Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
Corto Maltese έγραψε:
otso έγραψε:ρε καρντασια τι λενε αυτα ; μου τρεχουν τα σαλια , μηπως τα παραλεει η μαλακω;

http://www.lifo.gr/articles/taste_articles/165500
και αυτο
http://www.lifo.gr/articles/taste_articles/158190

Διευθύνσεις: Γρ. Παλαμά, Ικτίνου και Μητροπόλεως. Όποιος πηγαίνει σ'αυτούς τους δρόμους για καλό φαΐ...

Δεν ξερω τους δρομους της μπουγατσουπολης και που εχει καλο φαγητο , εξ αλλου εγω σε κουτουκια ,μικροταβερνουλες και εργατοεστιατορια , που φωναζες μια πλαταρια μια πατσιτσες , ενα κοκκινιστο λιγα χορτα , ενα καρτουτσο μεγαλωσα , οποτε δεν εχω τον ουρανισκο του mjacob ασε που αμα μου σερβιρουν γκουρμε θα αηδιασω.
Να φανταστεις ουτε την τραγιασκα δεν βγαζαμε.
Τωρα αυτα που ειδα στις φωτο μου μοιαζουν υπεροχα και θα ηθελα να δοκιμασω , ρωτησα αν κανενας βορειος τα εχει δοκιμασει η ειναι μουφα.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#446749 Οτσο η ψυχούλη πατάτες δε μπορεί να τηγανισει μη πω βραστό αυγό και σπάσω το ίντερνετ. Η φάση που μπήκε σουβλάκι από 22ο είναι meta.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By corsair
otso έγραψε: εξ αλλου εγω σε κουτουκια ,μικροταβερνουλες και εργατοεστιατορια , που φωναζες μια πλαταρια μια πατσιτσες , ενα κοκκινιστο λιγα χορτα , ενα καρτουτσο μεγαλωσα , οποτε δεν εχω τον ουρανισκο του mjacob ασε που αμα μου σερβιρουν γκουρμε θα αηδιασω.

Ισως κάτι που δεν ξέρεις Οτσο μου... εδώ τρώμε με μαχαιροπιρουνα επίσης. Μην τρομάξεις αμα σου δωσει κάτι μεταλλικα αντικείμενα το garcon.
Άβαταρ μέλους
By otso
corsair έγραψε:
otso έγραψε: εξ αλλου εγω σε κουτουκια ,μικροταβερνουλες και εργατοεστιατορια , που φωναζες μια πλαταρια μια πατσιτσες , ενα κοκκινιστο λιγα χορτα , ενα καρτουτσο μεγαλωσα , οποτε δεν εχω τον ουρανισκο του mjacob ασε που αμα μου σερβιρουν γκουρμε θα αηδιασω.

Ισως κάτι που δεν ξέρεις Οτσο μου... εδώ τρώμε με μαχαιροπιρουνα επίσης. Μην τρομάξεις αμα σου δωσει κάτι μεταλλικα αντικείμενα το garcon.

Ξερω κατι που τα λενε πειρουνια και μπορεις να φας ανετα την μακαροναδα χωρις να λερωνεσαι . Εχει φτασει και εδω η προοδος με το τραινο της προοδου του πασοκ , οταν βγηκε επιτελους απο το τουνελ και ειδαμε το φως.
Επειδη εγραψες garcon , παντα ειχα προβλημα στο να φωναζω γκαρσον, παιδι , παλια καποιοι σφυριζαν κιολας , ιδιως αν ηταν μεγαλος σε ηλικια αλλες φορες σηκωναμε το χερι ωσπου πιανοτανε .
Καποιος καπου καποτε μου ειχε πει οτι υπαρχουν συγκεκριμενες τοποθετησεις των μαχαιροπηρουνων που σημαινουν οτι τελειωσα το φαγητο και μπορεις να παρεις τα πιατα , η τον λογαριασμο και ο αρχιτετοιος που επιβλεπει τα γκαρσονια μολις το δει στελνει το επαιδι .
Εσυ που εισαι ανθρωπος του κοσμου ισχυει; και πιο ειδικα τι ειναι πιο συνηθες στην μυροβλητη πολη σας .
Αλλη μια ερωτηση τωρα που μου ηρθε και γιορταζει κιολας . Μυριζει κολονια ακομα ο ταφος του αι μητσου;
Άβαταρ μέλους
By corsair
otso έγραψε:
Ξερω κατι που τα λενε πειρουνια και μπορεις να φας ανετα την μακαροναδα χωρις να λερωνεσαι . Εχει φτασει και εδω η προοδος με το τραινο της προοδου του πασοκ , οταν βγηκε επιτελους απο το τουνελ και ειδαμε το φως.
Επειδη εγραψες garcon , παντα ειχα προβλημα στο να φωναζω γκαρσον, παιδι , παλια καποιοι σφυριζαν κιολας , ιδιως αν ηταν μεγαλος σε ηλικια αλλες φορες σηκωναμε το χερι ωσπου πιανοτανε .
Καποιος καπου καποτε μου ειχε πει οτι υπαρχουν συγκεκριμενες τοποθετησεις των μαχαιροπηρουνων που σημαινουν οτι τελειωσα το φαγητο και μπορεις να παρεις τα πιατα , η τον λογαριασμο και ο αρχιτετοιος που επιβλεπει τα γκαρσονια μολις το δει στελνει το επαιδι .
Εσυ που εισαι ανθρωπος του κοσμου ισχυει; και πιο ειδικα τι ειναι πιο συνηθες στην μυροβλητη πολη σας .
Αλλη μια ερωτηση τωρα που μου ηρθε και γιορταζει κιολας . Μυριζει κολονια ακομα ο ταφος του αι μητσου;

Καλε μου Ότσο, εύλογες οι απορίες σου αλλα εγώ στο επιπεδο μου πολιτισμού έχω μονάχα Lower. Αυτά που με ρωτάς ειναι Advanced. Ισως καποιος γαλλοτραφής οπως ο Mirage να έχει τις καταλληλες απαντήσεις. Ισως σε ξεγελασα χρησιμοποιωντας την λέξη garcon για να το παιξω ανώτερη κάστα, αλλα και γω λαικό παιδι ειμαι.

Μιραγκεεεεεεεεεεεεεε..... ελα δω και απαντα για τα μαχαιροπιρουνα! :rtfm: Μην μας έρθει ο Οτσο και μεινει ο μονος πεινασμένος στο restaurant. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By otso
#446878 Με συνχωρεις δεν ηξερα ...
Ασε θα ρωτησω τον Μjacob καλυτερα
Αλλά η απορια μου παραμενει στις λοκαντες τις πολης σας τι φωναζετε , εεεεεεεεεεε καρντασ; κι αν ειναι σερβιτορα;
Άβαταρ μέλους
By bebes
otso έγραψε:Με συνχωρεις δεν ηξερα ...
Ασε θα ρωτησω τον Μjacob καλυτερα
Αλλά η απορια μου παραμενει στις λοκαντες τις πολης σας τι φωναζετε , εεεεεεεεεεε καρντασ; κι αν ειναι σερβιτορα;

αν είναι σερβιτόρα ---> "καρντασίνα" :shifty:

https://www.youtube.com/watch?v=Z1GojgAw0Uc
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#446893 Αργια αυριο πουλακια μου ε??

Κανε την δουλεια της Θεσσαλονικης Geako...
Και μπονους απεργια το μετρο οποτε τσιμπουκι οι δρομοι!!!
Άβαταρ μέλους
By markvag
Geo f1 έγραψε:Αργια αυριο πουλακια μου ε??

Θα πάμε να μυρίσουμε τον τάφο του Αη Μήτσου, να δούμε αν βγάζει άρωμα ακόμα, όπως ρώτησε ο ότσο! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By rocsta

Μη γρινιάζεις πολύ, γιατί θα έχεις και Παρασκευή (αγίου ανάμεσα) φόρτο εργασίας. Η Θεσσαλονίκη κάνει 4ήμερο :rtfm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
rocsta έγραψε:

Μη γρινιάζεις πολύ, γιατί θα έχεις και Παρασκευή (αγίου ανάμεσα) φόρτο εργασίας. Η Θεσσαλονίκη κάνει 4ήμερο :rtfm:

:lol:

To καλυτερο ηταν περσυ.
26/10 τεταρτη
27/10 σημαια
28/10 εθνικη εορτη
ΣΚ
Άβαταρ μέλους
By markvag
rocsta έγραψε:Μη γρινιάζεις πολύ, γιατί θα έχεις και Παρασκευή (αγίου ανάμεσα) φόρτο εργασίας. Η Θεσσαλονίκη κάνει 4ήμερο :rtfm:

Δεν τον έχουν όλοι αυτόν τον άγιο ανάμεσα δυστυχώς... :protest: :oops:
Άβαταρ μέλους
By markvag
vasilis έγραψε:Εδώ δεν έχουμε για αύριο Άγιο, τον ανάμεσα θα ψάχνουμε;

Τουλάχιστον αυτόν τον έχω... εκτός αν χτυπήσει το κωλοτηλέφωνο...
Άβαταρ μέλους
By corsair
markvag έγραψε:
Δεν τον έχουν όλοι αυτόν τον άγιο ανάμεσα δυστυχώς... :protest: :oops:

Μαρκο μου, πάντα υπάρχουν οι ξαφνικες ασθενειες :innocent:

Ιν αδερ νιους:

http://www.seleo.gr/thessalonikh/253646 ... fLzeHZx200

Ένα απίστευτο περιστατικό με οδηγό του ΟΑΣΘ έλαβε χώρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του seleo.gr, οδηγός του ΟΑΣΘ που εκτελούσε το δρομολόγιο 81 Β, έτρωγε κατά τη διάρκεια του δρομολογίου. Μια γυναίκα επιβάτης, του έκανε παρατήρηση (επειδή έτρωγε την την ώρα δηλαδή που βρίσκονταν στο τιμόνι) με αποτέλεσμα, οδηγός και επιβάτης να λογομαχήσουν .

Όπως μας αναφέρει χαρακτηριστικά ο αναγνώστης -που επέβαινε στο λεωφορείο εκείνη την ώρα- ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο και θέλησε να χτυπήσει την γυναίκα που του έκανε παρατήρηση, εκείνη την ώρα αντέδρασαν οι υπόλοιποι επιβάτες, του έκαναν παρατήρηση.

Όπως ισχυρίστηκε, ο αναγνώστης του seleo, ο οδηγός τους έβρισε και παράτησε το λεωφορείο στη μέση του δρόμου, πάνω στην Εθνική Οδό, απένταντι από σούπερ μάρκετ στα Διαβατά και έφυγε. Να σημειωθεί πως, οδηγός δεν φορούσε τα ρούχα της υπηρεσίας, αλλά φόρμες.

Οι επιβάτες χρειάστηκε να περπατήσουν 1χλμ για να φτάσου στην επόμενη στάση και να περιμένουν το επόμενο λεωφορείο. Σύμφωνα με τον αναγνώστη του seleo, επιβάτες πήραν στον ΟΑΣΘ, για να ενημερώσουν για το περιστατικό. Το λεωφορείο μέχρι και τις 09.30 το πρωί ήταν παρατημένο στο σημείο που το άφησε ο οδηγός. Να σημειωθεί πως στο λεωφορείο επαίβεναν περίπου 70 άτομα.

Αν αυτο συνεβαινε στην Αγγλια, ο οδηγος θα ειχε απολυθει εντος της ώρας με SMS. Επειδη συνέβη στην Ελλάδα και επειδη ο ΟΑΣΘ εχει περιελθει στο δημοσιο... αρα ΔΥ ο οδηγος.... θα φάει μια επιπληξη και θα του κλασσουν και μια μαντρα.