Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#447272 Καλά φυσικά, η διαφορά τελικά είναι αυτά τα 30Κ. Αλλά 30Κ για τους περισσότερους ανθρώπους δεν είναι "μόνο" είναι πολλά πράγματα! πχ μια Multistrada 1200S και κάμποσα στην τσέπη! Η δύο Multistrada 950!
:lol:

Δεν ξέρω, χαίρομαι που υπάρχουν τέτοια διλήμματα και που υπάρχει κόσμος που μπαίνει σε τέτοια διλήμματα. Εγώ ομολογώ πως είμαι τεράστιος χ3στης παρόλο που κάποιοι θα πουν πως το παρακάνω... Απλώς πρώτα θέλω να δω τους λογαριασμούς τραπέζης να ανεβαίνουν σημαντικά, πριν σκεφτώ οποιαδήποτε αλλαγή!
:s_cry
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#447275 Εγω παλι διαβαζω κατι τετοια...
I also see 20 miles of range indicated in Pure mode. Typically achieve 23 as well. Rain+Climate on appears to drop that to 21. Almost 1200 miles now with 1/4 tank remaining of the original fill-up when new. 5 days a week commute is 20 miles each way with speeds up to 75 on a highway portion.
Εικόνα
charge at home + precondition then drive to work. We have two spots designated at work and 2-3 vehicles that rotate in and out of those spots as needed to use the 30 Amp EVSE. There is also a 110 outlet that would likely fill the battery during the 8 hours at work as a second option.

..και σκανδαλιζομαι...αποφευγεις την τρατα και δινει θεωρω στο XC60 το πλεονεκτημα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#447277 Μην περιμένεις πάνω από 30 χλμ. αυτονομία στην Αθήνα με το ερκοντίσιο αναμμένο και κυκλοφορία σε σχετική κίνηση, φανάρια.
Άβαταρ μέλους
By nass
#447278 98mpg :omg: :svivhaha:

Διάβασα αυτή τη δοκιμή του XC60 T8 & T6 και την παραθέτω επειδή, σε ό,τι αφορά την οδική συμπεριφορά και το κιβώτιο του R-Design ταιριάζει με τις δικές μου παρατηρήσεις και άρα ίσως είναι αξιόπιστη και σε σχέση με τα του Τ8 (που δεν τα λέει τόσο κολακευτικά).
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#447279 Παίδες ήμαρτον.
Μπαίνω τοπικό να ξελαμπικάρει το μάτι από τα νούμερα της δουλειάς και διαβάζω χειρότερα νούμερα... :vava: :lol:

Κάτι λίγο πιο οντοπειξ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By NickTG
vagmag έγραψε:Οι ενδιαφερόμενοι αυτή τη στιγμή ( nass κ Zeus νομίζω ) τι ηλικίες έχετε κ τι οδηγείτε αυτή τη στιγμή αν επιτρέπεται ;

O Zeus αν κρίνουμε και από το τωρινό έχει πουρεψει χρόνια τώρα! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#447394 Τι fail ειναι η τοποθέτηση του start/stop σε εκείνο το σημείο ... πάει το χέρι μόνο του εκεί
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Κίκιζας . έγραψε:Αλλιως, ειτε GLC, ειτε -ακομα καλυτερα και για αισθητικους λογους- XC60 T6... :)
Σπορ χαρακτηρας σε αυτα παντως δεν υπαρχει, ουτε καν για τα δεδομενα των SUV...Αν τυχον αισθανθειτε στιγμιαια οτι τον βρηκατε, πιο πιθανο ειναι αμεσως μετα να το εχετε τουμπαρει... :lipsealed:

And on that bombshell it’s time to go.... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#447509 Υποδείχτηκε το άλλο σχετικό θέμα για ξένες πινακίδες. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΔΩ. :adminpower:

Το Volvo από το πλάι μοιάζει ενοχλητικά με BMW, σκεφτόμουνα ποιο μοντέλο είναι μέχρι να δω το πόσο ογκώδη αλά Volvo είναι τα πίσω φώτα.

nass έγραψε:@Anonymous Founder
Δεν διαφωνώ με όσα λες (*) αλλά θα πρέπει να τα οδηγήσω όλα για να έχω τα δεδομένα στο μυαλό μου, μέχρι τότε είναι θεωρητική η συζήτηση.
Ξεκίνα και οδήγα. Χωρίς πολλά πολλά καταρχήν ό,τι διαθέτουν και μετά ξεψειρίζεις και ζητάς βενζίνη κλπ.

nass έγραψε:Αλλά ερώτημα: μήπως είναι αμαρτία να μην πάρω μία Porsche ή ένα αντίστοιχο high class sports car, αφού (οικονομικώς) μπορώ ? Πότε θα το πάρω, όταν βγω στη σύνταξη ?
Κάτι σαν το "πότε θα γίνω μάνα" στους "Απαράδεκτους" :lol:
Επιτέλους! Και συμφωνώ, ναι είναι κάπως αμαρτία. :innocent:
Και ειδικά η 911 είναι 2+2 και χωράει παιδιά στο πίσω κάθισμα. Δεν ξέρω τι κουβαλάς στα ταξίδια αλλά με ένα παιδί εμπρός κι ένα πίσω έχεις χώρο αποσκευών εμπρός και άλλο λίγο στο ένα πίσω κάθισμα. Για καλύτερους χώρους GTR... :lipsealed: Ή γιατί όχι, κάτι πιο ειδικό που σε αποστασιοποιεί από την κηλίδα του πορσικού, Maserati Gran Tourismo
Βέβαια η 911 είναι 911, και πάντα θα είναι 911... Μόνο που εκτός δρόμου δεν πάει κι ας βγαίνει και με τετρακίνηση.

Οκ, δεν βολεύουν, πολλά κυβικά, άβολα, μέτριοι χώροι και πρακτικότητα κλπ κλπ τι κι αν είναι σπορ, το πολύ πολύ νοικιάζεις ένα για ένα ΠΣΚ να σου φύγει το απωθημένο... πάμε πάλι πίσω στα SUV... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#447535 Προς το παρόν γελάνε και οι ελληνικές πέτρες με αυτα που λες..

Επίσης καλο θα ηταν να μην κρίνουμε τους άλλους, busso included, απο τη στιγμη που το μόνο που γνωρίζουμε γι αυτούς ειναι ένα nickname στο φορουμ..χαλαρώστε!

Οδήγησα τη GLC 250d..δυστυχώς σε προδιαγεγραμμένη διαδρομή και με συνοδηγό πωλητή δεν μπορω να πω οτι αποκόμισα ολοκληρωμένη άποψη, κάτι στο οποίο στάθηκα απο την πρώτη στιγμη, αλλα και μετα την ολοκλήρωση της δοκιμής στη κουβέντα με το+Ν πωλητή....74Κ δεν τα δίνω ετσι για κανενα λόγο. Θα με ενημερώσουν απο Δευτέρα αν μπορέσουν (!) να κάνουν κάτι...
Τα εμφανή σε αυτη τη σύντομη επαφή ειναι το πιο γρήγορο κιβώτιο (σε σχέση με το XC60) το οποίο βέβαια ειναι πιο jerky στις αλλαγές του (1-2). Σε ευθεία τουλάχιστον δεν κρατάει στροφές ουτε αυτο σε sport+ mode και αλλάζει αρκετά κάτω απο τον κόφτη μάλιστα. Ο κινητήρας φαίνεται πολυ πιο πρόθυμος να επιταχύνει απο στάση, αν και πάλι ίσως ωφελείται στο κιβώτιο (ειναι και 9ταχυτο). Αυτο που σιγουρα ειναι, ειναι λιγότερο τραχύς στη λειτουργία του, πάλι στην εκκίνηση, γιατι στα πιο πολλα χιλιόμετρα και τα δυο ειναι εξίσου ήσυχα.
Τιμόνι γύρω απο την ευθεία καλο και σχετικά άμεσο, αλλα δεν μπορω να εχω συνολική εικόνα λόγω της επιλεγμένης διαδρομής.
Το αυτοκίνητο ηταν εφοδιασμένο με τη βασική ανάρτηση (comfort λεει) και ο πωλητής επέμεινε οτι με την σπορτ το αυτοκίνητο χάνει την άνεση στους πίσω επιβάτες (?). Γενικά δεν ειχε πλεύσεις αλλα σε συνεχόμενες λακούβες το πίσω μέρος δεν ειχε το ίδιο composure με αυτη του XC60...
Σε αλλα, η θέση οδήγησης και το κάθισμα πολυ κατώτερο του βολβό, το εσωτερικό όμορφο ποιοτικό κτλ αλλα μου φάνηκε κάπως πιο ξεπερασμένο, και αυτο που μου έκανε εντύπωση ηταν το ποσο μικρούς για SUV καθρέπτες ειχε...ίσως το βολβό να εχει φορτηγισιους :hmmm:

Συνολικά με προβλημάτισε...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#447603 To θέμα καθαρίστηκε από τις επί προσωπικού επιθέσεις και παρακαλείσθε όλοι να σεβαστείτε αυτό που έχει ΗΔΗ ζητηθεί: να μείνει το θέμα καθαρό.[Admin]
Το αυτό ισχύει και για την κουβέντα για τις ξένες πινακίδες. Η κουβέντα μπορεί να συνεχιστεί στο σχετικό θέμα, όπου μεταφέρθηκαν και οι σχετικές δημοσιεύσεις:
https://petrolheads.gr/viewtopic.php?f= ... 06#p447406