Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By GTS
#446865 Noμιζω οτι καλο θα ειναι να παρεις και επεκταση εγγυησης. Το Μακαν θα το απεριπτα γιατι ειναι παλιο πια για καινουρια αγορα και ακριβο.
Σε αυτα τα αμαξια δεν πιστευεις οτι θα τεριαζε 6κυλινδρος κινητηρας? Ειδα το καινουριο Χ3 2.0 και μου φανηκε λιγο απογοητευση ο διλιτρος σε ηχο σε σχεση με τον 3λιτρο 6κυλινδρο.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#446869 Το Μακάν πάλιωσε, το Καγιέν είναι πασέ, εγώ θα περίμενα και το ΟΥΡΟΥΣ, θα ντεμπουτάρει σε λίγο καιρό. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Zeus
GTS έγραψε:
Zeus έγραψε:Μπορεί σοβαρά να γίνει συζήτηση για 3000 κυβικά αυτοκίνητο στην Ελλάδα σημερα?

Γιατι οχι? Κυκλοφορουν αρκετα S4 Avant στην Αθηνα, που ειναι απο τα προσιτα 3λιτρα στα ιδια χρηματα (πιστευω) με τα 2λιτρα SUV που ψαχνετε...

Ξερω και αρκετους που κυκλοφορουν με ελικοπτερα...

nass έγραψε:Πολύ λίγο το GLC 250d σε ένα test drive πέρισι.
Εγγύηση 2 χρόνια όλοι εκτός αν θυμάμαι καλά J-LR 3 χρόνια. Αλλά η Mercedes έχει ένα πολύ ανταγωνιστικό πακέτο 5 χρόνια επέκταση εγγύησης - service - οδική 1100 ευρώ νομίζω.

Και η Βολβο ειχε 5 χρονια επεκταση μεχρι περυσι, αλλα το σταματησε.. :rant:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
nass έγραψε:
...Δηλαδή για έναν άνθρωπο που προέρχεται από ισχυρά σπορ βενζινοκίνητα, κάνει 12000-15000 χλμ. το χρόνο, ενδιαφέρεται σοβαρά για το σπορ χαρακτήρα και τις εντός και εκτός δρόμου επιδόσεις, κάνει ελάχιστες μικρές διαδρομές έως καθόλου στην πόλη και συζητάει για αυτοκίνητα κατά τεκμήριο ακριβά έως πολύ ακριβά (για τα ελληνικά δεδομένα εννοείται) ποιό είναι το πλεονέκτημα ενός X60 D5 σε σχέση με ένα XC60 T6 ίδιας πάνω-κάτω τιμής (56Κ βασική) ? :hmmm:

Για να λεμε βεβαια τα συκα-συκα και την σκαφη σκαφη, υπο αυτη την εννοια, τα μοναδικα υποψηφια τοτε, θα επρεπε να ηταν -με τυχαια σειρα - 1) Stelvio 2) Μacan 3) F-Pace (ως τα πλεον οδηγοκεντρικα και σπορτιφ, με πισωκινητη μαλιστα κατανομη ως προς το ποσοστο μεταδοσης) ολα φυσικα βενζινοκινητα, στις πλεον σπορτιφ εκδοσεις.

Το νεο XC60 ειναι πολλα πραγματα, ειναι ομορφο, ειναι φρεσκο, ειναι λουσατο, με καταπληκτικο εσωτερικο, ειναι σοβαρη εναλλακτικη μιας GLC, σε επιπεδο συνολικης αισθησης πολυτελειας, αλλα σπορ χαρακτηρα -απο αυτα που γραφουν τουλαχιστον ενα καρο ξενα/Ελληνικα δημοσιευματα- ΔΕΝ εχει...Εκτος εαν θεωρουμε "Σπορ χαρακτηρα" απλως μια λιγο πιο σφιχτη αναρτηση που εχει η R-Design εκδοση...
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#446881 Με τετοιο λαστιχο και ζαντα, μια χαρα σπορτ θα ειναι... :iconcool:
Εικόνα

Εκτος αν το θεμα ειναι τα μπαντιλικια..
Άβαταρ μέλους
By nass
#446883 @Κίκιζας .

Μόνο που άφησες έξω το ακριβώς παραδίπλα

nass έγραψε:και τις εντός και εκτός δρόμου επιδόσεις

Δεν είναι ένα και μοναδικό το κριτήριο για να είναι τόσο απλή η απάντηση.

Στο κάτω-κάτω, για να λέμε τα σύκα-σύκα, αν ο σπορ χαρακτήρας ήταν το μόνο που με ενδιαφέρει, έμενα και σε αυτό που έχω, που είναι πιο σπορ από όλα τα "μπαουλοντίβανα" (δικός σου χαρακτηρισμός).

Ασε που δεν θα είχε σασπένς και στο φόρουμ :metalo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
nass έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε: πως αν ήμουν στη θέση σου θαΝασσ, θα κοιτούσα πολύ μα πολύ σοβαρά SUV με diesel κινητήρα.
Ο συνδυασμός ροπής και χαμηλής κατανάλωσης αλλά και φθηνότερου καυσίμου, είναι μεγάλο ατού.

Δηλαδή για έναν άνθρωπο που προέρχεται από ισχυρά σπορ βενζινοκίνητα, κάνει 12000-15000 χλμ. το χρόνο, ενδιαφέρεται σοβαρά για το σπορ χαρακτήρα και τις εντός και εκτός δρόμου επιδόσεις, κάνει ελάχιστες μικρές διαδρομές έως καθόλου στην πόλη και συζητάει για αυτοκίνητα κατά τεκμήριο ακριβά έως πολύ ακριβά (για τα ελληνικά δεδομένα εννοείται) ποιό είναι το πλεονέκτημα ενός X60 D5 σε σχέση με ένα XC60 T6 ίδιας πάνω-κάτω τιμής (56Κ βασική) ? :hmmm:

Είπα να ρισκάρω να γράψω στο τόπικ (σου) μήπως και έχει αλλάξει κάτι στον χαρακτήρα σου έπειτα από τόσο καιρό απουσίας, αλλά έσφαλα.

Καταρχάς αν σε ενδιέφερε ο σπορ χαρακτήρας, όπως είπες, καλύτερα μείνε ως έχει.
Το πλεονέκτημα του diesel ένιωσα ότι είναι η μεγάλη ροπή, ήδη από χαμηλές σαλ και φυσικά η οικονομία. Και αν κάνεις 12-15 χιλιάρικα χλμ το χρόνο, έχοντας ντίζειλ, ίσως αυξήσεις τις βόλτες σου. Εγώ έτσι το σκέφτηκα. Έγραψα ΑΝ ήμουν στη θέση σου, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά, με δεδομένο και την κατηγορία οχημάτων που μιλάμε.

Κατά δεύτερον, και με αφορμή το παραπάνω, τα έχεις κάνει λίγο (πολύ βασικά) σαλάτα στο κεφάλι σου. Ζητάς ακατανόητα πράγματα που δεν μπορεί -δεδομένου των περιορισμών του σχεδιασμού- να σου προσφέρει μάλλον κανένα από τα οχήματα αυτής της κατηγορίας.
Δεν είναι τυχαία η φαινομενικά "άστοχη" δημοσίευση του pik. (δίκιο έχει βασικά). Έχουν περάσει κάνα δυο χρόνια και γενικώς προσπαθείς να βγάλεις λαγό από ένα καπέλο που δεν υπάρχει. Εκτός των άλλων, μέχρι να ληφθεί απόφαση αγοράς, θα έχουν παλιώσει κάποια μοντέλα, θα έχουν ανανεωθεί άλλα και η ζωή συνεχίζεται.

Επίσης, έγραψες για επιλογή που δεν γίνεται ελαφρά τη καρδία. Άλλος έχει περιορισμό στα 2λτ και στις 70 χιλιάδες ευρώ. Άλλος στα 1400άρια και στα 15 χιλιάρικα. Άλλος στα 6 χιλιάδες κυβικά εκατοστά και στις 300 χιλιάδες ευρώ. Σχετικά είναι όλα. Ό,τι διαθέτει το πορτοφόλι του καθενός.
Εκτός και αν πιστεύεις ότι ο μελλοντικός αγοραστής των 15 χιλιάδων ευρώ ΙΧ, κάνει επιλογή ελαφρά τη καρδία. Μην γίνεσαι τόσο εγωιστής, γιατί αυτή η λογική είναι τύπου κολοκυθιάς. Το ίδιο λέει για σένα ο 300άρης χιλιάδων υποψήφιος.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#446892 Στα ορθά λεγόμενα του Μπούσο, να προσθέσω κάτι.

Μου φαίνεται ακατανόητο να μιλάμε για αγορά αυτοκινήτου στα 70.000€, και να "περιοριζόμαστε" στα 2000cc. Δηλαδή εφόσον υπάρχει η δυνατότητα για να πεταχτεί αυτό το ποσό(πεταμένα είναι τα λεφτά στο δρόμο), δε βρίσκω λογική στην αποφυγή των κυβικών. Στα 3000κ.εκ. θα δίνεις ένα 2χίλιαρο το χρόνο επιπλέον νταβατζιλίκια. Το οποίο είναι μεγάλο ποσό, αν το αυτοκίνητο έκανε 10.000€, αλλά μικρό σε ένα των 70.000€.
Θα μου πεις σχετικά είναι όλα. Ή ότι δε γουστάρεις να τα ακουμπάς σε φόρους. Ή ότι φοβάσαι για μεγαλύτερες αυξήσεις στο μέλλον. Δεκτά όλα.
Απλά ξαναλέω, ότι αν περισσεύουν για την αγορά, γιατί να μην περισσεύουν και για τη χρήση.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
nass έγραψε:@Κίκιζας .

Μόνο που άφησες έξω το ακριβώς παραδίπλα

nass έγραψε:και τις εντός και εκτός δρόμου επιδόσεις

Δεν είναι ένα και μοναδικό το κριτήριο για να είναι τόσο απλή η απάντηση.

Οχι, καθολου εξω δεν το αφησα, μαλιστα και τα τρια που ανεφερα εχουν εκτος δρομου δυνατοτητες.
Ισως οχι...εκτος δρομου επιδοσεις (η Stelvio πχ, μπορει να υπολειπεται απο μια GLC με off road pack, αλλα αν δεν πας για...camel trophy, τουλαχιστον σε καποια Video μια χαρα περναει απο δοκιμασιες με κρεμασμενους τροχους και εντονες κλισεις) πλην Macan με αεραναρτηση και F-Pace επισης εαν δεχεται ως εξτρα στην 2λιτρη εκδοση.

Η διαφορα ειναι οτι τα 3 που ανεφερα συνδυαζουν τα παντα απο αυτα που λες, καποια ισως οριακα (εκτος δρομου πχ η stelvio) ενω το XC60 την σπορ προσεγγιση, καθολου...(τουλαχιστον οπως ειπα και πριν, για τα δικα μου δεδομενα, ΜΟΝΟ μια πιο σφιχτη αναρτηση δεν σημαινει "σπορ χαρακτηρας")

nass έγραψε:Στο κάτω-κάτω, για να λέμε τα σύκα-σύκα, αν ο σπορ χαρακτήρας ήταν το μόνο που με ενδιαφέρει, έμενα και σε αυτό που έχω, που είναι πιο σπορ από όλα τα "μπαουλοντίβανα" (δικός σου χαρακτηρισμός).

Ασε που δεν θα είχε σασπένς και στο φόρουμ :metalo: :lol:

Μα προφανως συμφωνα με το τοπικο που ανοιξες και τις προτεραιοτητες που θετεις, μιλαμε ΚΑΙ για τον μεγιστο σπορ χαρακτηρα, στην κατηγορια των "μπαουλοντιβανων"...
Άβαταρ μέλους
By GTS
#446897 Αυτο που γραφει και ο Κυριακος σκεφτηκα και εγω. 70κ σε λαμαρινες και να ακους ηχο απο 4κυλινδρο? για τα ελικοπτερα τι να πω δεν ειναι σοβαρο επιχειρημα αυτο οταν μια βολτα στην Γλυφαδα να πας ακομα και σημερα με 8 χρονια κριση τα 3λιτρα 6κυλινδρα ειναι παντου στην περιοχη.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#446898 Εγώ πάντως δε βρίσκω κανένα λόγο να γουστάρει κάποιος να σκάσει 2χιλιαρα το χρόνο στο βαρέλι δίχως πάτο όταν στα 70Κ οι σημερινοί 4κυλινδροι είναι μοτόρια που προσφέρουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά λειτουργίας. Ούτε η δύναμη τους λείπει, ούτε η ροπή, ούτε η οικονομία εάν το θελήσεις. Χίλιες φορές να σκάσεις αυτά τα χρήματα σε εξοπλισμό που θα τον ευχαριστηθείς παρά στους κουβάδες της εκάστοτε κυβέρνησης. Τρανό παράδειγμα η επιτυχία του XC90 στη χώρα μας.

Επίσης εγώ καταλαβαίνω απόλυτα το Ναςς από την άποψη ότι κοιτάει μία και μόνο, συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων. Το γεγονός ότι πάει να κρατήσει πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη είναι λογικό μιας και έχει συγκεκριμένα κριτήρια, αρκετά επηρεασμένα από τα προηγούμενα ΙΧ του. Με την αδυναμία των αντιπροσώπων να παρέχουν εύκολα TD σε τέτοια οχήματα μπορεί να πάρει μήνες η απόφαση γιατί δε νομίζω ότι κανένας λογικός θα πάρει αμάξι 70Κ χωρίς πρώτα να το έχει δοκιμάσει.

Έτσι για την ιστορία...είχα δηλώσει ενδιαφέρον online για τη Stelvio Launch Edition όταν είχαν βγάλει μία online φόρμα. Με παίρνουν τηλ, λέω ναι ενδιαφέρομαι, πάω μετά από καιρό Autoone και τη χαζεύω και από κοντά. Πάω στον πωλητή, μου δίνει μία τρελή τιμή για ανταλλαγή (25Κ) γιατί δίνουν μπόνους σε ανταλλαγές ανταγωνιστικών και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για TD. Ε όσο πήρε εσάς, άλλο τόσο πήρε κι εμένα. Πριν κάνα 2βδομαδο πάλι τηλέφωνο από κεντρικά FCA Hellas για επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος και φυσικά τα άκουσαν. Ρε ντουγάνια είναι δυνατόν να πάρω αμάξι 70Κ χωρίς πρώτα να το δοκιμάσω? :dizzy: Ακόμα κι αν έσπαγα ότι κουμπαρά υπάρχει στο σπίτι και έβρισκα τα 70Κ με κάποιο μαγικό τρόπο, δεν υπήρχε ούτε 1 στο μύριο να πάρω αμάξι αυτής της αξίας χωρίς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να το έχω ένα ολόκληρο ΣΚ στα χέρια μου. Άμα είναι να πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη για κάτι τέτοιο, ας το κλείσουν το μαγαζάκι τους. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για άλλους κατασκευαστές/αντιπροσώπους.
Άβαταρ μέλους
By nass
Giuseppe Busso έγραψε:
nass έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε: πως αν ήμουν στη θέση σου θαΝασσ, θα κοιτούσα πολύ μα πολύ σοβαρά SUV με diesel κινητήρα.
Ο συνδυασμός ροπής και χαμηλής κατανάλωσης αλλά και φθηνότερου καυσίμου, είναι μεγάλο ατού.

Δηλαδή για έναν άνθρωπο που προέρχεται από ισχυρά σπορ βενζινοκίνητα, κάνει 12000-15000 χλμ. το χρόνο, ενδιαφέρεται σοβαρά για το σπορ χαρακτήρα και τις εντός και εκτός δρόμου επιδόσεις, κάνει ελάχιστες μικρές διαδρομές έως καθόλου στην πόλη και συζητάει για αυτοκίνητα κατά τεκμήριο ακριβά έως πολύ ακριβά (για τα ελληνικά δεδομένα εννοείται) ποιό είναι το πλεονέκτημα ενός X60 D5 σε σχέση με ένα XC60 T6 ίδιας πάνω-κάτω τιμής (56Κ βασική) ? :hmmm:

Είπα να ρισκάρω να γράψω στο τόπικ (σου) μήπως και έχει αλλάξει κάτι στον χαρακτήρα σου έπειτα από τόσο καιρό απουσίας, αλλά έσφαλα.

Δε βλέπω σε τι προσφέρει στη συζήτηση η ad-hominem προσέγγιση. :dizzy:
Ολες οι υπόλοιπες προσβλητικές σαχλαμάρες που γράφεις είναι άκυρες από μόνες τους, πόσο δε μάλλον με δεδομένη την προσέγγιση αυτή.
:s_bye
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Giuseppe Busso έγραψε:

...Κατά δεύτερον, και με αφορμή το παραπάνω, τα έχεις κάνει λίγο (πολύ βασικά) σαλάτα στο κεφάλι σου. Ζητάς ακατανόητα πράγματα που δεν μπορεί -δεδομένου των περιορισμών του σχεδιασμού- να σου προσφέρει μάλλον κανένα από τα οχήματα αυτής της κατηγορίας.

@nass

...πανω σε αυτο ακριβως (στο οποιο και συμφωνω, τουλαχιστον απο αυτα που διαβαζω απο τον Nass...)
νομιζω οτι γινεται μια ανακυκλωση προτασεων, απο οσους χρηστες συμμετεχουν, ενω -απ' οσο θυμαμαι τουλαχιστον, μπορει καποια δημοσιευση να μου εχει ξεφυγει- νομιζω οτι δεν εχει ξεκαθαριστει απο εσενα σε τι ποσοστα αλλα και με τι τυχον σειρα προτεραιοτητας ειναι επιθυμητα ολα αυτα τα χαρακτηριστικα, πχ ανεση, χωροι, πολυτελεια, σπορ χαρακτηρας, εκτος δρομου ικανοτητες.

Καθοτι δεν υπαρχει καποιο απο αυτα που κοιτας, που να προσφερει πχ ΚΑΙ τις εκτος δρομου δυνατοτητες της GLC, KAI τον σπορ χαρακτηρα της Macan/Stelvio, και το φοβερο εσωτερικο του ΧC60, αλλα ΚΑΙ τους μεγαλυτερους(?) χωρους της F-pace.

Εαν δεν ξεχνω καποιο, αναφερα πριν 5 βασικα χαρακτηριστικα. Προφανως και τα 5 αυτα να τα πληρουν στο μεγιστο βαθμο τα υποψηφια αυτοκινητα,- πχ με βαθμο 10/10 ως αριστα- ειναι εκτος πραγματικοτητας.

Αρα θεωρω οτι μιλαμε για το καλυτερο μεσο ορο, των 5 αυτων χαρακτηριστικων (ή και καποιων αλλων που εγω ξεχνω...)

Σε ολα αυτα λοιπον τα χαρακτηριστικα θα πρεπει να οριοθετησεις -με καποιο παραδειγμα ενδεχομενως- το ελαχιστο και μεγιστο (ή αποδεκτο ευρος) για τα δικα σου δεδομενα παντα, ωστε και οι οποιες προτασεις των χρηστων να ειναι το δυνατον ωφελιμες.
(Για παραδειγμα στους χωρους-μεγεθος αυτοκινητου, εχεις κανει αρκετα σαφες οτι θελεις μεσαιας κατηγοριας οχημα, περιπου στα 4,6-4,7μετρα με ικανοποιητικους χωρους για 4 ενηλικες και χωρο αποσκευων απο 500(?) λιτρα και πανω)
Το ιδιο για το τι θεωρεις αποδεκτο ευρος σε εκτος δρομου δυνατοτητες, σπορ χαρακτηρα, ανεση και πολυτελεια. :)

@stefan
Πολυ σωστα ολα αυτα που λες, αυτο δυστυχως με την φορμα ενδιαφεροντος, στην μπανανια ειναι για τα πανηγυρια... :thumbsdown:
Πρεπει εσυ να το κυνηγησεις (αλλα με τροπο :iconcool: , οχι σαν ζητιανος... :lol: ) και να "απαιτησεις" να σου βρουν test drive.
Eιναι η ζοφερη Ελληνικη πραγματικοτητα. Εαν περιμενεις επαγγελματικη προσεγγιση, ειδικα στο θεμα αυτο, να σε εξυπηρετησουν, -που κανονικα ειναι στις υποχρεωσεις τους- σωθηκες... :sorry:
Τελευταία επεξεργασία από Κίκιζας Γρηγόρης και 25 Οκτ 2017, 11:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By nass
kyr80 έγραψε:Στα ορθά λεγόμενα του Μπούσο, να προσθέσω κάτι.

:dizzy:

kyr80 έγραψε:Μου φαίνεται ακατανόητο να μιλάμε για αγορά αυτοκινήτου στα 70.000€, και να "περιοριζόμαστε" στα 2000cc. Δηλαδή εφόσον υπάρχει η δυνατότητα για να πεταχτεί αυτό το ποσό(πεταμένα είναι τα λεφτά στο δρόμο), δε βρίσκω λογική στην αποφυγή των κυβικών. Στα 3000κ.εκ. θα δίνεις ένα 2χίλιαρο το χρόνο επιπλέον νταβατζιλίκια. Το οποίο είναι μεγάλο ποσό, αν το αυτοκίνητο έκανε 10.000€, αλλά μικρό σε ένα των 70.000€.
Θα μου πεις σχετικά είναι όλα. Ή ότι δε γουστάρεις να τα ακουμπάς σε φόρους. Ή ότι φοβάσαι για μεγαλύτερες αυξήσεις στο μέλλον. Δεκτά όλα.
Απλά ξαναλέω, ότι αν περισσεύουν για την αγορά, γιατί να μην περισσεύουν και για τη χρήση.

Γιατί το πιθανό κόστος μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο από 2 χιλιάρικα το χρόνο (τεκμήρια, ασφάλειες κτλ. και ειδικά περιλαμβάνοντας τη μειωμένη μεταπώληση ενός τρίλιτρου ) και μπορεί να μην είναι καν αποτιμήσιμο χρηματικά (σε αφήνω μόνος σου να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό). Και επιπλέον, δεν θέλω να δώσω 70Κ φόρους στον κουβά του ελληνικού κράτους και να είμαι μετά ο καλύτερος πελάτης του, αρκετά προσπάθησα και κατάφερα να μειώσω το RCS μου, αξία: ανεκτίμητη :rtfm:

Δέχομαι πάντως την ένσταση αυτή, η οποία, σε αντίθεση με το άκυρο "γιατί δεν παίρνεις diesel", έχει λογική βάση. Ομως έχω και μια άλλη, νομίζω επίσης λογικά βάσιμη απάντηση: γιατί βγαίνω εκτός budget. Το budget μου επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει από τα αρχικά 60Κ, απλά προστέθηκε το budget της πώλησης του τωρινού μου αυτοκινήτου. Ενα τρίλιτρο αυτής της κατηγορίας (Jaguar, Porsche, Mercedes AMG) πάει σαφέστατα πάνω από 100Κ και δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα, παρότι δέχομαι ότι θα είναι ένα πολύ καλύτερο αυτοκίνητο (πχ. η Macan S σε σχέση με την απλή δίλιτρη ή η AMG σε σχέση με την απλή GLC, λιγότερο για την τρίλιτρη F-Pace σε σχέση με την 300 ίππων δίλιτρη).

@EDDIE_147
Καλή η ιδέα σου, θεωρητικά :lol: αλλά δεν είναι αυτοκίνητο οικογένειας η 911... δεν μπορούν 1+2 άτομα να πάνε διακοπές με αυτό, για παράδειγμα... (έχεις δει χώρο αποσκευών ?) οπότε πάμε πάλι στο σενάριο των 2 αυτοκινήτων, στην οποία περίπτωση μια καινούργια Cayman μου φαίνεται καλύτερη περίπτωση από μια μεταχειρισμένη 911.
Τελευταία επεξεργασία από nass και 25 Οκτ 2017, 11:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#446905 Πωπω μανία με τα ντίζελ. :dizzy: