάρχει ακόμη και σήμερα τέτοια γυναίκα, με τόση πληροφόρηση, δεν την λυπάμαι καθόλου, ήμαρτον δηλαδή! :dizzy:
Γι' αυτό και θεωρώ πως το ποστάκι είναι μούφα ίσα-ίσα για να γίνει viral...
:s_no

Eχω ακουσει παρομοια κατασταση σε νησι με ξενο (one night stand) αλλα ειχε τηλεφωνο και τον πηρε 3 μηνες μετα και τα βρηκαν. Φανταζομαι ισως να ειναι μουφα η συγκεκριμενη αλλα θα υπαρχουν πολλες αναλογες περιπτωσεις καθε χρονο λογω καλοκαιριου.
Τι βρήκαν; Τα έξοδα για την έκτρωση; Ή τον μεγάλο έρωτα για να μεγαλώσουν μαζί το παιδί;;

< Note >