Αν το κόστος είναι αδιάφορο, τότε εννοείται βετζίνα και πάλι βετζίνα.
Αν το κόστος είναι αδιάφορο, τότε εννοείται βετζίνα και πάλι βετζίνα.
Deleted User 1 έγραψε:Εγώ πάντως δε βρίσκω κανένα λόγο να γουστάρει κάποιος να σκάσει 2χιλιαρα το χρόνο στο βαρέλι δίχως πάτο όταν στα 70Κ οι σημερινοί 4κυλινδροι είναι μοτόρια που προσφέρουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά λειτουργίας. Ούτε η δύναμη τους λείπει, ούτε η ροπή, ούτε η οικονομία εάν το θελήσεις. Χίλιες φορές να σκάσεις αυτά τα χρήματα σε εξοπλισμό που θα τον ευχαριστηθείς παρά στους κουβάδες της εκάστοτε κυβέρνησης. Τρανό παράδειγμα η επιτυχία του XC90 στη χώρα μας.
Deleted User 1 έγραψε:Επίσης εγώ καταλαβαίνω απόλυτα το Ναςς από την άποψη ότι κοιτάει μία και μόνο, συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων. Το γεγονός ότι πάει να κρατήσει πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη είναι λογικό μιας και έχει συγκεκριμένα κριτήρια, αρκετά επηρεασμένα από τα προηγούμενα ΙΧ του.
, διότι πρακτικά θα πάρω ένα πολύ παρόμοιο αυτοκίνητο. Ούτε όμως θα έπαιρνα και μια ντίζελ μαούνα (ξερωγω ένα Α4 Avant) επειδή μόνο και μόνο είναι διαφορετική αλλά δεν ικανοποιεί τα βασικά.Deleted User 1 έγραψε:Με την αδυναμία των αντιπροσώπων να παρέχουν εύκολα TD σε τέτοια οχήματα μπορεί να πάρει μήνες η απόφαση γιατί δε νομίζω ότι κανένας λογικός θα πάρει αμάξι 70Κ χωρίς πρώτα να το έχει δοκιμάσει.
Deleted User 1 έγραψε:Δεν είναι κι άσχημα να ξεχνάς να βάλεις βετζίνα. Ρώτα κι εμάς που βάζουμε 50-60€ τη βδομάδα για να κάνουμε 250-300χλμ, τι ωραία που είναι...
θέλεις ανεφοδιασμό μετά από 200-250 χλμ. που μπορεί να είναι δύσκολο αν είσαι σε κανένα βουνό (που είναι εκεί που "πρέπει"), άντε να βρεις βενζινάδικο (πχ. προ μηνός για Θεσσαλονίκη μέσω Ιωαννίνων και περάσματος Μπάρου
αναγκάστηκα να βάλω απλή 95άρα στο μοναδικό βενζινάδικο στο Μέτσοβο
). Ή αν θέλεις να πας Θεσσαλονίκη θέλεις ανεφοδιασμό στη Λάρισα, θα εκτιμούσα δυνατότητα απευθείας χωρίς ανεφοδιασμό.
) κριτήρια μου τα έχω γράψει πολλάκις και τα αναφέρεις συνοπτικά και συ και δεν τα έχω καθόλου μπερδεμένα. Δεν είμαι περιοδικό για να βάλω σχετικούς συντελεστές βαρύτητας διότι δεν τους ξέρω επακριβώς (δεν είναι "μπέρδεμα" αυτό, είμαι νομίζω τυπικός αγοραστής) και διότι δεν με ενδιαφέρει να βγάλω "βαθμολογία".nass έγραψε: Ομως έχω και μια άλλη, νομίζω επίσης λογικά βάσιμη απάντηση: γιατί βγαίνω εκτός budget. Το budget μου επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει από τα αρχικά 60Κ, απλά προστέθηκε το budget της πώλησης του τωρινού μου αυτοκινήτου.
, αυτά είναι τα λεφτά που διαθέτω για αγορά (αποκλειστικά CapEx) καινούργιου αυτοκινήτου. Οπότε 90Κ. Αντε 92-93Κ όπως λες και συ.
rocsta έγραψε:@nass
Νομίζω ότι σε νιώθω και γι' αυτό πιστεύω ότι "χρειάζεσαι" 2 αυτοκίνητα. Σίγουρα το έχεις απορρίψει αυτό σαν ιδέα;
Προσωπικά θα κρατούσα το μπάτζετ στα 60k (αν γίνεται κατ' αρχάς) ακόμα και με θυσίες στα έξτρα για το premium off road suv που ήθελα, χωρίς να δώσω σε πρώτη φάση το evo. Σε 1-2 χρόνια θα άρχιζα να πριζώνομαι με τη σκέψη του δίλιτρου cayman όπου και θα προσπαθούσα να ανεβάσω λίγο το μπάτζετ από την πώληση του evo. Καταλαβαίνω ότι είναι αρκετά χρήματα το κόστος χρήσης 2 τέτοιων αυτοκινήτων, αλλά λίγες σχετικά παραχωρήσεις.
future classic κιετς) ένα ικανό σπορ αυτοκίνητο, μήπως και κάνω 5000 χλμ. το χρόνο με αυτό (καμιά πίστα και κανά ταξιδάκι μόνος μου που κάνω 2-3 τέτοια το χρόνο) και ταυτόχρονα να πάρω ένα πιο συμβιβασμένο και όταν πηγαίνω σε κανά Καρπενήσι με τα παιδιά να λέω "αχ και να χα το Evo τώρα". Και σε 2-3 χρόνια να πάρω την Cayman και να λέω "αχ και να χα την Cayman τώρα" 
) + φόρος πολυτελείας για 10 χρόνια (τον οποίο δεν πληρώνεις για αμάξι 10ετίας).
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]