nass έγραψε:Και μη νομίζεις ότι δεν έχω μέσα μου φαβορί και αουτσάιντερ, απλά είναι ευκαιρία να οδηγήσω μερικά ωραία αυτοκίνητα και να κάνω κάτι που πρακτικά δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου (όλα τα προηγούμενα αυτοκίνητά μου τα πήρα "συστημένα" και ήταν προαποφασισμένο, είναι πρώτη φορά που είμαι "αναποφάσιστος αγοραστής" και ανοιγοκλείνω ντουλαπάκια)
Επίσης θεωρητικά το σωστό είναι αυτό που λέει ο Zeus, αγοράζεις ένα οικογενειακό και κρατάς τα ρέστα για ένα σπορ για τα προσωπικά σου γούστα (που έχω ήδη ένα τέτοιο ωραιότατο, απλά το έχω 8.5 χρόνια και θα ήθελα μια αλλαγή).
) ότι θα αποτελέσει ενδιαφέρουσα αλλαγή στο Evo
Giuseppe Busso έγραψε:Να πετάξω και εγώ τη βλακεία μου.
Αυτές τις μέρες με έχει πάει βόλτα ο κολλητός μου με το ολοκαίνουριο Α3 sportback που παρέλαβε.
Η διαφορά είναι, ξέρω ότι θα με βρίσετε, πως πρόκειται για έκδοση με diesel κινητήρα.
Τον 1.6 TDi με 116 ίππους.
Να πω ότι μου άρεσε; Μου άρεσε.
Να πω ότι είναι μεγάλη μαγκιά να πηγαίνεις σαν Κωστέτσος και να καις 5λτ/100χλμ μέσα στην πόλη; Θα το πω.
Και είναι με το χειροκίνητο κιβώτιο. Δηλαδή με το dsg7 πόσο πιο γαμάτο θα γίνει το πακετάκι;
Αλλάζουν οι εποχές; αλλάζουν οι προτεραιότητες; σε αλλάζουν οι συνθήκες;
Να πω ψέμματα ότι δεν άρχισα να σκέφτομαι 1600άρια ντιζελάκια; τα σκέφτομαι.
Κικιζας Γρηγορης έγραψε:Εαν βεβαια δεν εχει αλλαξει κατι, ή οντως η τιμη της με καθε ειδους τυχον εκπτωση κτλ φτανει το ποσο που λες με αντιστοιχα εξτρα οπως ενος Τ6, τοτε ειναι No go, προφανεστατα δεν εχει νοημα καν η οποια συγκριση...
Nikos! έγραψε:Η αλήθεια είναι πως απορώ γιατί ενώ έχεις μια Porsche στις επιλογές σου το σκέφτεσαι.

Giuseppe Busso έγραψε: πως αν ήμουν στη θέση σου θαΝασσ, θα κοιτούσα πολύ μα πολύ σοβαρά SUV με diesel κινητήρα.
Ο συνδυασμός ροπής και χαμηλής κατανάλωσης αλλά και φθηνότερου καυσίμου, είναι μεγάλο ατού.
Zeus έγραψε:Μπορεί σοβαρά να γίνει συζήτηση για 3000 κυβικά αυτοκίνητο στην Ελλάδα σημερα?
Πολύ κοντά στη pole. Να δούμε αύριο τι ρυθμό θα […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]