- 27 Οκτ 2017, 08:13
Προς το παρόν γελάνε και οι ελληνικές πέτρες με αυτα που λες..
Επίσης καλο θα ηταν να μην κρίνουμε τους άλλους, busso included, απο τη στιγμη που το μόνο που γνωρίζουμε γι αυτούς ειναι ένα nickname στο φορουμ..χαλαρώστε!
Οδήγησα τη GLC 250d..δυστυχώς σε προδιαγεγραμμένη διαδρομή και με συνοδηγό πωλητή δεν μπορω να πω οτι αποκόμισα ολοκληρωμένη άποψη, κάτι στο οποίο στάθηκα απο την πρώτη στιγμη, αλλα και μετα την ολοκλήρωση της δοκιμής στη κουβέντα με το+Ν πωλητή....74Κ δεν τα δίνω ετσι για κανενα λόγο. Θα με ενημερώσουν απο Δευτέρα αν μπορέσουν (!) να κάνουν κάτι...
Τα εμφανή σε αυτη τη σύντομη επαφή ειναι το πιο γρήγορο κιβώτιο (σε σχέση με το XC60) το οποίο βέβαια ειναι πιο jerky στις αλλαγές του (1-2). Σε ευθεία τουλάχιστον δεν κρατάει στροφές ουτε αυτο σε sport+ mode και αλλάζει αρκετά κάτω απο τον κόφτη μάλιστα. Ο κινητήρας φαίνεται πολυ πιο πρόθυμος να επιταχύνει απο στάση, αν και πάλι ίσως ωφελείται στο κιβώτιο (ειναι και 9ταχυτο). Αυτο που σιγουρα ειναι, ειναι λιγότερο τραχύς στη λειτουργία του, πάλι στην εκκίνηση, γιατι στα πιο πολλα χιλιόμετρα και τα δυο ειναι εξίσου ήσυχα.
Τιμόνι γύρω απο την ευθεία καλο και σχετικά άμεσο, αλλα δεν μπορω να εχω συνολική εικόνα λόγω της επιλεγμένης διαδρομής.
Το αυτοκίνητο ηταν εφοδιασμένο με τη βασική ανάρτηση (comfort λεει) και ο πωλητής επέμεινε οτι με την σπορτ το αυτοκίνητο χάνει την άνεση στους πίσω επιβάτες (?). Γενικά δεν ειχε πλεύσεις αλλα σε συνεχόμενες λακούβες το πίσω μέρος δεν ειχε το ίδιο composure με αυτη του XC60...
Σε αλλα, η θέση οδήγησης και το κάθισμα πολυ κατώτερο του βολβό, το εσωτερικό όμορφο ποιοτικό κτλ αλλα μου φάνηκε κάπως πιο ξεπερασμένο, και αυτο που μου έκανε εντύπωση ηταν το ποσο μικρούς για SUV καθρέπτες ειχε...ίσως το βολβό να εχει φορτηγισιους
Συνολικά με προβλημάτισε...